• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsi ale udelal screen predcasne... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Beltonovo video jak rychle zbohatnout, jako normalne jsem to nejdriv vypnul kdyz se hned na zacatku dvou hodinoveho projevu objevi "nakup si jednickovy voices" :-) ale pak jsem tomu dal tady na pozadi druhou sanci, a vytahnul jsem si z toho prece jen tak 5-6 veci co jsem neznal/nedelal, a jsou na startu ligy jako asi realne proveditelny i s mym stylem hry.

Kazdopadne je zajimava ta filozofie, ktere tam v jedne z mnoha odbocek od tematu popisuje. Kdy zatimco bezny hrac jako ja treba se snazi od prvniho dne prokousat atlasem, a vsechnu currency investuje do equipu, ktery musi kontinualne upgradovat aby mohl postupovat dal do red map, tak Belton chilluje skoro nahej v T1 mapach flipuje si veci za mirrory...

50 Different Ways to Print Divines at League Start That Do Not Require Maps | PoE 3.24 | Necropolis
    https://www.youtube.com/watch?v=4El95px3wiU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat teda kdyz nekdo hraje SSF, tak si asi gimmicku zalozenych na trade moc neuzije :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem super odmeny, konecne veci s efektama :)

Path of Exile: Necropolis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=Ipv9WTT1vxs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja ale esence neprodavam, coz predpokladam radej ty guidy. Ja s nima slamuju random veci, a ty prodavam, takze mi je vlastne celkem jedno, kolik stojej... :-) Spis to beru jako jednu z moznosti na tu synergii se zbytkem meho atlasu.

Teoreticky kazda esence ma vec, na kterou bys ji mel slamnout, nemel bys prodavat nikdy nic, ale na to nemam dost znalosti takze si vybiram jen par veci, kde vim co chci, protoze jsem to rhal, a ostatni deafening random rotuju harvest receptem, dokud nedostanu nejakou dobrou. A postupne to rozsiruju, minulou ligu jsem treba uz nemel lifeforce, tak jsem nejaky nepouzivany esence dal ve vetsim bulku schvalne draz (aby to nekupovali lidi co to chteji taky do harvestu jen), a kazdyho, kdo si prisel koupil, jsem vyzpovidal na co to chce. Takze jsem si pridal diky tomu dal dalsich base itemu co muzu spamovat sam... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jam se Essencim urcite vyhnu jednak na to jsou 2 noob guidy na tuhle sezonu ale hlavne stim co ukazali kdyz to dobre stupnes s Beastama tak v tier 6/7 mapach nebude problem vytahat tak 100-150 essenci z mapy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: fakt nevim. Vic me asi zajimaji truhly v Catarine, protoze tam to ted bylo tak, ze aniz bys do toho nejak investoval a rankoval to, tak nahodne padaly winged. Tak doufam to bude zachovane a bude se tam sypat, navic jelikoz safehouse neni technicky vzato mapa, tak to tam bude padat i kdyz zakazu padani scarabu.

Jinak jsem to projel a krome blight scarabu na ravage mapy uz tam asi nic zajimaveho, co by jeste neukazali, neni. Coz je pro me dobra zprava, teoreticky muzu pri svem planu v budoucnu jit alvu/juna na 1-2 scaraby, a k tomu vzit jednu dalsi mechaniku se synergii. Puvodne jsem si to jeste pred oznamenim scarabu nakreslil jako scarab farmu takhle, a ted si rikam, ze tam jsou dalsi zajimave moznosti jak dostat jeste vic unique monster na jednu mapu...

https://poeplanner.com/atlas-tree/BAAQAIQA8_dQhk6NBPPGZrJkYw_RoUsysvrUSd6iqe-F14a0sZ8skrePbYj45ep4PFn9evsK_E2TLQn5jOQUWajNzgBenbWqfKvJ_YiO-nSzDnH1k_Kwkqi8KruGofjfvdrR8vMMeiwfAH2R6PIOSog0sZ3fY2hCEKFkG-hr1yvO-CTRjaN7YCfJEjbUj7vbIXC7GHihTdqCp73Hjjmeq11PdNJuhMSms8fnrvXe-7E9Cq2VpXPr4VR2-4ekBV7fW9awCMsXsroN9i5nNqRUh0ySqx4bCPZ1MIYOMNEZkNnm1o7YtmjDlyq2j-UDMNr6IDN3FMJ2R_rFr-Qz9cCyaMQWDJlN0c77oNZcpelnFAAfiwgAAAAAAAADAwAAAAAAAAAAAA==

Ale uvidime hlavne podle cen no, doufam si ty farmici groupy, co na zacatku vykupujou vsechno, nevyberou zrovna to, co chci pouzivat ja... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jinak teoreticky jde udelat "96% increased effect of Modifiers on your Maps" + Back to Basics to bude asi taky docela zajimave :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Navic pokud bude pdole jen na ty uplne common scaraby stejne podle me fixnou i ty Altary
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A nerikali neco vtom prvnim rozhovoru ze Skittering orb nebude nebo tak neco ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha jsem pozadu, uz zname vsechny scaraby

Announcements - New and Changed Scarabs in Path of Exile: Necropolis - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3497694
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja si spis rikam, kolik bude stat skittering delirium orb na scaraby :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: top tier jsou ty horned, tyhle jsou top tier jen v ramci mechaniky. Realisticky uz jsem nad tim premyslel, a i ted na startu bych za ne dal treba 20-30c, to by se melo vracet. Kazdopadne se to muze jeste zmenit, protoze porad vlastne zustava dve tretiny scarabu, co jsme jeste nevideli. Vlastne mi to, ze zatim ty scaraby vypadaji, ze chces hrat na nejaky jejich synergie, docela vyhovuje, stejne vzdycky smeruju k takovymu nastaveni atlasu, co me co nejmin zdrzuje pri hre - takze min mechanik, ale vytunenejch.

ORBIT: ja to citim stejne, ale stejne budu rushovat pro ten node, ze ti zadny scaraby nepadaji... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Po dlouhe dobe mam chut pouzivat scaraby, tahle predelavka se mi hodne libi!
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Me by treba zajimalo jak budou fungovat altary stema novejma scarabama.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jelikoz je to Top Tier Scarab nemyslim si ze tohle bude fungovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako na redditu to vypada ze vsichni jdou jak slepice po flusu po tech scarabech na densitu apod, tak doufam incursion budou laciny... :-) Navic tohle znova otevira otazku, jestli je lepsi hrat na 3 nebo 4 Alvy na mape, coz nema podle me jasnou odpoved vzdycky, ale minimalne ted ji to ma v pripade, ze tam mas uz postavenou mistnost aspon na lvl 1 (coz muze byt dokonce pred prvnim otevrenim). Tj. kdyz napriklad na prvni mapu kde je 4x Alva udelam obe, tak se mi vyplati unspecnout ten mod, a zahrat to na 3+3+2, a mit 3x slusnou sanci na itemizovanej temple co stoji 1-2 div, a to bez ohledu na to, jestli ho sam dostavim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tam myslim ze neni co resit, Maven se objevi proste jen u skutecneho bosse te mapy. Spis je zajimavy, ze tam je jeste dalsi podobnej scarab na sulphit hromadky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jsem zvedavej jak tohle bude fungovat s Maven Witness

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pravda :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam