• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak vlčí boss na konci jedničky mě pěkně sere. Budu se v tom muset pošťourat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LIQUIDFREAK: funguje, ale padá
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Nemá…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    blby dotaz, mercenarka ke kusi nema quiver ne?
    NESS
    NESS --- ---
    CHOCHA: ja sem spokojeny, pokazdy kdyz narazim na kehojo jinyho tak dostanu vyprask dokud se neprizpusobim, jak taktikou tak vybavenim, jen mi prijde ze koukani na gameplay pred releasem bylo nanic podle pouzitych skillu ty jejich chary byli mnohem dal, treba u toho Zalarila pouzival i Hammer of g, pritom ja nemam ani sunder co je od dve tridy pod kladivem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    gstash kupeny, zatim 1 slot. btw rename bude mozny kdyby se nekomu nelibilo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: myslim ze todle jim jeste nefunguje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: dik, tam mas ten nick s mrizkou, to by te melo najit myslim
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jak je to s couch coopem, chci to hrát s dítětem i sám, jestli ta postava, která je dál se přispůsobuje té, která je blíž nebo opačně
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: upraveno, nicmene nevim co to ma s guildou a mimoto jsou tam videt jen chary z 1
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tvl já jsem z toho normálně unavenej. Člověk se musí furt soustředit :) . Ale je to super teda fakt si to užívám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: upravil jsem svuj profil na nastence, jak jsem zadal i po vas :D easy :)
    NESS: sak to je spravne, mas odpocivat nez te dostatecne predezenem, takze cajk GGG :D
    NESS
    NESS --- ---
    Si rikam kdy se mi naposled povedlo propadnou mapou a asi to byl daggerfall :-) ten tim byl povestny, ale vypada to ze tenhle boj asi nevyhraju :-)))

NESS
    NESS --- ---
    Celkem mam pochybnosti ze Zelmu nekdo poradne testoval, pac se da dostat i pod stul

NESS
    NESS --- ---
    Nedostatek der sem nakonec vyresil ze kupuju u vendoru co nejlevnejsi ekvip s dirou a to pak rozpoustim, staci deset rozpusti a je dira na svete, z dropu sme mel jen 2 vseho vsudy asi tak na 18 run
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: hraju minion witch...
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Tak to si neber ciste melee, nektery bossove jsou dost nehratelny dokud nemas neco ranged, ted jsem u Zalmaratha a pulku casu nemam do ceho mlatit jen cekam az da ruce na stul a mezitim tancuju mechaniky
    GURBON
    GURBON --- ---
    na U mapu vidim, na 3 mistech mam ty "Kuly" nebo co to je, ale kdyz tam jdu, mam tam vyclearovanou mapu, a to uz asi na 3 mistech
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: když mají skill pointy a tak mají na ikoně +
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: normalne na U mas nahore v rohu aktivni questy, a ty ti rikaji kam jit a co delat. Plus na te mape vidis ikony lebek, to jsou minibossove co bys mel zabijet, bo muzou mit dulezite veci, i mimo questy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam