• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: Hel Warrior bude hodne dobrej je to asi nejvic tanky class a podle toho co bylo vsude videt a jak jsou zmenene mechaniky smrti tak Def bude prioritni stat.

Takze toho ze by byl Warr slabej bych se fakt nebal.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Prosimvas dejte me sem nejaky tldr. Kdyz koupim 30$ support pack tak budu hrat EA od prvniho dne nebo nejak budu cekat ve fronte a budou to posilat postupne?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tj sileny jak mele, casto nestiham. A uz vubec nemozu delat neco jineho, a zaroven poslouchat v jeho pripade :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky to vidim na wara se stitem, ci co to bylo. Rychlost je mi jedno, snad budou mit klasy vyrovnane natolik aby to slo i s tim :)
    NESS
    NESS --- ---
    Podle toho co sem videl a poslechnul je witch jasna volba, ale bohuzel me vubec nelaka, chtel bych dat cisty mele, takze jedina moznost je warrior, tzn dostanu na prdel, vypada jako nejslabsi klasa :-) Merc jako druha moznost vypada lip ale shooter :-/

Jak je to s guildama, prenaseji se teda, padlo to tam, nebo sem zase nedaval pozor ? :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Zadnej typickej Necro Ascend nebude to rekl Johnatan naprosto jasne. On nechce zadnou typickou pure summoner class prave ztoho duvodu ze by pak byl kazdy forcnuty do toho hrat prave tuhle Ascendancy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: nevim o tom skoro nic, krome toho, ze jedina summonerska classa je Witch, a ze ma permanentni summony (resp. auto resummon), a ze rucne rozdelujes spirit (novej resource) do toho, co chces summonit. Kazdopadne oba ascendy - fire ignite a life stack - nemaji uplne playstyle, co bych preferoval, ale uvidime, snad nebudu muset cekat na nejakej necro ascend... :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: klíčová otázka: je v tom pořád animate guardian? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak ma to bejt těžký, takže můj první instinkt jsou summoni, abych to dělali oni všechno... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To je ale dost casto ma lag nez to sesumiruje :D

Uz mas nejakeho favorita ja zatim Infernalist Witchku jeste teda pockam samo co ukazou dal ale zatim je to muj 1st pick.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: super ze Jonathan mluvi dvoujnasobnou rychlosti nez normalni clovek, takze se do videa vejde dvakrat tolik informaci! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ten Tawern Talk vcera s Ghazzym byl good dost veci se vyjasnilo.

Kdyztak : https://www.youtube.com/watch?v=pj8FxWMf4V4&t=5s
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak už vím

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle bylo nejvíc wtf v tom revealu, jak jsi kliknul na strongox a nic se nedělo, a hele - Jonathan confirms that the Strongbox footage where the monsters spawned 7sec after opening has been adjusted.

WHITEANGEL: ted jsem koukal možná se inspirovali víc než bych chtěl, to vypadá, že sice budeš mít map device s 6 portalama, ale pokud umřeš, tak všechny zmizí. Jestli jsem to teda pochopil dobře. Ale na rozdíl od LE je můžeš použít k odnášení věcí.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GURBON: Jo dá. Ale klikneš na odkaz na balíčky a přesměruje ee to na Playstation. Com
    GURBON
    GURBON --- ---
    KALTY: neda se s tim PS uctem normalne prihlasit na webovky pathofexile.com?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako ono to neni moc jiny nez ted - v podstate jen misto scarabu na 1 mapu mas ted tu knizku na vic map. A jestli ten extra strom pro mechaniku bude znamenat, ze to proste uz nebude v atlas strome...

Jo btw mi doslo co se mi libi jeste - ze na vsech tech malych nodech si muzes vybrat stat. To by mohli dat i do POE1! :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jak se dá koupit ty balíčky na PSku?
    Na webu mi to odkáže na web Sony kde to není
    No a v PoE 1 to taky nevidím ve hře
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    mne se libi, jak vysekaji vsechny ty deliria, breache, ritualy a nemesisy z map pasivek do extra pasivek uplne mimo a navazany na vez pri ziskavani ascendacy.
    akorat nevim, jestli se mi libi, ze to clovek bude muset delat, aby si mohl delat special crafty z tech veci, nebo jestli to bude moct skipovat jako ted. a taky moc nemusim, ze misto trial labu tam bude sanctum, ktery nesnasim.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jj uz sem na to prisel, ze tam budou ritualy, deliria a dalsi. Ale bude to jen par veci, ne desitky veci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam