• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Zelezi na levlu, prosel sem to postupne vsechno, nejlepe se mi osvedcilo kdyz zacnes rolling slamem+ earthquakem a na dorazeni boneshater, pak k eartq pridas shock totemy, nejlip dva naraz, pod to earthq , bosse boostnes infernalcry, pak prejdes na bose s perfektstrike, pak pridas leapslam +boneshater na dorazeni a pak kombo sunder+vulcanic, ale asi budes mit jednodussi kdyz si to bud zkusis pocitove nebo prectes na vod od nekoho kdo tomu rozumi :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    G
    (jinak options/interface - tam mas vsechny klavesy)

A normalne ho vyndas do inventare (I)

jinak skill co chce spirit se zapina rightclikem na jeho ikonku NAD gemem
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Daji se nejak menit gems? Jsem si omylem dal lmp na granary, cisti to dobre packs ale na bosse bych to vandal.

Ani nevim jak se do toho menu dostat..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Koecne procnuty gamble, ze by se blyskalo na lepsi dny? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Koecne procnuty gamble, ze by se blyskalo na lepsi dny? :D
    img src='https://nyx.cz/files/000/028/2872075_258288e86271563c164a/original.png?name=fajngamle.png'>
    KOKES
    KOKES --- ---
    K0COUR: jo, já zkoušel novu+frostbomb a bylo to supr. jen jsem se bál, že to dlouho nevydrží:-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    KOKES: trva je zamrznout dele, ale jde to :] o moc lepsi nez poe1, kdy freeze bylo uplne na prd. tady je to paradni defense mechanika. navic jsem vzal node, kdy dostanes 25% svyho cold dmg jako extra fire damage.

btw. ten pocit, kdy na tebe nabehnou mobky a ty jednim castem vyseres 4x ice novu (muzes i frost bomb, celkem je pak 5 explozi), pak zmrzly moby rozpadnes na kousicky pomoci cold snap.. bozi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo jeste dulezita vec. Cannibalism do aury vyresi problem s healama. Diky nemu ted A5 bezim pocitove asi stejne rychle/pohodlne jako v POE1.
    KOKES
    KOKES --- ---
    K0COUR: hm, jak jde freeze na bossy?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tak u me naprosta spokojenost. jedu cold freeze sorc bez jakykoliv pripravy, nehodlam si pokazit objevovani hry nejakym streamerem, co chce hrat jen op buildy. a pohoda, pred koncem a2 jsem u navic vendora koupil +3 staff, hodil na ni 2 exalty a mam na nejaky cas vystarano :] opravdu se vyplati ty vendory pravidelne checkovat.

pro preziti planuju rozjet MoM. obcas jsem se na chvili zasekl v nejaky zone a farmil, ale to mi neva. navic jedu na stary grafice, nova je v reklamaci. ale da se to prezit. jo a od zacatku jedu WSAD.

1. ex hitnul cold dmg, druhej 11% crit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: monk sauce? Dark maul?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO:
    - jo, defensivu potrebujes taky. Beru armor/evasion dole takovej ten kruh kde vzajemne benefitujou ze sebe
    - ja granatem rozbijim armor a pak z toho tezim sipama, jsou tam urcite chytrejsi comba ale tohle staci zatim

Nejvetsi rozdil mi udelalo:
    - vzit ve stromu damage do low life. To je chvile, kdy je boss vetsinou nebezpecnejsi, takze je super, ze mas najednou dvojnasobnou dmg.
    - nekoukat jen na svoje skill gemy. Pridal jsem Hailstorm do rotace, a razem je vetsina bossu trivialnich. Jeste si vezmu Marku, ale nemam na ni dex zatim.
    - modre beru jen zajimave base pro me, prodavam za gold. Kdybych nasel neco jako life+velkej resist, tak tak hodim za exalt. Rare veci rozbijim na shardy, pokud davaji aspon trochu smysl, tak za exalt. Superior veci rozbijis na blacksmithy pro svoje zbrane.
    - druhy weapon set ma smysl kdyz ho chces hrat. To zatim nechces asi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW capnul jsem resisty a razem projizdim A5 snadno. Takze je to proste o tom vygrindit ten equip no.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nějaký použitelný lvling build pro Warra?
    Já jsem se zasekl na A1 finalovi :(
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Můžu mít dotaz? Zkouším Mercenary, jsem lvl 10 a POE1 jsem hrál, ale vím, že mraky věcí nevím.

Skill tree: má smysl se snažit kombinovat projectile dmg a Armor&Evasion rating? Protože mi přijde, že pouze DMG to neutáhnu, takže logicky i nějakou Survivability je třeba řešit, ale naprosto netuším, jak moc do toho investovat.

Skill gemy: Předpokládám, že to bude stejná odpověď jako výše, buď bude odpověď jeď jedno a nekombinuj více věcí, kdy neděláš pořádně ani jedno.. Dotaz, má smysl si vybrat build např: Elemental projectile + piercing a nebo má smysl jet všechno? Aktuálně vidím 3 komba a nevím, co si vybrat.
    1. Elemental projectile + piercing
    2. Freeze projectile + EXP. granát
    3. Boss build: Armor shredder + velocity projectile

Drop & Shop: Je lepší ..
    1. sbírat jen modré věci (a lepší), identifikovat je a prodat.
    2. sbírat modré + věci, co jsou na mě - identifikovat, co se nehodí pro mě (ani pro ada) prodat identifikované
    3. sbírat modré + věci, co se mi hodí to identifikovat, co se nehodí to rozmlátit na craft consumebles? A když najdu např superior kuši, tak jí vzít a pak si jí vycraftit?

Weapon set + Armor:
    Hlavní staty je Armor a Evasion rating, že jo? (pro Merc)
    Druhý weapon set mi dává bonusy i pro první set, chápu to tak správně? Aktuálně nic nemám ve 2. slotu, tak jestli se tam vyplatí něco nosit, něco tam nacpu.

Díky moc.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teda spis bych ocenil kdyby posilili ty slaby, nez nerfly ty silny.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CHA1NDLER: vypadá, že už to nerfli
    Patch Notes - 0.1.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3606561
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    problem je ted hlavne v tom, ze nektery classy/skilly jsou extremne op (monk, ranger), zatimco jiny jsou uplnej shit (sorc/witch).

ten monk nemusi mit na sobe vubec nic, zapne Dark Maul mode a smaze cokoliv. balanced.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    kdyz mate dmg, tak nepotrebujete znat mechaniky:
    3s Vipet kill - Mr. Ben (SSFHC)

neco mi rika, ze ten gas arrow nerfnou :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2321360064
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam