• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako to predpokladam mas tady taky ne? se mi to tezko hodnoti kdyz mam osobne jen 1 item co se da vyrobit na hrbitove, ale jako co vidim ze z toho jde tak mi to prijde fakt jako pecka, a je to i SSF friendly ze to fakt nasbiras sam.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Lepsi nez prvni Harvest :d tak to jsi asi moc nezahradkoval...

    V harvestu jsem mel druhej tyden multiple mirror gear vseude 6xT1 only :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to zase ne, je to fakt dobry, jen ja to udelal blbe. Do core se to nejspis nedostane protoze to je az moc dobry, o moc lepsi nez uplne prvni harvest. Nakonec jsem jedny boty nechal pro sebe a prekraftil, a ty jedny co meli haunted fracture tak jsem prodal za 15 div, takze jsem byl daleko v plusu. Ale priste to budu delat chytrejc... :-)

    Bohuzel me tohle nejvic bavi kdyz craftim pro sebe, ale v tomhle buildu mam jen 1 rare vec, takze budu muset najit nejakou peknou diru na trhu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Take presne jak jsem vyhodnotil nazacatku ze krom specifickeho crafteni luku je celej Necropolis k hovnu :D

    Jsem rad ze jsem do toho neinvestoval jedinou minutu a vsecho prodaval za kotel...

    Btw tohle se nikdy do Coru nedostane :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: to je ten corrupt pasek s 1 random statem, co pada casto v temple
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Já jsem si konečně zkusil něco craftnout na hřbitově, ring jsem s nákladama asi 10c prodal za 2d, ale byl jsem toho schopnej jen proto, že jsem většinu mrtvol měl skladem.
    Nákup mrtvol je solidní osina v zadku.

    A je to naposledy, co hraju animate guardian a spektry, dokud to nějak nepředělaj. Že je mrtvej guardian drahej mi ani tak nevadí, jaktěživ bych do toho neinvestoval nic, co bych neměl navíc, ale ta otrava s tim... A cílení mrtvol v lvl1 desecrating poolu je aktuálně moje nejmíň oblíbená činnost.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: co to je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jak je to s tou zlatou horeckou - kdyz vypukne, prodavej jim lopaty? Jedna mi zrovna padla v temple... :)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dopadl jsem tragicky... :-/ I přes 95% sanci jsem nedostal dalsi craft, takže jsem měl jen tři, ani v jednom případě nemám 3 fracture mody co by dávaly smysl pro recraft (vrchol je T1 fracture rarita na prefixu i suffixu soucasne), ani na jedne kopii nesepnul suppress (coz nejde vynutit takze je to proste o stesti). Jen jedna kopie mela haunted mode, fracturnutou imunitu na neco.
    Navic podobne boty je snadne udelat, takze se ani nedaji draho prodat uz.

    Jako kazdopadne mam upgrade pro sebe, coz byl primarni cil, ale mohl jsem ho dosahnout i mnohem lacineji, takhle jsem do toho zahucel cca za 7-8 div - byla to blbost, protoze proste cena tech addu se odviji od 50 div craftu zbrani, co s nima delaji, takze kdyz je pouzijes na neco jineho, vzdycky prohravas. Taky jsem se poucil, ze ty 40% increase nody jsou sice krasny na obrazku, ale managovat pak hrbitova tak, abys pouzival jen jeden konkretni druh rakvi z pěti, to je masakr, vetsinou mi treba 1 chybela kupovat to a vysvětlovat nekomu, ze fakt chci tu jednu konkretni a ne libovolnou s tim statem... Stalo me to nejmin 2 hodiny casu, prestoze teoreticky jsem vlastne mel vsechno nahunteno sam.

    S těmahle jedinejma jde ještě dělat něco lacino, počítám bych mohl esence spam na triple staty nebo suppress, s tim že můžu kdykoliv zadarmo smazat ten prefix a mít crafted životy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: ja teda jeste nikdy nemusel pro Roga kupovat scrap metaly, koupim proste logbook, a vzdycky jich napada dost. Vetsinou ani nezapinam expedici primo v mapach prave proto, ze tam nasbiras prd, v porovnani s logbookem. Ale beru z nej hodne veci, obecne vsechny dobry base i kdyz nemaji staty, pak vsechno co uz ma nadejne staty, vsechny jewelly, atd. Takze toho spotrebuju fakt hodne, nez potrebuju pretocit.

    Jinak tuhle ligu tam jsou i allflamy na expedice, ktery taky dropujou dost expedition currency, kdyz se to hodi na nejaky top mod v mape.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: mam to stejně, jen teda od bílých map obvykle zapínám very strict filtr, protože mě nebaví sbírat hromady sraček :)

    A proto jedu každou ligu expedici. Dám pár map, pak pro změnu pár logbooků, pak si chvíli nakupuju u tujena, gamblim u gwen, craftim u roga. Efektivní to samozřejmě neni, včera večer jsem zrovna koukal na nějakej velkej návod jak na Roga a samozřejmě to začíná "kupte 200x scrap metal..."
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Vsak jasne. Ja to taky nedelam a to jak to Ben zehli je uplne limitni extrem. Ale ten princip funguje i v dost casual/relax verzi. Bejt efektivni v HO, neklikat zbytecne, vyuzivat tooly, filtry, regex... jsou to malickosti, ale dopad je huge.
    Ve chvili, kdy mas build, kterej zvladne cokoliv krome T17/uber, a jses schopnej si ho do zakladu dat sam , tak je uplne jedno, co farmis, ale nafarmis si vsechno co potrebujes.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    totiž to jak popisujete je to už full time job a ne hra na relax.

    a ne každého ten speed grind baví.

    viz. evilmind

    mám to stejně, prostě nevydržím dělat dokola to samé delší dobu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja se ani nesnazim uz nic takoveho napodobovat, proste to neni pro me styl, ale holt kazdej mame neco - sice mam 126 map jen, ale i tak mam dve high level postavy s equipem tak za 200 divine, takze proste muj styl "dve hodiny v kazde mape a bereme i wisdom svitky po jednom" ma taky neco do sebe zjevne... :-) Plus to mam spojeny s tim, ze nebavi delat dlouho to same, takze dam tri mapy, a uz koukam co bych kde zkusil jineho zase, treba jdu zkusit nejakou challenge, nebo se vrtat v atlase s teorycraftem jak dat dalsi mapu jeste pomalejc... :-)
    I Alvu, kterou delam rad a je hlavnim zdrojem meho prijmu na startu, nejsem schopnej proste dat vic jak parkrat, zatimco kdyz jsem se pred ligou dival na statistiky nekoho, kdo ji beha na profi levelu, tak on da tech corrupt templu 50-150 za den za sebou, s jednim itemem, druhej den to samy s dalsim itemem apod. To nemam ani za celou ligu jako.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Minulou ligu jsem sledoval jeho progress na SSFHC... tam nejdriv pushoval lv100. Takze nebehal bosse - jen si otevrel atlas a pak behal mapy+jun na expy... ale proste giga speed farm. No a kdyz dal to kilo, tak mel ve stashi asi 1300chaosu cistyho dropu a nejaky desitky divine. To vsechno napadalo jen z toho obrovskyho kvanta mobek, co zabil. Si spocitej, kolik map musel dat, kdyz to kilo dal za 47h nonstop.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: hele pust si na twichi jeho proud a zamer se na dve veci - timer jak dlouho je v mape a timer jak dlouhej ma HO downtime (on tam na to ma ten custom portal device, takze to je videt).

    Jak roluje mapy? pouziva regex, kde si nastavi mody co nejede- pak nahaze 20 nebo kolik map do stashe, vsechno scour, chisel, alch. - fixne mody, co mu regex higlightne ze nechce, dokud nema hotovo. Pak si da do stashe 4x velky obourucky a tusim 4-5 pasku, .. a pak si preklika mapy. Diky tem vecem mu to mapy hodi v inventari uplne doprava. Pak vyhaze veci zpatky a da prvni mapu do device. Tohle mu trva cca pod minutu cistyho casu.

    takze narolovat treba i 200 map mu trva 10 minut :)

    no a kdyz ma downtime 15s a jede mapu pod minutu, tak to ma 60map za h.
    Ale uznavam ze 300 da asi za celou session (kdyz chce), ne jen vecer, kdyz ten ma treba 4h, pak uz je noc. On to ale proklada tim contentem co mu pada nebo co farmi.

    Tohle ale opet muze delat uplne kazdej :)
    pokud CHCE (protoze ten playstyle je zooom zooom, ultra strict filter, boss kill, portal a zdaleka ne kazdymu se to libi)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: btw diky tomu, ze je na red mapy se scarabem challenge, tak ted muzu videt, ze mam 2 tydny po startu ligy zatim celkem jen 126 map... takze lidi, co jich daji 300 za vecer uplne jako nepobiram. A to by se urcite nasli pomlouvaci, co by i o me tvrdili, ze to hraju hodne... :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Hele a sledoval si nekdy komplexne jeho progress ?
    Co presne on dela, a ty na SC to delat nemuzes ?

    Ja jsem si to totiz zkusil -vzal jsem si DD na standardu a zkusil sem ty endgame bosse jak on to dela day 1/2 na HC.
    A jde to, stejne jako jde mapping. Jasne, umiral jsem, ale 6 portalu ti proste staci a zabijes to vzdycky. Takze i s uplne zakladni postavou s gearem za par D (co si ale krome 6L vschno udelas sam) muzes farmit kompetni T16, guardiany, a vsechny "zakladni" bosse a vsechny ligovy mechaniky.

    Takze na to, aby sis nastavil hru, potrebujes Trade jen kvuli 6L base, co si nacraftis.

    Takze pak uz je to jen o tom, si rict, jak to chces pushovat dal a postupne se focusovat na jednotlivy kroky. Jasne, nedas 300 map za vecer jako on, ale i kdyz sjedes treba 100, tak budes uuuuuplne v pohode. Nafarmis si spolehlive cokoliv krome uniqu, ktery ale nepotrebujes. A budes mit zilion veci na prodej, ktery lidi kupujou (Esence, juice, catalysty, scaraby atd- kdyz uplne vynecham rare a uniq dropy, ktery proste nejaky padnou).
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: lol, jj Ben to je takovej upne beznej hrac hele asi to ukoncim stebou to evidentne nema cenu nejdriv mluvis o beznym hraci a pak das priklad Bena :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam