• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: podle mě je třeba klasika: levelit víc různých postav najednou:-) je to oser, ale máš furt poslední lvl itemy na všechny.
    Je to snad feature všech her. jseš caster? máme pro tebe odmědu..drvouručák se str. seš melee? dostaneš manu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Tak jsem včera udělal lvl 13 a musím říct, že mě to baví čím dál víc. Jen mě trochu štve, že zatím všechny kuše, co jsem používal krom startovní (2) jsem si koupil od vendora. Pokaždé mi DPS vzrostla až o 100%.. to je masakr.. samozřejmě padají rare věci, ale jen na WIT, MON a RAN. Ale nebudu rozehrávat ady abych je vytáhl po každé mapě a naharvil si s nima equip.. Taky flašky mi dost nepadají.. pořád běhám s lesser LF a na bosech už je znát, že je to málo..

Není už ta gilda, že bychom si ty dropy mohli vyměňovat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super zmeny, takhle ma vypadat reakce na feedback ♥

Early Access Announcements - Addressing your Early Access Post-launch Feedback - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3611705
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jak jsem psal, ja se zabil o ty horni, co davaji rtrochu dmg. Pokud jsi stuck, i uzavreni hry te vrati zpet do boje. Cekal bych delsi odlog smaze tu zonu, to zkus.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jj doslo mi to, ale co mam ted delat? Prot nejde relog nepomuze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no dalsi zona je za ni. Tj. kdyz uz jsem ji dal, muzu tam portnout k nekomu kdo ji taky dal a sel dal. Kdyz ji nedas tak samozrejme ne :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nvm jaks to myslel, s portem ci wp
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: presne to se mi povedlo. Navic jsem ji pak dal a nesel jsem dal a odlognul jsem, takze bych ji musel jit znova... jsem si radsi vyprostil port na dalsi waypoint... :-) Zkousel jsem nekoho invite, ten se sice taky objevi vne areny, ale na druhe strane.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ted jsem sel tu mapu jak jdes po lavce a pod tebou jsou obrovsky sochy, to je graficka parada, delat u Blizzardu jdu s provazem k lesu... :)

Jinak po prvnich par mapach - system celkove lepsi nez u LE, ale kratsi mapy u LE se signalizaci ukolu mi prijdou zabavnejsi. Tady sice je ukazatel rare monster, ale az od 50 monster, a pri tech obrovskych mapach je to fakticky full clear. Nechapu posedlost GGG nutit hrace delat full cleary.

Zatim na nejvetsi design problem jsem narazil, kdyz jsem vymenil zbran, a nevsim jsem si, ze mi to shodi auru. Protoze kdyz jsem si toho vsimnul, uz to neslo opravit - zadny low level uncut gemy nemam, a nejmensi 9 byla porad vetsi req. Pritom mi na levelu aury nesejde, takze tohle je brick ciste proto, ze nejde level ponizit nejak, bo tu nejsou zadny recepty...

GURBON: truhly jsou i rozbit zdalky. Normalne tam muzou bejt drahy veci.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: byla skoro mrtva ale odesla nekde dpc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Viper Napuatsi je zas pekna sfine. A navic neni tezky se stucknout! Jen odkazem
    https://nyx.cz/files/000/028/2872232_f6d81484843c82c43c6e/original.png?name=screenshot-0002.png
    NESS
    NESS --- ---
    Jako co se zlepsi, ze jako bude ten golem v mele rang ? asi tezko, to je design :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    to se zlepsi nebojte :) Kazdopadne vsimli jste si, jak casto je mana na itemech? Snad furt kua..

A btw, fungujou craft recepty ze setů? tedy od hlavy az k pate, a vendor? Asi ne co?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ty bossove jsou hrozny houby na dmg :( nemas, nasersi :((
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: :( to je teda zabava, vychcipali jsme tam cca 10x s nahodnejma lidma, zbyly questy mam hotovy
    NESS
    NESS --- ---
    Jako u vsech ostatni, dps, musis ho dostat driv nez zapali celou arenu, tam ti zdny trik nepomuze, zkus to parkrat, pokud ho nedostanes aspon pod 3/4 tak se na to vykaslat, jit delat neco jineho a az budes nalevlenej/vybavenej tak ho sfouknes jak svicku
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak Azarian zatim totalni spunt i v parte :( nejaky finty?
    NESS
    NESS --- ---
    Heh pockej na Mektula Forgemastera, to jak jen Tonda se stolem, vic jak polovinu casu neni v mele range, tohle snad delaji melicku na schval, navic s omezenym casem, asi sem si mel schovat to koste od toho skreta v swapnu, nebo nevim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ty truhly nebo pytle na mape ma taky cenu vysbiravat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... no a nebo zalozis public partu a doufas, kitava down, vsichni jsme nekolikrat umreli, ale nakonec vsichni prezili :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam