• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak to si me potesil ja nedal ani Samctuary az k bosu se dostanu, jeste ze ty mince na prvni dava zdarma, bych se nedoplatil, jako pro pomalyho tanka co na nejakou tu ranu nekouka to neni, Tohle je pro pohyblive ranged buildy ne pomale zelvy s krunyrem, ten Honour system je fakt utrpeni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nejde mi v A3 spawnout Ignagduk, tuší někdo, v čem je trik? Tam se zapalí 5 hranic, pak se zpřístupní tak uprostřed, taky se zapálí - a dál se neděje nic. Jsem to clearnul už dvakrát a výsledek stejnej...

BTW ten ascend ze Sanctuary je mnohem snazsi nez Ultimatum v A3, to je jako peklo ciry. Ale zase nabizi dobry rare corruptly veci jako odmenu, kdyby to nekdo dokazal davat... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dobra mechanika u bossu, kdy ti decetne naznaci ze ti to moc dlouho trva, ted jsem pohorel u Azarriana a to doslova, po 1/4tina zapalil celou arenu a necham maly ctverecek uprostred volny, takze papa :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    ale teda z toho gumovyho pohybu je mi na blití
    KOKES
    KOKES --- ---
    je to fakt jako diablo I :-)
    NESS
    NESS --- ---
    31x rero, 0 unitaket
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    LIQUIDFREAK: za cca 15h odehraných hodin jen 1 rare drop :/ Hraju merc a dropnul jsem celkem fajn kuši.
    Jinak pár věcí mi úplně nesedí....
    - na gambling málo zlata :/ o drop rate obecně se asi nemá smysl bavit.
    - pomalý pohyb! žádný movement SP v dosahu, za dobré boty bych dal vše co mám :D
    - giga mapy a jejich reset při smrti
    - občasné úzké koridory a obklopení bez možnosti úniku...

Snad se to zlepší v EG, pokud se k tomu donutím....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak zda se mi to, nebo temer nepadaj rare veci? Ja teda na monka nevidel jedinou odpovidajici stafu, nemluve o dalsich vecech..
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak vlčí boss na konci jedničky mě pěkně sere. Budu se v tom muset pošťourat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LIQUIDFREAK: funguje, ale padá
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Nemá…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    blby dotaz, mercenarka ke kusi nema quiver ne?
    NESS
    NESS --- ---
    CHOCHA: ja sem spokojeny, pokazdy kdyz narazim na kehojo jinyho tak dostanu vyprask dokud se neprizpusobim, jak taktikou tak vybavenim, jen mi prijde ze koukani na gameplay pred releasem bylo nanic podle pouzitych skillu ty jejich chary byli mnohem dal, treba u toho Zalarila pouzival i Hammer of g, pritom ja nemam ani sunder co je od dve tridy pod kladivem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    gstash kupeny, zatim 1 slot. btw rename bude mozny kdyby se nekomu nelibilo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: myslim ze todle jim jeste nefunguje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: dik, tam mas ten nick s mrizkou, to by te melo najit myslim
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jak je to s couch coopem, chci to hrát s dítětem i sám, jestli ta postava, která je dál se přispůsobuje té, která je blíž nebo opačně
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: upraveno, nicmene nevim co to ma s guildou a mimoto jsou tam videt jen chary z 1
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tvl já jsem z toho normálně unavenej. Člověk se musí furt soustředit :) . Ale je to super teda fakt si to užívám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: upravil jsem svuj profil na nastence, jak jsem zadal i po vas :D easy :)
    NESS: sak to je spravne, mas odpocivat nez te dostatecne predezenem, takze cajk GGG :D
    NESS
    NESS --- ---
    Si rikam kdy se mi naposled povedlo propadnou mapou a asi to byl daggerfall :-) ten tim byl povestny, ale vypada to ze tenhle boj asi nevyhraju :-)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam