• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ted jsem sel tu mapu jak jdes po lavce a pod tebou jsou obrovsky sochy, to je graficka parada, delat u Blizzardu jdu s provazem k lesu... :)

Jinak po prvnich par mapach - system celkove lepsi nez u LE, ale kratsi mapy u LE se signalizaci ukolu mi prijdou zabavnejsi. Tady sice je ukazatel rare monster, ale az od 50 monster, a pri tech obrovskych mapach je to fakticky full clear. Nechapu posedlost GGG nutit hrace delat full cleary.

Zatim na nejvetsi design problem jsem narazil, kdyz jsem vymenil zbran, a nevsim jsem si, ze mi to shodi auru. Protoze kdyz jsem si toho vsimnul, uz to neslo opravit - zadny low level uncut gemy nemam, a nejmensi 9 byla porad vetsi req. Pritom mi na levelu aury nesejde, takze tohle je brick ciste proto, ze nejde level ponizit nejak, bo tu nejsou zadny recepty...

GURBON: truhly jsou i rozbit zdalky. Normalne tam muzou bejt drahy veci.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: byla skoro mrtva ale odesla nekde dpc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Viper Napuatsi je zas pekna sfine. A navic neni tezky se stucknout! Jen odkazem
    https://nyx.cz/files/000/028/2872232_f6d81484843c82c43c6e/original.png?name=screenshot-0002.png
    NESS
    NESS --- ---
    Jako co se zlepsi, ze jako bude ten golem v mele rang ? asi tezko, to je design :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    to se zlepsi nebojte :) Kazdopadne vsimli jste si, jak casto je mana na itemech? Snad furt kua..

A btw, fungujou craft recepty ze setů? tedy od hlavy az k pate, a vendor? Asi ne co?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ty bossove jsou hrozny houby na dmg :( nemas, nasersi :((
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: :( to je teda zabava, vychcipali jsme tam cca 10x s nahodnejma lidma, zbyly questy mam hotovy
    NESS
    NESS --- ---
    Jako u vsech ostatni, dps, musis ho dostat driv nez zapali celou arenu, tam ti zdny trik nepomuze, zkus to parkrat, pokud ho nedostanes aspon pod 3/4 tak se na to vykaslat, jit delat neco jineho a az budes nalevlenej/vybavenej tak ho sfouknes jak svicku
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak Azarian zatim totalni spunt i v parte :( nejaky finty?
    NESS
    NESS --- ---
    Heh pockej na Mektula Forgemastera, to jak jen Tonda se stolem, vic jak polovinu casu neni v mele range, tohle snad delaji melicku na schval, navic s omezenym casem, asi sem si mel schovat to koste od toho skreta v swapnu, nebo nevim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ty truhly nebo pytle na mape ma taky cenu vysbiravat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... no a nebo zalozis public partu a doufas, kitava down, vsichni jsme nekolikrat umreli, ale nakonec vsichni prezili :DDD
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: v ty miniarene jsem nebyl schopen, ale nekdo z guildy mi pomohl, ted jsem dorazil ke "Kitave" a zase rip. Dost me ubiji, jak skoro kazdyho bosse dostanu na prvni pokus na 3/4 on se pak zblazni a zacne delat bordel pres celou arenu a ja nevim kam si stoupnout. A dalsi pokus je klasika...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak první dvě hodiny za mnou, zatim mi to sedne jak prdel na hrnec. Tuhle hru jsem hledal od vydání Diablo 1 :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    GURBON: :D Mně (kouzelnice) dal zatím asi nejvíc zabrat A2 summoner s tím obřím sumákem v mini aréně. Ale možná to bylo proto, že byly 2 ráno
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak konecne Act2..mel jsem radost jak jsem to vlkovi nandal, aby mi hned prvni boss v pousti vystavil zase stopku...) jinak jsem noob a dlouho mi nedoslo ze se hejbu mnohem rychleji kdyz neutocim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tvl tak ja nevim, co si jako predstavujou, ze budu delat s papirovou witchkou u bosse, kterej behem prvni pulky healthbaru zasyfli komplet arenu burnig groundem? To mam fakt behat jak picus a hledat veci s fire res? Jako bavi me to, ale uz A2 mi nici nervy...
    NESS
    NESS --- ---
    Pritom to maji tak vymazlene po graficke strance se mi to libi

NESS
    NESS --- ---
    Proc delat hru v krasne grafice kdyz pak mzues ty pekne modely takhle rozblurovat

NESS
    NESS --- ---
    prvni skill co sem musel vypnout pac se na to neda koukat, aura overhelming presence, jako papirove dobra ale graficke znazorneni trha oci :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam