• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo a reroll na to co hraju ja ti fakt nezaruci vic goldu :) build nema vliv. Naopak bych spis tipnul budes vic nasranej, protoze je to hodne nachylny na smrti z DOTek. Tohle je vlastne uplne prvni video co jsem si s tim buildem nahral, takze jsem az ted mohl zpetne sledovat jak je videt, jak casto vubec nemam ward, protoze jsem dostal treba jen 1 hp ranu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak scarabu tam davam celej stack ze jo, abych to nemusel delat furt dokola, vezme si to samozrejme jen jeden. Dokonce kdyz behas treba s jednim scarabem, tak jich tam muzes hodit rovnou 100 po 20, a bude si to postupne brat jeden.

Samozrejme musis mit odemcenej map device, to by me nenapadlo ze nemas! :-) Tuhle ligu se to menilo, tusim je 1 slot na map device za T17 bosse prvniho, a dalsi slot je za prvni desitkovou Maven invitacku.

Laguje mi to jen kdyz nahravam video, proto taky uz v podstate nestreamuju. Bez toho nahravani to bezi v pohode.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: a jeste, tech skarabu tam davas osm, 3 atd. ci to jen veme jeden a ukazuje celkovej pocet?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tak vec prvni.. Co to mas za map stanici? ja tam dam mapu plus max 3 veci, scaraby, etc., Dalsi, ty lagy jako slusny :D
    Kazdopadne moc diky za effort, ale na urovni na jaky to hrajes ty, to se nikdy nedostanu. Nemam ten vhled, nevim jak kde co ojebat, je to spis dycky trapeni. Vcera sem dal nejakou 130% mapu a dala 30k, pak skoro ta sama mapa dala deset. Je to kazdopadne zajimavost, mam sto chuti rerolnout na to co hrajes ty :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: jako kdyz mi na tom zalezelo, protoze jsem potreboval kompletaci map do endgame grind challenge, tak prestoze jsem chodil rare 14 bez modu, tak na 1 procento postupne umreli behem odpoledne vsechny moje desitky. Kdyz mi je to ted jedno, tak jsem sesypal do jednoho map device svoje nejlepsi, a davam jim ty 8mod T16 co nechci/nemuzu ji, takze obcas maji i 3-6 procent, bo je mi to fuk celkem.
    A uz tejden neumrel nikdo... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    toto celkem shrnuje moji zkusenost.. 1% smrti nejak nesedi.. odhaduju u me 3% minimalne :] a samozrejme nechcipne mapper s nizsim levelem, ale desitkovej :D

akorat mi prijde ze to ponerfovali, 10kovyho mappera jsem nevidel ani nepamatuju a to jsem na tom protocil minimalne pul mega za poslednich par dni..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nahral jsem ti jednu test mapu. Akorat jsem na konci udelal chybu - normalne ritualy vubec neotviram, bo se to nevyplati pokud to neni specificky druh ritualu s uniq monstry (ghosti, totemy nebo ten novej co garantuje kinga, pro 2 kingy), spawnuju je proto, ze pridavaji extra moby do mapy. S jedinou vyjimkou - pokud spawne v boss roomu, tak je chces dat zpetne vzdycky, to pridalo dalsich 10k goldu.

Oproti tomu atlasu co jsem naklikal v poledne jsem odstranil mapy/scaraby, a pridal tempesty a stoprocentni ritual. Tempesti jsou fajn, ale musis je zabit nez vlezou do tebe, jinak nedaji goldy. Ten node beru hlavne proto, ze v zadnym pripade nechci, aby vlezli do kozla, i tak je to dost rip fight.

Jeste budu chvili zkouset novy moznosti, ale ideal asi bude obetovat beyondy na ukor scarabu, protoze to generuje dost goldu i tak - jen behem tech odpolednich testu jsem nahazel do mesta pres pul mega, takze maji farmari na dva dny... :-) Kazdopadne nejmin jsem mel asi 25k, takze to nejde jako zkazit vubec.

[POE] 3.25 - Dual Strike of Ambidexterity 20k ward Glad, gold farming test map
    https://youtu.be/r_JYKk7BSBc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je spis o tom jakej mas atlas/scarab, pripadne jakou mapu. Ale Pit je sice debilni mapa, ale ma vysokou hustotu, takze by to melo byt ok. Osobne preferuju mapy, kde mas vzdycky jistotu, ze jsi zabil vsechno, aniz bys musel backtrackovat - Mesa, Silo, City Square, Jungle Valley, Strand apod.

Atlas neco jako tohle - podstatna cast jsou ty explicity, jaky mechaniky/dropy si k tomu das uz je jedno. Nicmene obecne plati, ze goldy vic padaji z "naturalnich" monster, tj. tech co jsou v mape prirozene, jako je ambush treba. Ja ho teda nehraju bo me lagy pri otevirani nebavej.

https://poeplanner.com/atlas-tree/BAASAIQAh9Tb1l8-Ri94gNGhSzLruySXAEiy-t6ihrSwECySCHrB7oQqbYjAKup4PFkhYDD6xLC9Vyjnky2AuYOO8jiMQSputWZencn9TLp9Wo3qfOPT6X7IqLwqu9lbvdrzDOT3HwC3XYvhfZEKe9xpYL_e_qoKsZ1UH-hrsZdZtGiJT10k0Wdg1I-HndC80MYM9MN5wx612IKnvccpjY45WYZr4IJRN-MA-Wayz0ezx7viGQr7seIOotBNkcsXIUzFIS-ox10XUDakxB-u7_Z1GZQYi8GvC3E6duXscQt9bWPRj-UDMIgH2vrB-8J2iaPZXKlDtWOgccQYuWK66H7rQhzO-yu36We51NAoFAAfiwgAAAAAAAADAwAAAAAAAAAAAA==
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: coruipted pit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako to je proste hrozne malo, to znamena, ze vubec nejuicujes mapy. Kdyz budes mit atlas na zvyseni explicitu a v mape nejaky mechaniky a densitu, tak bez ohledu na to co delas, bys mel mit treba 20-40k na mapu. Muj rekord z T16 byl 82k goldu, ale uznavam jsem se i jen pres 70k dostal taky jen 3x, i pri idealni konstelaci (null portaly sepnou) to obcas proste dalo jen 50k. Coz furt dobry za 4 minuty na mape. Mam podezreni, ze to fakt hodne ovlinuje kvantita mapy, a ja sice mam jenom corruptly osmimodovky, ale nafarmeny, takze na nich nejsou chisely. Zkusim nejak jeste otestovat jak moc lepsi to bude s mapama, co si nacorruptim rucne.

Vcera jsem zkousel chvili T17, bo mi jich napadalo spousta z te T16 strategie, a tam das 60-70k goldu i bez nejaky velky snahy, akorat to trva dyl. Resp. trvalo by to asi stejne, ale stalo by to dost currency natocit je nejdriv tak, aby to bylo safe, aspon pro muj build - ward buildy jsou obecne dost slaby na DOTky, a i kdyz jsem myslim udelal maximum tomu celit, tak spousta modu na T17 je pro me kdyz ne rovnou smrticich, tak aspon vyrazne zpomalujicich.

Jinak nafarmit na 24 hodin pro farmare trvalo jen asi hodinu, to je v pohode. Ted spis vaham kdy teda poslat tu lodku, celej tejden jen setrim, a koukal jsem je toho tak tretina co jsem si myslel ze bych poslal, a uz tam sviti celkem risk faktor, prestoze jsem na tu jednu konkretni lod presunul vsechny svoje desitkovy namorniky. Navic nemam dost dustu abych tu hodnotu zdvojnasobil - bohuzel na wiki uz je seznam koeficientu pro disenchant na vsechny uniq veci, takze ty laciny sly hned nahoru (za corruptly Manastorm s kvalitou je treba 700 tisic dustu za 2 minuty).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: To farmeni goldu mne hrozne sere. Jeste sem nenasel idealni setup na to aby to sypalo poradne. Dve stejny mapy a jedna da 7k druha 15l. Jak to delas?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem objevil dobrou meta game uvnitr PoE. Ten build co hraju, glad ward stacker, neni uplne popularni v tehle variante, sice ho asi pet hodin hral Lance na streamu ale pak rekl fuj a swapnul jinam, takze lidi na to nenaskocili, build zachranen! Pro me jako je to asi nejsilnejsi co jsem kdy hral, rychlej v mapach a doslova vymazava uber bosse (i na budgetu). Ale kazdopadne ten Cinan, co to puvodne vymyslel, ma jen 12 followeru na youtube, a neumi ani slovo anglicky. Ale sleduje poe.ninju zcela zjevně, protože ho už týden týrám tím, že vždycky přes den udělám minmaxem o kousíček damage vic, abych tam byl na prvním místě, aby vzapeti on udělal totéž přes noc... :-)

Akorát teda dneska mě utřel docela, jsem včera udělal pár úplně nesmyslných změn čistě kvůli poe.ninja DPS výpočtu, který je notoricky off v některých věcech, abych ho přeskočil o 7 dalších mega a definitivně ho zničil, a on má dneska ráno zase o 1 víc, a to ani nevidím, jak to sakra udělal, přijde mi nezměnil nic. Je vtipný, jak jsme se těma malejma změnama vzájemně vzdálili ostatním, který jinak mají v podstatě srovnatelnej equip, původně jsem měl při poloviční damage dojem, že už mám hotovo... Ale takhle mi liga vydrží ještě o dost déle, než bude Čína definitivně poražena! :)

poe.ninja
    https://poe.ninja/builds/settlers?items=Ynda%27s%20Stand&;class=Gladiator&;skills=Dual%20Strike%20of%20Ambidexterity&sort=dps

Plus stejně teda musím farmit goldy na farmáře, aby makali zatímco jinak hraju celej večer D4, protože si chci poslat aspoň jednu úplně plnou loďku za mirror shardy... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    15. listopad!!

Path of Exile 2 - Early Access Date Announcement
    https://www.youtube.com/watch?v=eYaSU9UCe0w
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Asi jdu s křížem po funuse, když tu koukám už lítaj 40/40, ale tenhle leveling build je skvělej: https://www.reddit.com/r/PathOfExileBuilds/comments/1en1h8w/strongest_and_simplest_leveling_tech_ever_run/
    Funguje to od lvl 1, což je skvělý, protože zrovna začátek mě vždycky mega sral. Trochu to ztrácí dech jen kolem pátýho aktu než člověk dodělá 50 na hateful accuser ring, ale nic hroznýho. IMO lepší leveling než BAMA, a rozhodně levnější.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me mrzi, ze jsem si od zacatku nehazel do statusu kolik divine dovezli lode/maperi, protoze mam docela podezreni, ze vic nez ja... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    moji mapáci jsou chlapáci

(ssf)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tldr - nema cenu posilat nic od farmaru, co nechteji. Takze meta je dostat pristav do stavu, kdy chce neco z farmy, idealne kazde mesto neco jineho, a umyslne jim nesplnit co chteji z rudy, aby tak zustaly. Pak poslani 30-40k toho produktu by melo vzdycky generovat diviny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taktika na lodky po patchi

NEW SHIPPING META!! Changes to 3.25.1 Shipments and DUST | Easy Farming Strat in POE 3.25
    https://www.youtube.com/watch?v=N4IkzlqWZls&t=38s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw odmeny za challenge jsou IMHO nejlepsi za nekolik let, hlavne ten finishing effect je proste strasne uspokojivej, s tim zvukem co udela kdyz tam vleti s mecem, ten bude se mnou odted kazdou ligu! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam