• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: :( to je teda zabava, vychcipali jsme tam cca 10x s nahodnejma lidma, zbyly questy mam hotovy
    NESS
    NESS --- ---
    Jako u vsech ostatni, dps, musis ho dostat driv nez zapali celou arenu, tam ti zdny trik nepomuze, zkus to parkrat, pokud ho nedostanes aspon pod 3/4 tak se na to vykaslat, jit delat neco jineho a az budes nalevlenej/vybavenej tak ho sfouknes jak svicku
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak Azarian zatim totalni spunt i v parte :( nejaky finty?
    NESS
    NESS --- ---
    Heh pockej na Mektula Forgemastera, to jak jen Tonda se stolem, vic jak polovinu casu neni v mele range, tohle snad delaji melicku na schval, navic s omezenym casem, asi sem si mel schovat to koste od toho skreta v swapnu, nebo nevim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ty truhly nebo pytle na mape ma taky cenu vysbiravat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... no a nebo zalozis public partu a doufas, kitava down, vsichni jsme nekolikrat umreli, ale nakonec vsichni prezili :DDD
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: v ty miniarene jsem nebyl schopen, ale nekdo z guildy mi pomohl, ted jsem dorazil ke "Kitave" a zase rip. Dost me ubiji, jak skoro kazdyho bosse dostanu na prvni pokus na 3/4 on se pak zblazni a zacne delat bordel pres celou arenu a ja nevim kam si stoupnout. A dalsi pokus je klasika...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak první dvě hodiny za mnou, zatim mi to sedne jak prdel na hrnec. Tuhle hru jsem hledal od vydání Diablo 1 :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    GURBON: :D Mně (kouzelnice) dal zatím asi nejvíc zabrat A2 summoner s tím obřím sumákem v mini aréně. Ale možná to bylo proto, že byly 2 ráno
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak konecne Act2..mel jsem radost jak jsem to vlkovi nandal, aby mi hned prvni boss v pousti vystavil zase stopku...) jinak jsem noob a dlouho mi nedoslo ze se hejbu mnohem rychleji kdyz neutocim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tvl tak ja nevim, co si jako predstavujou, ze budu delat s papirovou witchkou u bosse, kterej behem prvni pulky healthbaru zasyfli komplet arenu burnig groundem? To mam fakt behat jak picus a hledat veci s fire res? Jako bavi me to, ale uz A2 mi nici nervy...
    NESS
    NESS --- ---
    Pritom to maji tak vymazlene po graficke strance se mi to libi

NESS
    NESS --- ---
    Proc delat hru v krasne grafice kdyz pak mzues ty pekne modely takhle rozblurovat

NESS
    NESS --- ---
    prvni skill co sem musel vypnout pac se na to neda koukat, aura overhelming presence, jako papirove dobra ale graficke znazorneni trha oci :-/
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: diky za tip s lebkama+, mam 4 dalsi skill pointy :) ne ze bych kvuli tomu umiral min, ale.... :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: dik moc
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je ideal https://mobalytics.gg/poe-2/profile/0506a1a8-634e-4e98-b412-65d90fb51ea2/builds/e9a005b1-2366-46fe-b81c-a88496757d97 , ale samo ze nez se dostanes ke kladivu tak si projdes vsim ostatnim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Zelezi na levlu, prosel sem to postupne vsechno, nejlepe se mi osvedcilo kdyz zacnes rolling slamem+ earthquakem a na dorazeni boneshater, pak k eartq pridas shock totemy, nejlip dva naraz, pod to earthq , bosse boostnes infernalcry, pak prejdes na bose s perfektstrike, pak pridas leapslam +boneshater na dorazeni a pak kombo sunder+vulcanic, ale asi budes mit jednodussi kdyz si to bud zkusis pocitove nebo prectes na vod od nekoho kdo tomu rozumi :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    G
    (jinak options/interface - tam mas vsechny klavesy)

A normalne ho vyndas do inventare (I)

jinak skill co chce spirit se zapina rightclikem na jeho ikonku NAD gemem
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Daji se nejak menit gems? Jsem si omylem dal lmp na granary, cisti to dobre packs ale na bosse bych to vandal.

Ani nevim jak se do toho menu dostat..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Koecne procnuty gamble, ze by se blyskalo na lepsi dny? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam