CHA1NDLER: jako samotny farmeni alvy je easy, proste kazdou treti mapu mas itemizovanej temple, a mel bys tam na 90 procent mit jednu z mistnosti, co maji cenu. Minule jsem udelal chybu, ze jsem chodil prednostne ty na corrupt gemu (tam jsem myslim delal vsechno spravne ale, taky to byl muj hlavni zdroj prijmu nez jsem zacal farmit Valdo mapy), a singel corrupt jsem bud prodaval, nebo jsem ho sel s equipem pro sebe.
Spravna cesta je:
- ten temple kupujes, idealne s double corrupt room. Hlavne na zacatku je fakt levnej, proto jsem ho treba ani neprodaval, ale uz jsem to nedomyslel k tomu, ze kdyz se mi zda moc levny ho prodat, tak ho mam naopak koupit.
- corruptis veci, co maji sanci na to prodat se za 100+ divine. A idealne base, co se zrovna hodne hraje (poe.ninja), a lidi ho barvi na hodne offcoloru (protoze pak prodas za 10+ divine i 6 bilych socketu). Ja corruptil celou dobu Cload of Defiance pro sebe, stejne jsem nedostal co jsem chtel, a i kdyz se mi povedl BIS corrupt +3 gems pro jinej build, dostal jsem za to prd.
- vsechny gemy jsem si sam expil. Je to picovina, mel jsem kupovat 20/0 od zacatku, a za par divine nakoupit GCP.
Takze muj plan tentokrat je, ze na zacatku to budu hrat jako doted, nez ziskam nejakou gamble currency, rekneme tak 50-100 div, a pak se vrhnu all-in do neceho, co ma sanci na zhodnoceni dobreho corruptu. Pricemz by mi soucasne behani doryani na vaal gemy melo pokryt veskere pripadne ztraty.