• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: sipka je az v mapach, ne v aktech. Plus to zmenili, ukazuje to rare monstra kdyz jich zbyva 200, takze uz to neni full clear, tj. rekneme ok. Furt to je pocitove pomaly, ale to je spis tou absenci movement skillu. Dokonce se mi uz povedlo, ze jsem nenasel zadnyho rare moba, nez mi zbylo 200, takze se mi pak ukazaly vsechny najednou na mape... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: chaos mi pridje ze je proste rybareni, hledas kombo co te nebude tolik srat, kdyz ti naji na vyber ze 3 moznosti kde je jedna horsi nez druha tak jsi v haji, jako chce to mit aspon neco pokrytej jako treba u me to je mala zona/ryhlost sipu, nebo co rana to krit a podob, neco na co jsi pripraveny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hrozne, ALE HROZNE mne serou ty mapy, chybi mi ukazatele kde lizt/jít a tak. V par videich mluvej o nejaky sipce, ja nikdy zadnou nevidel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: NESS: zkousel sem jednou, na posledni vykapal :D mam mf gear no, ce to neco lepsiho. Tak snad popadaj exace aby je bylo kde cpat :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: 3 mapy a boss, pak konec
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je Ultimatum, ale skonci to po 4
    NESS
    NESS --- ---
    Sem cekal u koho tohle uslysim jako u prvniho, ale bossove jsou moc slabi https://www.youtube.com/watch?v=fltwSk10Elo jinak ma celkem pravdu (az na tu bosse :-), mobky obcas tuzzsi pomalu boss-like a nektery skilly maji spatny design ten leap je uz trosku fixnuty, prijde mi ze zacal skakat na kurzor misto na monstra, ale porad pokud mas kurzor nakde kam skocit dle neho nejde tak neskoci, takxe skakat kam nevidis ocima, ale jen podle mapy nejde, ala za stenu stejne tak do spletiteho terenu jako ty uzke ulicky na vozech byl proste problem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jupii diky patchi prvni gemcutter prism. :D na lvlu 46
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    quest item, na quest "the trial of chaos" pise ze je na 4 stace, mam jich deset. Setkal se s tim nekdo?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jn mi se nelibi gameplay uz od zacatku takze prdet :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: to neni leech. To je buff leeche, tj. musis ho nejdriv nekde mit. A dava to prd, lepsi je fakt mit Cannibal support v aure. Crit tady dava hrozne malo, pokud do toho neinvestujes naplno.

Ja jsem se teda dneska rozhodl, ze hrat trosku na sipy a trosku na granaty je picovina, odnaucil jsem komplet vsechny granate nody, a za 200k respecnul na maximalni attack speed. A zatim dobry... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: s mercenary je hlavne nejakej problem ho ziskat, reddit plnej lidi kterym to nefunguje. Ale je mozny, ze to jen vsichni chapem spatne jak to ma fungovat. Proc ho nekdo ma nevim.

Nastenku nevim, nepouzivam ji uprimne... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hele co s nastenkou? Mazat stary poe veci se mi nechce, posunem to dolu uplne a nahore nechame novy poe2 things. Co myslis?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Dává vám víc smysl jít nejprve doprava, nebo dolů? Přijde mi, že Leech a bonus do Armor + Evasion rating + Crit Dmg bude lepší, než granáty..

Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/passive-tree/qz21b03e
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: sem vcera koukal chvili na wudja a nechapu ten gameplay, nechapu mercenary. Bych blil :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: twe smekam.
    MEPHISTO: Liquigod za chvili, te invnu. stash jeden je koupeny
    KOKES: jj to je klasika, ja mam stash plnej veci na kastery :D Chtel sem prave doject do dalsi obtiznosti a trosku alty poladit :) ale stuck ahaha
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusny :)

PoE 2 Autobombers are OP
    https://www.youtube.com/watch?v=iiOnMCLThos
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Taky mám pocit že mi padá úplně všechno jen nové kladivo nebo brnění co bych opravdu užil nic.
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: podle mě je třeba klasika: levelit víc různých postav najednou:-) je to oser, ale máš furt poslední lvl itemy na všechny.
    Je to snad feature všech her. jseš caster? máme pro tebe odmědu..drvouručák se str. seš melee? dostaneš manu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Tak jsem včera udělal lvl 13 a musím říct, že mě to baví čím dál víc. Jen mě trochu štve, že zatím všechny kuše, co jsem používal krom startovní (2) jsem si koupil od vendora. Pokaždé mi DPS vzrostla až o 100%.. to je masakr.. samozřejmě padají rare věci, ale jen na WIT, MON a RAN. Ale nebudu rozehrávat ady abych je vytáhl po každé mapě a naharvil si s nima equip.. Taky flašky mi dost nepadají.. pořád běhám s lesser LF a na bosech už je znát, že je to málo..

Není už ta gilda, že bychom si ty dropy mohli vyměňovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam