Nahral jsem ti jednu test mapu. Akorat jsem na konci udelal chybu - normalne ritualy vubec neotviram, bo se to nevyplati pokud to neni specificky druh ritualu s uniq monstry (ghosti, totemy nebo ten novej co garantuje kinga, pro 2 kingy), spawnuju je proto, ze pridavaji extra moby do mapy. S jedinou vyjimkou - pokud spawne v boss roomu, tak je chces dat zpetne vzdycky, to pridalo dalsich 10k goldu.
Oproti tomu atlasu co jsem naklikal v poledne jsem odstranil mapy/scaraby, a pridal tempesty a stoprocentni ritual. Tempesti jsou fajn, ale musis je zabit nez vlezou do tebe, jinak nedaji goldy. Ten node beru hlavne proto, ze v zadnym pripade nechci, aby vlezli do kozla, i tak je to dost rip fight.
Jeste budu chvili zkouset novy moznosti, ale ideal asi bude obetovat beyondy na ukor scarabu, protoze to generuje dost goldu i tak - jen behem tech odpolednich testu jsem nahazel do mesta pres pul mega, takze maji farmari na dva dny... :-) Kazdopadne nejmin jsem mel asi 25k, takze to nejde jako zkazit vubec.
[POE] 3.25 - Dual Strike of Ambidexterity 20k ward Glad, gold farming test maphttps://youtu.be/r_JYKk7BSBc