• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok, za pul hodiny cekam mirror... nebo aspon kousek mirroru! :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tldr - diviny konverti do sacredu a ty konverti do mirror shardu, takze se chcete vyhnout posilat takovou lod, co priveze hlavne sacredy (ktere jsou technicky vice rare, ale stoji prd), coz by melo byt nekde mezi 10-30 mil. Takze je lepsi posilat bud kolem 2 mil, nebo maxnuty 50 mil (na jeden konecne brzo nasetrim)

A mezitim posilat do nejblizsiho mesta 1 nejvic shit namornika (aby nic nestal a nevadilo kdyz zdrhne), s 10 barama verisia coz prekroci minimalni hranici pro odmenu par scarabu, a predevsim udrzuje sanci na prepad, tj. 50k goldu + drop lepsich run.

PATH of EXILE: UPDATED Shipping: Tested, Solved & Explained - Dust Changes & Strategies Guide 3.25.1
    https://www.youtube.com/watch?v=QTz_ffMOoP8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela informativni, i pres ten vysledek
    jsem teda tuhle ligu uplne vynechal, krome par pokusu do challenge

New Recombinators are VERY STRONG
    https://www.youtube.com/watch?v=oE23haCf0HY
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Díky moc za komplexní odpověď. To co jedu se můžeš mrknout na nástěnce. Ale asi to pob nespočítá si myslím .)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: ajejej.. no, jestli mi padne 28+q reaver axe, tak asi otevru ten dobrej rum co tu mam. na druhou stranu jedu ten squire stit, takze jestli sezenu elder sekeru, tak muzu zkusit nacraftit extra support mod na 7mi link.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja se pořád celkem marně pokouším zprovoznit ten build s neprolomitelným wardem. Jako defensiva mi to funguje od začátku, to je fakt pěkný, ale najít ofensivní řešení, co nebude vyžadovat příšerně drahý equip, to je teda challenge. Zatim se pořád držím budget verze s HOWA int stackingem, a už jsem vyzkoušel většinu attack skillů, aktuálně jsem u Venom Gyre. S tím, že stejně to spěje k full swapu do DOT damage, protože jednak varianta těch bot s poisonem se vyplatí už jen pro ty exploze, velkej QoL, a druhak bez imunit z Malevolence to nejde hrát, fakt jako každá druhá potvora má něco, co projde wardem, takže je nutný eliminovat aspoň ty nejobvyklejší bleed-poison, jinak jsi furt mrtvej.

Je až neuvěřitelný kolik potvor má nějakou DOT píčovinu (a díky zero DPS si ji užiju), třeba jsem byl šokovanej, že mana siphoner má kurva silnej DOT, co mě sjede přes ward za dvě vteřiny... :-(

Takže jako z budget verze pomalu spěju k tomu, že už šetřím na Nimis... :-) Ale pořád se držím attacku!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: jedine jako random drop
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jinak mam asi za celou dobu nejsilnejsi ssf char na lize, nema sice moc dmg, ale vubec poprvy pomyslim na lvl 100 :] uz jsem skoro v pulce a nechcipam. a pro jistotu mam v inventari omen proti chcipnuti

nicmene jako kokot farmim perfect fossil, abych mohl craftit aspon 28q sekeru a ted koukam, oni ji vymazali ze hry.. vymazali kvalitu z betrayal, vymazali kvalitu z beast craftu. takze na ssf se muzu s kvalitni sekerou rozloucit, nebo je njk zpusob?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tsi ve, proc vzdycky musi chcipnout 10vej mapper :D uz jsem protocil snad mega a zadnyho dalsiho jsem nepotkal (az mam dojem ze to ponerfovali)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zalezi na tom, co hrajes. U nekterych skillu dostanes velice presne cislo, jinde musis zohlednit v custom parametrech co POB treba nepocita, a v uplne specialnich pripadech vubec nevis, pokud treba pocitas s nejakou extra mechanikou shotgunu/odrazu apod. U POB je videt cervene, pokud neco nezapocitava, takze casto vis, co si tam mas doplnit. Kazdopadne potrebujes mit pomerne detailni predstavu o tom co jak funguje, abys realne posoudil, co si v Configuration muzes dovolit zapnout, aby to odpovidalo realite.

Například já nosím tohle, což je na POB moc komplexní, takže to ignoruje. Proto si musím ručně dát do Custom okna, že mám 15 procent culling, protoze ho proste fakt mam vzdycky, takze to nezkresluje realitu buildu.

Tim casto i odhalis taky ty bait buildy z youtube, kdyz vidis jak tam ma frajer neco jako "a sem si dame 10000% attack speed, protoze to POB pocita spatne", tak je vetsinou velkej red flag (pokud si to cislo nedokaze obhajit).

Poe.ninja nema smysl resit, ten ukazuje ve vetsine pripadu nesmysly (resp. je mnohem vic omezeny nez POB), viz jak jsem tady nedavno psal, ze tam tyram sveho Cinana (ktery uz to btw vzdal a zacal hrat neco jineho) tim, ze si umyslne nasazuju veci, co mi na ninjovi zvysujou damage abych byl pred nim, prestoze realne mi ho snizujou. Napr pocita ze mas furt flasky, ze mas furt vaal aury apod.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Dá se nějak efektivně spočítat jaký mám s charem dmg ? Vím že v PoB to neukazovalo spoustu věcí a Poe.ninja taky vše neukazoval. Máte někdo zkušenost s něčím jiným, nebo už to jde v některé ze zmíněných apek vypočítat lépe než to fungovalo? Díky
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    YORK: To si nemyslim. Nejcastejsi smrt v PoE je imho burst. Slam dostanes fakt malokdy a vzdy svoji chybou.
    A nebo neco, co ti vypne nejakou mitigacku (duchove a nektery rare mobky). Jo a taky disconnect :))))
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MPEGYNA: Ten build ale neni vubec slozitej. On na sobe nema krome tech 5ti mitigacek a wardu vubec nic :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ma to skvelej streamer efekt, ta helma byla jeste vcera v noci 2 div, dneska je 20.
    Brutal restrain co je o 1 horsi nez jeho (ten jeho je jedinej co ma tolik flask nodu) jsem koupil vcera za 20c, dneska ho prodavam za 30 div - ale koupil jsem si mezitim jinej za 20c co ma o jednu vic nez ten jeho, co se ted prodava za mirror, protoze beru jine nody v tom kruhu... :-) Protoze lidi to proste chteji hrat presne stejne jako on.

Uz jsem se rozhodnul, vyexpil jsem dneska trickstera na 90, a zkusim to udelat jako int stacking HOWA, s jeho defensivou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jsem to tady chvili zkoumal v POB, a ten jeho build je i takhle jako ho ma rika nehotovej CRAZY expensive :-) Nicmene - ne ty klicove casti. Skoro vsechno drahy tam dela skalovani damage Rolling Magma (wandy s silenym enchantem, amulet +4, nimis 200 div), ale tohle se da hrat s libovolnym skillem. Jsem myslel, ze s ligou uz koncim, ale tohle je fakt motivujici, podle me by tam slo vymyslet jako trickster nebo jugg nejaky reseni na int stackere, klidne i attack based, co nebude stat skoro nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: to je pekny, premejslel jsem nad tim, ale tech 85% less ward na lahvi me odradilo to vubec zkouset... coz zjevne byl omyl bo to tam elegantne resi itemem, o kterem jsem nemel tuseni... :-)

Je to fakt zajimavy mozna to i zkusim, je tam dost veci co bych mohl pouzit ze sveho, resp. nejaky odlozeny kusy.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    kez by takovej build byl castejsi, ale nebyl slozitej jak mlaticka. nejbliz k tomu byl RF jugg. ten se mi libil.

12,000+ Ward Trickster Facetanks the Game | Beacon of Destruction Build for 3.25
    https://www.youtube.com/watch?v=2RpqbDLkTNE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jo, to je moje jedina obava, ze ty boje budou takhle pekne vypadat jen v kampani, kde postavy nemaji ani DPS ani defensivu, takze museji odehrat vsechny mechaniky...
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: V množství rozdíl je, to jo.

Jinak bossové v d4 maj problém spíš v tom, že je strašně rozlítanej power level postav, takže většinou to buď sfoukneš jak nic a skipneš všechny mechaniky, nebo naopak nemáš damage a je to děsný trápení. Když chtěj udělat challenging bosse, tak mu musej dát hromadu oneshotovacích mechanik a to není zábavný (aspoň pro mě). Plus hráčský postavy se healujou z 0 na 100 za pár vteřin, takže nic jinýho než oneshot mechaniky je vlastně ani pořádně ohrozit nemůže. PoE tím imho trpí taky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak ten hlavni rozdil je v tom, ze rika tam je 100 bossu, more to come, kazdej jinej, a vypadaji bozsky proste. D4 ma po vic jak roce ji kolik, deset? A kazdou sezonu oslavne pridaji jednoho dalsiho, ktery vypada presne jako ty ostatni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam