• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: My ted hrajeme s kamosema private ligu a je nas cca 6 a je to asi nejlepsi mezikrok mezi cistym ssf a tradem. Hlavne u toho klabosit na discordu a obacs si pomoct je prijemna zmena.

A jsem rad ze jsem tuhle ligu skipnul Ruthless, Ruthless tenhle patch celkem posral :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já si na ssf úplně užévám, jak můžu fakt hrát ty mechaniky, který hrát chci. Konečně ty atlas nody dávaj nějaký seriózní šance na spawn a ne "+4% na expedition" bullshit :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: v marketu jsou, jen nepochopitelne drahy. Jsem prehodnotil priority a zacal farmit Roga, nez se ceny nejak srovnaj.

Ale zase se mi povedlo double corrupt pro sebe na prvni pokus, minulou ligu ani za 30. Akorat nemam currency na to dolinkovat zatim... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Hraj SSF a pak budeš mít klid a budeš mít radost z dropů :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Announcements - What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3501124

Tohle je super, protoze jestli neco historicky nesnasim v libovolne hre, tak je to manipulace s malo mistem na cokoliv, a tady me to npc sikanuje skoro kazdou mapu...

We will be allowing you to itemise corpses as they drop, so you can choose to collect the corpse or itemise it for free. As a result itemising corpses in all contexts will now be free, as opposed to the 1 Chaos Orb it currently costs.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ten rozdíl cen proti minule lize je teda sok, jsem uplne neveril, ze ta inflace byla dusledkem toho, ze vsichni juicovali mapy, tj. nikdo nehral mechaniky mimo mapy. Ale asi to tak bylo, protoze razem vaal gemy stoji 10x mene, a samotnej itemizovanej temple stoji za corrupt mistnost jen +20c, tj. vetsinu ceny zrejme ma boss mistnost. Neskutecny.

Plus soucasne veci pro muj starter build zdrazily x nasobne, takze tohle je asi vubec prvni liga, kdy nemam po prvnim vikendu, navic prodlouzenem, ani zaklad buildu... :-/

Jinak ad +20 - ZNOVU jsem zmenil rozhodnuti :-) a to hned pote, co jsem si ocenil tab se scarabama, co jsem nadropoval, jsem si radsi vzal tech 20 bodu abych si jeste vic zlehcil mapy (v levem dolnim rohu jsou nerfy na ligovou mechaniku). Zatim vsechny (dva) scaraby, co se vyplatilo prodat, jsem stejne dropnul na Catarine.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: já jsem chvíli zvažoval jít vyjímečně do tradu s nějakým divnominion buildem, ale hrál jsem toho teď dost, takže mě asi na last minute zlanařil Zizaran RF chieftan videem. A RF jsem už nehrál tak dva roky a můžu to klidně bez stresu jet v ssf, což mě lehce donutí víc interagovat s tou mechanikou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge jsou videt na webu, jeste lehci nez minule
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus jsem si pri tom uvedomil, ze narozdil od predchozich lig se vubec nemusim snazit o nejake planovane pathovani, s vyhledem na mechaniky, co budu chtit pouzivat v budoucnu, a mel bych problem do nich na zacatku pak swapovat bez dostatku unmakingu. Muzu udelat strom ciste fakt na rozjezd, protoze na farmeni neceho si udelam az ten druhej (co se furt doufam bude odemykat tak nejak sam nekde v red mapach). Proto muzu klidne full spec do Kirace.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hlavne uz asi podesaty prekreslil ten start tree, a definitivne se rozhodl, ze pro ten +20 node nejdu. Hlavne proto, ze v te horni casti jinak moc veci pro starter nechces, takze ono to neni +20 bodu, bo tam musis dojet extra, ale spis treba tak +10 jen.

Zmenim to jedine v pripade, ze nejakych tech prvnich 15-20 map nebudou padat vubec zadny scaraby... :)

Takze aktualni verze je, ze pojedu rovnou pro Packed With Energy (coz helpne kdyz clovek vbehne do map moc slabej), pak vsechny Kirac nody, a pak se rozhodnu pro nekolik variant podle toho jakej bude map/kirac sustain.

BTW kdyz jsem to proklikaval, tak jsem objevil scouting report, kterej tam je od zacatku a nemel jsem tuseni ze existuje, a kterej umozni mit v Kiracovi Machinarium mapu! Cywe, nechapu ze mi nikdy nepadnul ani jsem ho nikde nevidel, pritom kazdou ligu to je v challenge a vzdycky kvuli tomu musim na TFT.

Comprehensive Scouting Report | PoE Wiki
    https://www.poewiki.net/wiki/Comprehensive_Scouting_Report
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jaky planujete startery?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: podle me to neni vsechno zdaleka, to jen opsali z toho co bylo videt v tom streamu. A predpokladam, ze cenu nejspis bude urcovat nejaky z tech efektu, nez nullify, protoze to tim ztracis pulku kvantity takze to asi chces udelat maximalne tak kdyz tam je neco, co ti tvuj build vypne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: protoze to neni videt v jeho popisu, je ta jedna z moznosti, co vybiras v map device (ani neukazali vsechny byla videt jen prvni stranka, ale v podstate to zrejme bude mit krome te prefix/sufix volby i nejakou extra vec pro kazdou mechaniku ve hre)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to to leti... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja mam pocit, ze na T17 to nepujde, ne?

BTW na Valdo mape se zabama jsem umrel, to byla jedna z mala co jsem nedal. Teda, nezabily me zaby ale gigantic exilove, ale stejne, se to pocita... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jeste muze vymenit mobky za zaby, aby nebyly nebezpecny ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    empymu se podarilo zmensit na velikost jednoho pixelu :-) to je fakt bozi, a paradoxne bych rekl, ze jak se postupne zmensuje, tak nektery mtx vypadaji i lip, asi vsechno co ma kolem charu nejakej glow/flare

[PoE] The smallest character in Path of Exile (not a league starter) - Stream Highlights #819
    https://www.youtube.com/watch?v=4Yy3DXB63sk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak musis proste pockat na spravnou kombinaci modu no, to jsou normalni mody na urovni Valdo map, jen bez voidu/extra bossu. Osobne mam v planu na to pouzit ten scarab, co odstrani prefixy/suffixy, pokud teda nebude moc rare, a tim unlocknout map device, a dal bych to vubec se starter buildem neresil. Druhymu buildu uz takovy veci budou fuk... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jo to asi jo bohuzel s stabilitou serveru a vubec hry obecne by me do Hc nenatahl nikdo ani parem volu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam