• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: takze jako closed beta supporter a proud kiwi owner to budu mit zadaco? kuul

Kiwi Pack
    Jan 22, 2013, 11:50:20 PM

:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem si sel do uctu spocitat kolik je muj "threshold of lifetime support", a koukam je tam videt i ten beta klic posledni, a neni to deset let jeste, 2017! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Takže je to tak, jak jsme tušili, že to bude na základě přístupu do předchozí bety... před 10 lety... :)

Plus free klíč jako bonus pro nás věrné! ♥

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dobrej pokus :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Cywe je to hardcore teda, jsem v pulce A2, a i kdyz se snazim bejt maximalne prelevelenej, tak jsem zatim u kazdeho bosse mel chvilku, kdy to bylo o fous. Cekal jsem budou problem obyc monstra, ale diky tem pridanejm utokum - ktere maji zda se vsechna uniq monstra, tj. ne jen ta zminena ve spoiler odkazu nize, tj. napr. banditi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste si tady odlozim, uzitecny tipy jak rychle rozjet mesto - dokonce jsem se tam i ted po lize dozvedel neco noveho o lodich... :)

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1fnulyr/a_gauntlet_guide_to_rebuilding_kingsmarch/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska o pulnoci zacatek.
    Datamine zmen bossu - jako i jen dostat se z plaze nebude prdel asi... :)

EDIT: Jsem to smazal, kdyby nekdo daval prednost tomu bejt zabitej prekvapive... :)
    Je to na odkaze zde
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1fp3h3w/gauntlet_boss_changes_heavy_spoilers/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A NEW Path of Exile Experience - Runic Strife Gauntlet
    https://www.youtube.com/watch?v=aHfShevH1Jw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: shriny bylo to, co to dovolilo delat, das teaching scarab a pak najebes na mapu co nejvic shrine, jsem tak expil i solo. Monstra tam nejsou tipuju proto, ze je na ty mape nekdo predem vsechny odtahal, resp. zkusil co nejvic, a pak ceka az on oklika vsechny shrine, a pak teprve zabije monstra, co ma na jednom miste. Proto jim to taky tak hrozne laguje a parkrat spadne kdyz jdou na ten kill, protoze tam je nekolik set monster na obrazovce. Je videt ze se nemuseji domlouvat kam jit, takze tipuju, ze vsechno tahaju defaultne na most. Je tam i slyset ze obcas ho nekdo varuje pred mistem, kde nechal pack.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak koukam, že už frajeři daly lvl 100 za 31 minut O_o jako fakt masakr. Spoustu věcí ke konci nepobíram, jakto že do háje má na tom castle ruinu furt 12 až 15 shrinu a že u nich nejsou skoro monstra, to je dané tou mechanikou co bylo v necropolisu na změnu těch mobek a shrainy přes atlas + scaraby ??? děkuji za osvětlení Evile :D

[WR] Level 100 in 30 Minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=go1hg93_LkM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to už bohužel moc nezažiješ, protože všude se dneska váží přímo na pokladně (možná kromě Tesca nebo nějakého jiného obskurního obchodu kam nechodím). Naštěstí ale zavedli ty samoobslužné, tak si teď můžeme zanadávat nahlas na lidi, co se tam zaseknou a musí přivolat obsluhu! :-)

Abych nebyl offtopic, Empy ted jede serii ruznych vydelavacich strategii, vesmes teda jde o variaci na priblizne stejnej atlas, nad cimz by se GGG mozna mohlo zamyslet. A pak je tu tahle nesmrtelna klasika! :-)

We duped an Adorned! Going back for round two of this meme strat ft. Kurosaki - PoE #884
    https://www.youtube.com/watch?v=qGp6Mj8SfaY
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: Ano, nekteri lide se certi i kdyz cekaji ve fronte a dojde k cekani treba i minutu, kdyz si nekdo neco nezvazi ;)
    A pak jsou lidi, kterym to prijde usmevne ;)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    ORBIT: Nadsázka :) Ta čekání a spadnutí hry po 5 minutách je frustrace stejná :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: POE nikdy nemělo tak dlouhou frontu :)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Btw jak v sobotu 40M lidí čekalo třeba 7h na to, aby je server pustil na Ticketmaster pro lístky na Oasis, kterej je po hodině vykopnul a strašně kvůli tomu brečeli..říkal jsem si: Vy jste asi nikdy nehráli POE první den ligy co ? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW CuteDog si zalozil dalsi ucet (ucty?) jen aby mohl posilat 50m lode castejc. To je jednak dukaz toho, jak moc pasivni prijem to je, a taky ukazka toho, jak to vypada v opravdicke nolifer verzi! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: bacha, to spatne chapes, to je pro casual hrace naopak, je to uplne pasivni prijem, jsem posledni tyden v podstate nehral, vetsinou max sedim ve hre afk u truhly a cekam, az mi lidi nanosi divine na novej build, protoze tenhle unbreakable ward je furt spis meme, i pres tu currency co jsem do nej dal, takze potrebuju par set divinu na posledni test neceho v sezone... :-)
    Kazdopadne zopakovat tuhle zasilku by trvalo asi tyden, kdybys hral aktivne tak o dost min, mohl bys dust mit jako pulku lodky, ne jen ctvrtinu jako ja. A dust muzes delat rychlejs, kdyz palis lepsi uniqy.

Jinak mam farmare jen 8-10, tj. minimalni provoz mesta je asi 12k/hod, takze potrebuju rekneme 300k goldu na den. To jsou cca 3-4 T17 mapy po cca 10 minutach denne (rekord mam ted 140k goldu z mapy). Pripadne kdyz nechci chcipat tak muzu chvili behat Silo po cca 4 minutach na mapu, se stejnym atlasem a tretinovou vyteznosti. Ale v kazdem pripade hodina hry mi zaplati cely den provozu, to mi fakt prijde v pohode. Si vezmi i kdyz delas tech 30k, tak ti staci jen 10 map na celej den!

Atlas tree neni jen na goldy, on je na vsechno - proste kvantita/explicity, co farmis se pak lisi vlastne jen tim, jaky scaraby pouzivas. Je to proste neco za neco, s tricksterem taky chci jeste expit, a jak je sklenenej, tak chodim "leveling atlas", kde jsou jen sama pozitiva a zivotni jistoty, a nic co zvysuje obtiznost. Ale taky mam pak uplne hovno goldy, klidne pod 10k z mapy.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Njn klasika ggg mechanika dělaná pro nolifery. Jak dlouho jsi na to šetřil ? Já město upgradnul na full a vlastně ho od té doby ignoruju, protože udělat si atlas tree jen proto aby mi to sypalo aspoň 30k goldu za mapu a já tomu podřizoval vše ostatní pro mě není zábava. Ale samozřejmě fajn, že ti to přivezlo takovej profit :-) a že ta mechanika dobře funguje i když není pro normální lidi. Gl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak jen 1 shard :-( a je to tak za 45-50 div celkem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok, za pul hodiny cekam mirror... nebo aspon kousek mirroru! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam