• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo, to taky rikam vzdycky kamosum na discordu, kdyz se v sobotu rano lognou, a ptaji se v kolik jsem sel spat, ze spanek se precenuje a ej to duvod, proc jsou tak pozadu... ;-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: 47 dni ale 24h denne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: vsak sis sam ted spocital, ze to vychazi super, pokud jen delve je 47 dni cisteho casu, a on nahral 65, tak to je spousta prostoru na farmeni/equip, ne? :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    kdo se vtom bude chtit stourat tak : https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1cb28pf/who_is_shitstain_steve/

po precteni tohodle ti musi bejt vse jasne...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pokud spocitam z jeho streamu ze udela 200 delvu za 3h15m tak me vychazi ze 65k+ je cca 47 dni cisteho casu nonstop delve.

Pokud jsi uplnej robot tak to mozna vydrzis 8 hodin, 10 kdyz budes na praskach.

Takze at pocitam jak pocitam mi to nejak nesedi nehlede nato ze musis farmit sulphite kterej do toho vubec nepocitam a musis nejak postavit ten multimirror build.

Aby jsme si rozumeli netvrdim ze to nejde jen to urcite nedelal sam. A myslim si ze ho nekdo hodne nasypal pac dat dohromady build co tohle dokaze bude i otazka nejakeho hodne skilled craftera.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    A Comprehensive Guide to Deep Delve
    https://www.youtube.com/watch?v=nC_En939Ing&t=4094s

podivej se tady na zalozku defense a to je hloubka 4k+

1manaleft asi kazdej znate kdyz se bavime o Delvu ten build co tady hraje panacek je jeho :d

Nevim coje vtehle lize tak broken nebo bugged ze by to clovek dal hral jsem ji tak 2 tydny.

Ale muj nazor to nezmeni ze fair to urcite neudelal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ale dukazy nejsou par printscreenu, ti prece jasne rikam, ze to denne streamoval, a tady se muzes podivat na posledni den jak ty monstra v 65k hloubce tankuje proste, doba od "par lig zpet" proste pokrocila... :-)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2204387680?filter=all&sort=time

Tahle liga navic k tomu byla vhodna, protoze diky sulphite allflamum jsi nemel problem s palivem, mozna proto se driv lidi nedokazali dostat dost hluboko.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    si ten build najedte do pobu a uvidite ty defense :)

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hele vypada to sice krasne ale neverim tomu.

Par lig zpet jsem si vymenoval info s Paulem ktery byl top1 Delver. Mimochodem hral armour stacker s budgetem +- 12 mirroru a sam uznal ze od 10k je uz uplne jedno co mas za def a to byla liga stema recombinatorama kde se delali total ustreleny itemy.

Navic hral skoro kazdej den x hodin denne celou ligu a udelal 10k takze nejsem uplne zastance toho ze o par lid pozdeji prijde nekdo stim ze dal v lize 65k delve a hraje to na def...

Musel bych videt o hodne vetsi dukazy nez par prinscreenu.

Navic po tom co jsem videl ted na Ruetoo na streamu jak vetsina Streameru podvadi nemam zadne iluze :D

Tech transparentnich bude fakt hrstka.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Jelikoz neplati to, ze v Delvu roste dmg a Hp nekonecne (oboji ma strop), tak jsou buildy, co tam dokazou fungovat tak ze vidis postavu uprostred packu mobek a neumre na prvni hit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak kdyby nekdo dokazal botovat deep delve tak by to byl king :) ale to je streamer, lidi na nej celou dobu koukali, a fakt hrat 12+ hodin denne delve kazdej den.
    Ja teda taky vetsinou mivam prvni tyden /age skoro stejnej jako /played, ale jako jako tohle je uz fakt blazen... :-)

A byl jsem poucen ze glasskanony se tam uz nehrajou, ted se tam hrajou stackeri, jak je videt z jeho finalniho screenu:
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Toje vybotovany nebo ten account hralo vic lidi. Si ty cisla hod do kalkulacky neni real aby nekdo 65 dnu v kuse umiral 200x denne a dostal se takhle hluboko.

Kor kdyz od nejakejch 1200+ uz hrajes vetsinou GlassCannon to by proste v prumeru znamenalo ze hraje 20h denne bez prestavky jak robot.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to tady musim crosspostnout, imho asi nejvic hardcore vec co jsem nekoho v PoE videl udelat :-)

YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: I gear občas padne prodejnej, jednu ligu mi třeba padnul Headhunter (samozřejmě ale poslední den, co jsem ji hrál ;-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak to je currency ta má cenu pořád, proto máme tu radost z marketu. Já myslel, že když říkáš "klacek", tak to myslíš doslova, a že máš problém s upgradem equipu.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Tak například jsem nikdy nepotřeboval exalty - jeden dva pokusy, jestli mi na něčem náhodou procne použitelná property, neměly moc smysl. A ty cenu měly pořád.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: pokud nejsi nejakej top 0.1 procent hrac co farmi endgame v patek o pulnoci, tak prodat "co uz nepotrebuju" bude nejspis nemozne, protoze uz to v te chvili nema hodnotu. Je zaklad se s tim smirit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: ale dá. Ty kámoši se kterýma hraješ a tradujou ti to můžou pořídit, abyste byli na stejném levelu gearu.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Jako hrát na tradu a netradovat, jen používat ten currency exchange na craftění, zní zajímavě. Ale pořád to neřeší můj problém, že bez tradování se nedá hrát se spoluhráčema, kteří tradujou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Vendor prodává a kupuje klacky.
    Akorát musíš místo klacku začít zbírat ten bordel ze země. čím víc barevný, tím lepší.
    Nejlepší jsou ty kouzla moudrosti, ty dokážou udělat z naprosto nezajimavýho hnědýho předmětu, něco naprosto unikátního :D

Jiné hráče nepotřebuješ a nebo napiš kámošům.
    Imho tenhle auction house na currency je něco co mě dává důvod se zase vrátit na trade, protože mi to usnadní craftění a doplňování chybějícíh fragmentů, aby mě míň sralo rng a mohl jsem to mitigovat. Víc ve hře nepotřebuju. Ale já mám nahráno nebožský hodiny..
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Super návod! Ještě bych potřeboval doplnit, jak ve hře prodat klacek, kterej už nepotřebuju, a koupit lepší klacek bez toho, abych musel otravovat hráče whisperama ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam