Můžu mít dotaz? Zkouším Mercenary, jsem lvl 10 a POE1 jsem hrál, ale vím, že mraky věcí nevím.
Skill tree: má smysl se snažit kombinovat projectile dmg a Armor&Evasion rating? Protože mi přijde, že pouze DMG to neutáhnu, takže logicky i nějakou Survivability je třeba řešit, ale naprosto netuším, jak moc do toho investovat.
Skill gemy: Předpokládám, že to bude stejná odpověď jako výše, buď bude odpověď jeď jedno a nekombinuj více věcí, kdy neděláš pořádně ani jedno.. Dotaz, má smysl si vybrat build např: Elemental projectile + piercing a nebo má smysl jet všechno? Aktuálně vidím 3 komba a nevím, co si vybrat.
1. Elemental projectile + piercing
2. Freeze projectile + EXP. granát
3. Boss build: Armor shredder + velocity projectile
Drop & Shop: Je lepší ..
1. sbírat jen modré věci (a lepší), identifikovat je a prodat.
2. sbírat modré + věci, co jsou na mě - identifikovat, co se nehodí pro mě (ani pro ada) prodat identifikované
3. sbírat modré + věci, co se mi hodí to identifikovat, co se nehodí to rozmlátit na craft consumebles? A když najdu např superior kuši, tak jí vzít a pak si jí vycraftit?
Weapon set + Armor:
Hlavní staty je Armor a Evasion rating, že jo? (pro Merc)
Druhý weapon set mi dává bonusy i pro první set, chápu to tak správně? Aktuálně nic nemám ve 2. slotu, tak jestli se tam vyplatí něco nosit, něco tam nacpu.
Díky moc.