• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ne, ale tusim kamosi tam vyrakvili uz. Jako, uz jsem dal A3 a jsem na cruelu, ale treba ten Ultimatum trial se mi dat proste nepovedlo ani na tu free minci. Jsem tam chvili farmil equip, bo tam spawnuje dost rare, ale i kdyz jsem byl uz 8 levelu nad zonou tak to vzdycky dostalo kombinace efektu, co me zabili. Jako muze to bejt dobra volba na nejaky pozdejsi ascendy, kdyz uz mas nejakou mnozinu efektu, co muzes ignorovat, ale ted mi proste vadi skoro vsechno. Kdyby aspon povolili pasky s 3 charmama nebo tak neco od zacatku... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zkousely ste druhe kolo Sekhemasu ? Nechce se mi vyhodit mince abych zjistil ze to nedavam :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jsem na konci prvniho aktu a musim pochvalit Bosse, jsou naprosto paradni. Typ se zvonem, wow. Mercenary s kusi a velice se bavim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: potrebuju jmeno tvy postavy, ne uctu
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Před chvilkou jsem konečně rozjel. Hejbe se to super ovládání taky fajn, rozjel jsem rangera a Muller hodne ez. Uvidim jak to pude dal. gl all
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: já taky, je to jako poe1 ruthless, nebo d1
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vypadám jak týpek co tu zabloudil z KCD
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zatim jen 3 diry z dropu, kupovat nejlevnejsi diry a rozkladat je jediny zpusob na ktery sem prisel, tohle budou muset fixnout, nemyslim ze to byl umysl, jako ono to s cistyma basema taky neni slavny. Porad mam pred ocima ten mem ohledne loot filtru, ze neni treba mit loot filtr kdyz to nepada, jako zatim nemam vubec tendenci cokoliv filtrovat, pac mam nedostatek snad uplne vseho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak ja jsem sice naprosto spokojenej s tim, ze to je tezky, i ze je to v kampani pomaly.

Ale rozhodne to jen vic zduraznilo nutnost volby preskocit kampan pro dalsi chary, si nedovedu predstavit jak to delam ve chvili, kdy uz to znam, kdyz me serou i ty 3 hodiny v poe1.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hlavne maji casto bilej item s dirou, v pohode tak nasbirate diru pro svuj equip za goldÿ

NESS: jako pasti jsem nesnasel vzdycky, ale tady jsou totalne preboostly.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak to si me potesil ja nedal ani Samctuary az k bosu se dostanu, jeste ze ty mince na prvni dava zdarma, bych se nedoplatil, jako pro pomalyho tanka co na nejakou tu ranu nekouka to neni, Tohle je pro pohyblive ranged buildy ne pomale zelvy s krunyrem, ten Honour system je fakt utrpeni
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw kdyz se dostanete dal, obcas cekujte vendory i v act 1, ted sem koukal a dost se to tam zluti. ale nic na monka :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    mám z toho druhého dílu radost... velkou! ten pohyb postavy je, jak píše kokeš, na blití, ale to odladí... akt 2, jedu dál...
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Akt 2. to jsem měl opravdu radost.
    GURBON
    GURBON --- ---
    koukam ze kdyz mi pad 1. uniq na lvl 5 a jeste se mi hodi, mel jsem asi kliku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nejde mi v A3 spawnout Ignagduk, tuší někdo, v čem je trik? Tam se zapalí 5 hranic, pak se zpřístupní tak uprostřed, taky se zapálí - a dál se neděje nic. Jsem to clearnul už dvakrát a výsledek stejnej...

BTW ten ascend ze Sanctuary je mnohem snazsi nez Ultimatum v A3, to je jako peklo ciry. Ale zase nabizi dobry rare corruptly veci jako odmenu, kdyby to nekdo dokazal davat... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dobra mechanika u bossu, kdy ti decetne naznaci ze ti to moc dlouho trva, ted jsem pohorel u Azarriana a to doslova, po 1/4tina zapalil celou arenu a necham maly ctverecek uprostred volny, takze papa :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    ale teda z toho gumovyho pohybu je mi na blití
    KOKES
    KOKES --- ---
    je to fakt jako diablo I :-)
    NESS
    NESS --- ---
    31x rero, 0 unitaket
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    LIQUIDFREAK: za cca 15h odehraných hodin jen 1 rare drop :/ Hraju merc a dropnul jsem celkem fajn kuši.
    Jinak pár věcí mi úplně nesedí....
    - na gambling málo zlata :/ o drop rate obecně se asi nemá smysl bavit.
    - pomalý pohyb! žádný movement SP v dosahu, za dobré boty bych dal vše co mám :D
    - giga mapy a jejich reset při smrti
    - občasné úzké koridory a obklopení bez možnosti úniku...

Snad se to zlepší v EG, pokud se k tomu donutím....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam