• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Podle mě je shipping strašně špatná mechanika. Tohle jsou rewardy za 1mio bez dustu.
    Já, ani nikdo z guildy jsme ještě neviděli lepší rewardy. Dělali jsme několik dní ligovou mechaku a byli chudý jak kostelní myši. Pak jsme přešli na klasickej content a craftění a tam se konečně něco vydělalo.
    Kdo město skipne, o nic nepřijde.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nechodi mi vubec bismuth, delam neco blbe?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART:Dík moc. Mám 500k těch zlataku, tak to snad urychlí trochu progres v tom league contentu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PATH of EXILE: SHIPPING REWARDS - Tested, Solved & Explained - Settlers of Kalguur Mechanics Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=8RA84_LdoXU
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: ZiggyD na to má super video, co má +- dvacet minut.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Já jsem do toho města ještě ani nemrknul. Nebylo by nějaký rychlý shrnutí co jak proč tam dělat ? Předem děkuji
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo, technologie lodek podle wiki uspesne zvladnuta, ten enlight jsem fakt potreboval, bo stoji 450c ted :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Ehm wiki ;)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    hele, udelal uz nekdo nejaky popis guide toho shippingu ?
    KOKES
    KOKES --- ---
    s čím vyjedete?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    gl hf!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Díky, zjistil jsem, že o tý hře už NIC nevím :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hra na zabaveni nez to pustej :)

https://www.wraedle.com/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    fronta jede
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Postřehl jsem dneska Ghazzyho na streamu, kterej se z toho solidně čílil.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Na hraní hry (běhání map) za tebe budeš mít henchmany ve městě a moc se na to těším! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak to vzbudilo masivni drama (udajne to tam pridal developer, co vlastni i ten web s tema buildama, kterej monetizuje), ted uz to neukazuje nic a hadam v dalsim update to zmizi uplne... ale aspon mame hlavni drama pred ligou, ne v ni :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: O tom vim, ale samo to nekupuje, hlavni oser jsou lidi ne si najit gear v searchi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nakupovat to uz umi, ale ty jak hrajes SSF furt tak asi nevis, ze tam jsou ty automaticky pocitany market trade search stringy, asi rok uz... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: wow tohle je jiny level. za chvilku to bude umet hrat hru a nakupovat za nas :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam