• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Ja teda jedu minion witch, ktery jsem pridal jeste SRS bo bez toho to bylo utrpeni a porad mi to prijde cca uprostred A2 docela tezky. Na jednoho bosse v pidiarene jsem si musel nechat pomoc. Smrti budu mit odhadem tak 20. Musim se kouknout jestli po me nekde nezbyly ty lebky s +, pac nejaky skillpointy navic bych vyslovene potreboval.
    Trochu se bojim ze minimalne tenhle char za chvili odlozim k ledu, protoze ty dlouhy souboje s bossy, kdy te nesmi trefit moc nedavam a pujdu do nejakyho pomalyho wara, kterej ty rany snese.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW /passives tu neni, ale doporucuju proklikat low level akty, i v podzemi, na lebky s +, jsem to ted udelal a uplne zbytecne hraju celou dobu bez spousty skill pointu... :-)

Plus pozoruju zajimavej efekt, ze diky tomu jak je strom relativne zhustenej, tak beru desne malo tech cestovnich stat modu, takze mi chybi furt neco. Doufam jsou nejaky +all stat veci nekde vejs...
    NESS
    NESS --- ---
    Bez komba ani ranu, War ma dost pomaly start mi prislo, ale nemam zatim srovnani, mozna to bylo levejma rukama, minimum je dva skilly po sobe, spis ale tak 3 a nekdy i vic.

Jak je to EA tak se clovek musi smirit s bugama, obcas jdou na ruku jako kdyz se mi ty dva supove spawli posobe misto naraz, coz bylo fajn, pro zmenu s obrem, stolem a nozem sem zase porad padal ze stolu takze ne tak fajn. Mimo bugu s teleportem do mesta, ktery byl globalni, mam problem se skillpointama, teoreticky bych mel mit 8 na kazdy set zbrani, ale dokazu rozlozit jak 4 a a 4, pri respecu se mi ty zbranove, nejak zahadne sloucili se spolecnyma a jsem v haji, nevim jestli by pomohl celkovy respec, ale to by stalo tolik ze pockam az prijde reset az bude patch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW dve veci, co bud rikali jinak, nebo jsem je spatne pochopil:
    - OBA ty trialy vam daji ascend body, tj. ma cenu delat ho v A2 i A3
    - mapy to maji jako v LE, tj. fail znamena no reward, ne block cesty, aspon podle toho co pisou rychlejsi kolegove v gilde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: co tak sleduju na guildchatu tak je dobry vsechno, jen se proste musis smirit s tim, ze dobry znamena hrat nejaky ty comba.

Ale aspon me to donutilo si pripojit mys co jsem si koupil uz x mesicu dozadu, a ma tlacitka navic - takze misto klavesnicovyho piana delam trojhmat palcem na mysi... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: rozjel jsem merce na standardu a pojedu to pekne pomalu jinak me zena zabije :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: Secko je o posranym RNG, takze je to asi jedno :) A monk rozhodne neni op, kdyz mu nic nepada :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: mne spis sere ten boss tam.. kazdopadne nadrazi je demence no. Ale ten boss, MOJE NERVY :D dycky vykapu v druhy fazi na manu. Proste nemam abych ho dobil :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jaký class hrajete? vidím Monk OP, warrior ranger se dá, nevím nic o Merc a lidi se Sorckou trpí. a co Witch?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ha, klíč. tak uvidíme jak to poběží.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me teda funguje, akorat to je drahy, lepsi je checkovat vendora, uz nekolikrat jsem tam koupil vyslovene dobrou vec, nebo alespon vec co byla dobry base pro dalsi craft.

BTW uz funguje trade web, zda se hlavni mena je exalt, takze jsem prodal uniq amulet a totemovej jewel, koupil o parnik lepsi zbran, jinak bych do A4 neprosel nejspis - jsem failoval ten cistej DPS check na bossovi, kde je dlouha chodba a jede tam lava, takze kdo ho neda rychle, umre v ni.
    To je na tom trosku otravny, dost to vlastne pripomina ruthless, ze proste nemas equip, tak ti nezbyva uz takhle v aktech grindit nejakou zonu co davas v pohode, a doufat. IMHO by tomu dost pomohlo to, kdyby te craftici currency padalo vic, protoze je to ciste rng.

Ted mam v planu to cele prekopat, protoze je proste videt, ze bez hrani na nejaky comba ty bosse nebudu davat nikdy v pohode, a ja proste mam problem tam behat 10 minut aniz bych udelal chybu.
    NESS
    NESS --- ---
    Prestal mi fungovat gambl, nejaky tip ? v A1 mi funguje, v A2 seberu vec co chci gamblit hodim do invetu a nic, prachy mam, zkousel sem i vyskocit ze hry ale porad stejny, gamblil sem dost ale asi uz neno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo tam jsem je proklinal, mobky tam skacou navic z tech lavek, takze furt jsem je mel za zady, a NIKDE tam neni zadne misto si to ulozit v te silene dlouhe zone, takze musis jit extremne pomalu, bo to nechces delat znova :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Uprime prvni nepovedena cast hry jsou ty vozy na konci A2, uzke koridory kde se vsechno seka, ja se sekam, mobky se sekaji, pro strelce tohle musi byt uplne zne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ne, ale tusim kamosi tam vyrakvili uz. Jako, uz jsem dal A3 a jsem na cruelu, ale treba ten Ultimatum trial se mi dat proste nepovedlo ani na tu free minci. Jsem tam chvili farmil equip, bo tam spawnuje dost rare, ale i kdyz jsem byl uz 8 levelu nad zonou tak to vzdycky dostalo kombinace efektu, co me zabili. Jako muze to bejt dobra volba na nejaky pozdejsi ascendy, kdyz uz mas nejakou mnozinu efektu, co muzes ignorovat, ale ted mi proste vadi skoro vsechno. Kdyby aspon povolili pasky s 3 charmama nebo tak neco od zacatku... :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak se da prijit ke spiritu krom questu v A1 a sceptru?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zkousely ste druhe kolo Sekhemasu ? Nechce se mi vyhodit mince abych zjistil ze to nedavam :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jsem na konci prvniho aktu a musim pochvalit Bosse, jsou naprosto paradni. Typ se zvonem, wow. Mercenary s kusi a velice se bavim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: potrebuju jmeno tvy postavy, ne uctu
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Před chvilkou jsem konečně rozjel. Hejbe se to super ovládání taky fajn, rozjel jsem rangera a Muller hodne ez. Uvidim jak to pude dal. gl all
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam