• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To jak lidi kupujou toho peta je neuveritelny, to musis GGG pricist dalsi body, ze proste udelaji takovej twitch drop ze kteryho profitujou primo streameri. To pul hodiny bezi, hra ani nejede, a Gazzy je na tom asi 40 tisic dolaru v plusu. Pri 7 tisic sledujicich, takove Ziz jich ma treba 70 tisic... z toho muzou pak streameri zit celej rok! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle budu stinovat https://www.youtube.com/watch?v=YHTS_s-FjgE samo podle sveho, tzn se v tom budu spis patlat :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Uvodni obrazovka cajk, bezi to hezky plynule :) v kolik je start teda... v 11:00 ? ja jestli stihnu aspon first look, rano stavam brzo a jedu na vejkend pryc. Jinak to jisti az nedele vecer :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to neni statickej obrazek nejspis, ale rovnou scena v engine, s destem apod... kdyz sleduju umyslne jedno misto kam dopada dest tak tam neni videt zadny opakovani, nejspis se to vsechno pocita.
    Picovina no :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: aha tak dobrou noc všem:-) já radši knihu:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Mno, to mne jako pc masterrace nevysvetlis :) Ja tam vyhodu nevidim jedinou :))
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: v tomhle maji konzole vyhodu:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ja jsem hlavne mega nadseny, ze je tam moznost gammy a brigtness konecne! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: mozne to je, obecne ty launchery a dalsi kraviny todle delaj. Ja treba dopo nastavoval secko, vcetne vsyncu a ted to mam zas nejak resetly.
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: diky
    NESS: v poe1 sveho casu taky logscreen vysaval grafiku, dlouho, nez to fixli
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hra je nadrazena, dnes uz vcetne vsync nastaveni ovladacu pokud vim.
    NESS
    NESS --- ---
    evidetne POE2 nebere v potaz sve vlastni nastaveni maximalni fps a vytahuje z grafiky maximum
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: yy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw mame nejaky nyxi discord, tak sem vytvoril poe2 mistnost. kdybyste narazili na nejaky zajimavosti, klidne to tam perte. A pro ty kdo nemaj inv, nize ;)
    Nyx
    https://discord.gg/xsYU5EJE
    KOKES
    KOKES --- ---
    v kolik to vypukne? ve 20:00?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: zaloz ty hele, ja dopadnu jak s d4, hype jak sfin a pak pff :D ty jsi takovy nas wowhead@maxroll@nejvetsidrtic, takze idealni persona :D Ale imo to ete nepojede, pokud nekdo nezminil :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: vsync, a EA. Projed nastaveni, tam bude nekde zakopany pes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam