• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Na hraní hry (běhání map) za tebe budeš mít henchmany ve městě a moc se na to těším! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak to vzbudilo masivni drama (udajne to tam pridal developer, co vlastni i ten web s tema buildama, kterej monetizuje), ted uz to neukazuje nic a hadam v dalsim update to zmizi uplne... ale aspon mame hlavni drama pred ligou, ne v ni :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: O tom vim, ale samo to nekupuje, hlavni oser jsou lidi ne si najit gear v searchi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nakupovat to uz umi, ale ty jak hrajes SSF furt tak asi nevis, ze tam jsou ty automaticky pocitany market trade search stringy, asi rok uz... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: wow tohle je jiny level. za chvilku to bude umet hrat hru a nakupovat za nas :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova verze PoB ma primo v sobe buildy od tvurcu obsahu, takze si muzete vybirat aniz byste museli brousit po youtube :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny za challenge myslim tentokrat moc pekne - finisher effect a portal!

Path of Exile: Settlers of Kalguur Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=YQfg3WjGq_c
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal, dam hodku casu dneska naplanovani stashe, at to mam pripraveny na ligu.

O pul hodiny pozdeji... :)

Ale neni to uplne samoucelny! :-) Idea je, ze az mi dojdou quad dump taby pod ☢, tak budu hazet do tabu lebky a zacernovat ji jak se bude plnit, takze budu vic motivovanej k uklidu, kdyz uvidim jak jsem pozadu - bo pravidelne v lize nastane chvile kdy to vzdam a uz netridim loot...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Jo to nerozporuju, naopak to vitam. Ale ty ses toho chyt teda dukladne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: A proc by te mel nekdo presvedcovat? Ver si cemu chces :D
    ja jsem rad ze nekdo dokazal dojet na dno Delve a to je kurva dobrej vykon i kdyby se u toho stridalo 100 lidi, ale myslim, ze to je magor, ktery to fakt dal solo. Mozny to je, takze to nerozporuju a je mi to vlastne fuk. Achievment je to v kazdym pripade.

A ke tvymu sheetu, to je tvuj list? Pokud ne, tak by neskodilo upresnit odkud to mas a dat jim patricne credits..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: Souhlas ale vymena nazoru je zakladni lidska interakce ne ?

Abych teda porad jen nekecal tak neco usefull : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cdLv5L9egLlWvKlFBtubAZG-AymRjkruP73Bfz4XpbE/htmlview?usp=sharing
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: nebude lepsi zmenit tema? Tvuj nazor je dostatecne znam :D :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ale jsem otevren debate treba me presvedcite :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    jsem na 100% presvedcenej ze offstream to hralo nekolik lidi a otazka je jestli jeste neobjevily nejakej bug kterej ktomu pomohl pac 65k je fakt neskutecnej randal.

Ber vpotaz ze ty nejrychlejsi podle tabulky daj 6k za 22 dnu a to je ta nejlehci cast.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ja vim Evile ale sam uznej ze 10 hodine denne delat nonstop delve je trosku neco jineho nez pulku casu sedet v HO a hrat si s itemama nebo neco kupovat na tradu.

Snazim se vam jen rict ze at je to jakykoli blazen coz mu neupiram tak tohle delalo nekolik lidi dohromady toje cele na co jsem chtel poukazat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo, to taky rikam vzdycky kamosum na discordu, kdyz se v sobotu rano lognou, a ptaji se v kolik jsem sel spat, ze spanek se precenuje a ej to duvod, proc jsou tak pozadu... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: vzdyt tam je jen dalsi hromada dukazu, ze to je fakt blazen co hraje nonstop, nebo co jsi tim chtel rict? :) 40 level 100 postav v (jine) lize, ok...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: 47 dni ale 24h denne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: vsak sis sam ted spocital, ze to vychazi super, pokud jen delve je 47 dni cisteho casu, a on nahral 65, tak to je spousta prostoru na farmeni/equip, ne? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam