• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: harbinger orb z T16 neudělá T17?

(vím o tom prd, nesleduju to, horko těžko se na ssf dostávám do půlky červenejch zatím :D )
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj obvykly incursion byznys trpi v tehle lize, ale zato safehousy sypou :) 13 div za tyhle dva

jo a btw po trech dnech alch/go na T16 mam porad presne 0 dropu T17

K0COUR
    K0COUR --- ---
    CHA1NDLER: kdyz me nejde o to mit co nejvic divinu, jedu ssf, trade me neba. takze divine jen na obcasny crafteni. zatim jedu expedition a betrayal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHOBOT: Moc dekuju :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: Porad se tu bavite o Bama buildu, ale jako noobik moc nevim co jde. Nemas nekde nejakej psanej guide o co jde? Na netu je tuna videi, ale jsou s ruznymi chary a ruzne poskladany a jsem z toho trochu zmatnej :-(
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    huh tak ta bama je jinej narez- To je zoom podle mýho gusta, když je travel skill i dmg skill :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: hele kluci u nas to jeli od normal labu kde si vybehali ten gem.. a dobre jim to jede, jen to je houby v parte, pres to neni nic videt :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    K0COUR: ja jsem akorát vedel, ze chci jet necro, na posledni chvili jsem se rozhodl pro absolution. Kampan sice s prstem v nose, ale uz bily mapy jsou dost utrpeni. Tak doufam, ze mi 15c nasyslenych za kampan bude stacit na tranzici na basic BAMA :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    taxem po delsi dobe (parim i last epoch a grim dawn) rozjel ssf ligu.. a start dobrej :) v normal labu asi na 10tej pokus dd chain reaction, pred koncem kampane 2 pouzitelny sixlinky :D jeden z prvnich unveilu trigger craft.. co vic si prat

dd jedu poprve, potreboval jsem neco op, protoze mechanika se neda preskocit.. pomoci ahk jsem si z toho udelal one button build :P akorat ted nevim, na co se mam zamerit na farmu. v ty hre je toho tolik, ze nevim co driv :] zatim jsem rozjel expedition, ale za tipy budu rad..

viva rng
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    lol to vysvetluje hodne:
    Fixed a bug where Essences of Misery, Envy, Scorn or Dread could not be transformed to Essences of Horror, Delirium, Hysteria or Insanity with a Remnant of Corruption.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Patch 3.24.0b Notes Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3502131
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja jeste vubec 16ky nechodim, tak mi ani nemela jak padnout, sel jsem jen dve kvuli voidstone. A dneska chci zkusit ty esence do bossse, to asi taky budu delat na nizsich radsi... :-) Tak kdyz jich ma kamos tolik tak muze poreferovat jak se mu behaj, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: az mi nejaka padne, tak ti reknu co si myslet... ;-)

Ale podle me lidi pyskujou hlavne na ty mody, ty mapy maji vic build disabling kombinaci nez Valdo mapy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Phox to šel s (dle jeho slov) low budget gearem, dal to a říkal, že to je těžký.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: My ted hrajeme s kamosema private ligu a je nas cca 6 a je to asi nejlepsi mezikrok mezi cistym ssf a tradem. Hlavne u toho klabosit na discordu a obacs si pomoct je prijemna zmena.

A jsem rad ze jsem tuhle ligu skipnul Ruthless, Ruthless tenhle patch celkem posral :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já si na ssf úplně užévám, jak můžu fakt hrát ty mechaniky, který hrát chci. Konečně ty atlas nody dávaj nějaký seriózní šance na spawn a ne "+4% na expedition" bullshit :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: v marketu jsou, jen nepochopitelne drahy. Jsem prehodnotil priority a zacal farmit Roga, nez se ceny nejak srovnaj.

Ale zase se mi povedlo double corrupt pro sebe na prvni pokus, minulou ligu ani za 30. Akorat nemam currency na to dolinkovat zatim... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Hraj SSF a pak budeš mít klid a budeš mít radost z dropů :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Announcements - What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3501124

Tohle je super, protoze jestli neco historicky nesnasim v libovolne hre, tak je to manipulace s malo mistem na cokoliv, a tady me to npc sikanuje skoro kazdou mapu...

We will be allowing you to itemise corpses as they drop, so you can choose to collect the corpse or itemise it for free. As a result itemising corpses in all contexts will now be free, as opposed to the 1 Chaos Orb it currently costs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam