• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Milano 7tisc predemnou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ja sem 10920 london
    GURBON
    GURBON --- ---
    jakej server? u me porad frankfurt timeoutuje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOGUJEEEEEEEEM
    NESS
    NESS --- ---
    frontaaaa
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já s dcerou koukám na Madagaskar a čekám až někdo napíšete že je aspoň šance
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já hraju Hades 2 :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: no sak, jen pripominam treba tu je nekdo brand new :D
    GURBON: 20++++ let, od alphy, predevsim kvuli RL bandy.. a blizim se k 2000 playdays, takze :D raci ty tvrdy drogy
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: :DD do wow jsem nastesti nikdy nespadl, kdyz uz tvrdy drogy, tak factorio...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Ten jsem nechaval delat tak pred 5ti lety ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: streamer mne utah na hc wow classic, du rybarit :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Co tak vubec delate pri cekani na nemozne? Ja si tentokrat hodil na hlavni monitor D2 resurected, ktere me prekvapive docela bavi a pripomina mi proc jsem pred dlouhymi roky zacal tenhle zanr milovat. Na druhym monitoru spusteny Poe2 v miniokynku a cekam na frontu :) Na kompu co nesplnuje minimalni pozadavky :DDD
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha takže neděle to jistí :D dík
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    We've deployed the new database configuration and are working on getting everything back up and running. Our current time estimates should have access opening within the next half hour. Thanks again for your support, we'll continue to provide updates as they come.

Přeložit post
    8:32 odp. · 6. 12. 2024
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To jak lidi kupujou toho peta je neuveritelny, to musis GGG pricist dalsi body, ze proste udelaji takovej twitch drop ze kteryho profitujou primo streameri. To pul hodiny bezi, hra ani nejede, a Gazzy je na tom asi 40 tisic dolaru v plusu. Pri 7 tisic sledujicich, takove Ziz jich ma treba 70 tisic... z toho muzou pak streameri zit celej rok! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle budu stinovat https://www.youtube.com/watch?v=YHTS_s-FjgE samo podle sveho, tzn se v tom budu spis patlat :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Uvodni obrazovka cajk, bezi to hezky plynule :) v kolik je start teda... v 11:00 ? ja jestli stihnu aspon first look, rano stavam brzo a jedu na vejkend pryc. Jinak to jisti az nedele vecer :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to neni statickej obrazek nejspis, ale rovnou scena v engine, s destem apod... kdyz sleduju umyslne jedno misto kam dopada dest tak tam neni videt zadny opakovani, nejspis se to vsechno pocita.
    Picovina no :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam