LIQUIDFREAK: to jsou lodky a maperi, si kolikrat ani nevsimnes jak beres all... :)
Ja uspesne skacu z jednoho buildu do druheho, coz taky generuje currency, protoze vetsinou ten puvodni prodas za mnohem vic, nez za co jsi ho 24 hodin predtim postavil... :)
Po asi 7 letech jsem dokonce zkusil zase melee, lacerate gladiatora, bo jsem se nechal nabaitit cislama v POB a jeho 7 milionu EHP. Jako... nevim, co POB fetuje, ale zabije ho kazda louze, a jeste je to jako bonus pomaly jak svina. Takze jsem vcera vecer swapnul do warp stack dual strike gladiatora, ale realne vetsinu casu hlaju flicker ve 4L. A je to bozi! :-) Nechapu, proc jsem se driv branil flickeru, to resi muj tradicni hlavni problem s melee, ze jsem slepej a pomalej a nenakliknu potvoru. Navic je to relativne laciny, docela premejslim, ze by to mohl byt muj starter priste, kdyz se to teda nestane moc popularni, aby ty tri nove uniqy, co potrebujes aby to bezelo, a co ted stoji dohromady asi 100c, byly k mani.
Tenhle clovek to vymyslel, ma jen 10 followeru tak snad se to nechytne... :)
【POE 3.25】 Ward Stacker Gladiator Chaos Dual Strike of Ambidexterity T17 Showcasehttps://www.youtube.com/watch?v=_D8DVg8v_qw