• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: co treba?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Traileru
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw v jsem koukal ze jsou clustery na atlas u ktere nejsou v zadnem planneru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako samotny farmeni alvy je easy, proste kazdou treti mapu mas itemizovanej temple, a mel bys tam na 90 procent mit jednu z mistnosti, co maji cenu. Minule jsem udelal chybu, ze jsem chodil prednostne ty na corrupt gemu (tam jsem myslim delal vsechno spravne ale, taky to byl muj hlavni zdroj prijmu nez jsem zacal farmit Valdo mapy), a singel corrupt jsem bud prodaval, nebo jsem ho sel s equipem pro sebe.

Spravna cesta je:
    - ten temple kupujes, idealne s double corrupt room. Hlavne na zacatku je fakt levnej, proto jsem ho treba ani neprodaval, ale uz jsem to nedomyslel k tomu, ze kdyz se mi zda moc levny ho prodat, tak ho mam naopak koupit.
    - corruptis veci, co maji sanci na to prodat se za 100+ divine. A idealne base, co se zrovna hodne hraje (poe.ninja), a lidi ho barvi na hodne offcoloru (protoze pak prodas za 10+ divine i 6 bilych socketu). Ja corruptil celou dobu Cload of Defiance pro sebe, stejne jsem nedostal co jsem chtel, a i kdyz se mi povedl BIS corrupt +3 gems pro jinej build, dostal jsem za to prd.
    - vsechny gemy jsem si sam expil. Je to picovina, mel jsem kupovat 20/0 od zacatku, a za par divine nakoupit GCP.

Takze muj plan tentokrat je, ze na zacatku to budu hrat jako doted, nez ziskam nejakou gamble currency, rekneme tak 50-100 div, a pak se vrhnu all-in do neceho, co ma sanci na zhodnoceni dobreho corruptu. Pricemz by mi soucasne behani doryani na vaal gemy melo pokryt veskere pripadne ztraty.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Aha ja myslel ze je to nejaka broken interakce tohle je asi good ale ne pro me. Ja v 95% umiram stejne jen na "Oneshot".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal, ze v atlase jsem takovej zmatenej protoze nemam jasnej node, ke kterymu od zacatku miris - ale je tam! Uplne nahore je Unwavering Vision, kterej prida +20 atlas bodu vymenou za to, ze nemuzu dropovat ani pouzivat scaraby. Coz mi pro start prijde jako hodne fair trade, resp. myslim bych mohl klidne obetovat jeden ze tri atlasu plne na tuhle strategii. Tj. pobrat 100 procent sanci na Alvu, Einhara a Juna, pokud bude muj build stat v te chvili za hovno tak i Nico. Vsichni tam maji nejake nody, co ulehcuje jejich content, takze idealni na zacatek, bez Nica je to cca 100 bodu pro jejich komplet nody, tj. driv nez se dostane clovek do red map.

Navic Alva je proste skvelej mechanismus na farmu currency od zacatku, minulou ligu jsem s ni nafarmil mageblood pro novej char asi za 5 dni, a to ted vim, ze jsem to delal blbe celou dobu, a slo to mnohem vic optimalizovat...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: akorat nevyhoda buildu, co ma defensivu zalozenou na leechi, je, ze rychle zjistis kolik je ve hre veci, co davaji damage i behem nejake sve invul faze (ze ktere nejde leechovat).
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Nevidel nekdo zvas uz map tier ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: hod ktomu nejake info pls jestli mas ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: vidis musim se jit podivat na to co rikal, kdyz videl Wraithlorda :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: thnx
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Nezustane, ale uz ted nekjake veci zakomponovali do hry. Treba ten node, ktery kdyz je na mape mene nez 50 mobu, tak da whispy na bose.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HUGILA: ja myslim rikali predem, ze urcite ne. Pravdepodobne se objevi v budoucnu v nejake ocesane verzi, jako ted tetovani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz zase bezi tradicni akce mystery box za libovolnou utratu, tj. 1 brouk pro setrive... ;)

Announcements - 50 Point Sale - Get a Free Mystery Box When you Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496816
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    vyčetli jste někde, jestli zůstane ve hře i nadále Affliction?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    By me docela zajimalo, jak ta nova mechanika, kde vlastne pred otevrenim mapy vidis, kolik jakych monster tam bude priblizne, bude fungovat s mechanikama, co prinaseji spoustu jinych monster navic. Typicky treba blight, kde jsem zvyklej hrat 50% more monster pri levelovani, a na affiction to treba fungovalo, a fakt jsem benefitoval z tech bonusu... Jenze tady prideluju bonus primo konkretnim monstrum, ale co ja vim co z blightu vyleze, ze jo... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ani ne, to je hodne rare potvora z harvestu tusim.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tohle jsem nejak minul toje hodne good na start : The Bestiary recipe for gaining one of each Atlas Mission now instead causes you to gain 5 Kirac Missions.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja preferuju zoom zoom play na target farm takze me tohle fakt netankuje ani to nebudu cist staci ze me zdrzuje Harb kdyz ho hraju toje max co jsem schopnej akceptovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako nevim, z tech hrobu jsem nebyl jako uplne odvarenej, takhle na prvni predvedeni, ale ty efekty na mapach to vypadalo zajimave.
    Navic tam je nekde node, ze to muze byt randomizovane, pokud s tim vubec nechces ztracet cas... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam