• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KOKES
    KOKES --- ---
    MEPHISTO: Blizzard by měl koupit toho vývojáře, nebo aspoň pronajmout na vedlejšák:-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak můj největší problém je, že na to vůbec nemám čas. Tak mi to tady moc nespoilujte chlapi 😀 vy už behate dokolečka a já zabil devoura a už jsem se k tomu nedostal hrát dal....
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak jako jsem trochu v rozpacích.
    Hraju Wara a na psku tedy Leap slam úplně na chuja. Buď si dáš automatiku a skočí jen o kousek (v trialsech na houby) nebo si tam dáš to zaškrtávátko a můžeš si pravým kloboučkem určovat kam, ale seká se to kousek od postavy často a nedá se na to spolehnout.

Dále nejde trade na psku - nejde najet na accept trade

No a po fail Trialsech se nedá z té hlášky o konci dostat a musím shodit hru.

Má war nějaký build, kde se ten slam nemusí používat? Zatím ho vidím skoro všude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem konecne dodelal equip ze mam caply resisty, vcetne rezervy za dalsi ztratu v red mapach, plus slusnej chaos resist - a na discordu rikaj, ze stat cislo 1 je kvalita, bez ni nema cenu hrat... tak to mam presne nula! :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    K0COUR:
    Ja jsem dneska konecne dokoncil A3 a musim rict, ze hlavni problem POE2 je mezi klavesnici a zidli.
    Ofc dorazil jsem k Viper a jako kazdej tady asi "wtf to je op, uninstall".
    Pak jsem se na to vyspal, a udelal krok zpatky.

Zanalyzoval jsem si svuj build (spark) a porovnal se strymerama co hrajou to samy. No a vysledek byl - a) gear issue b) skill issue

Takze jsem to postupne zacal resit:

A) za 2 ex jsem si koupil novou wandku a fokus. zvedlo mi to tooltip DPS z 290 na 530. Dale jsem si koupil nove boty, a vymenil par veci z bedny, trochu predelal strom, takze jsem najednou mel misto 750hp 1100hp. Prihodil jsem trochu resistu. Tim jsem se dostal +- na cisla, se kterejma to delal Ben, a hned pri prvnim testu jsem videl, ze dmg tam je, takze dalsi krok

B) Rozebral jsem si ty jeji jednotlive faze, otestoval kde se da stat, a kde to nejde, naucil se postupne uhejbat malym i velkym koleckum a nakonec jsem zvladnul i timing mexicke vlny. Taky jsem zjistil, ze s 1300EHP (1100+200) uz mi mexicka vlna neda IKcko ani kdyz me trefi.

Vicemene asi na patej nebo sestej pokus jsem ji uz celkem bez problemu sundal a mohl jit dat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: chvili vydrz, pac myslim koncem mesice byvaji v sale stash veci.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    K0COUR: dneska jsem ji sundal.. celkem tak 30 pokusu.. odmena - 1 regal shard :S such loot
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Lama dotaz, který stash taby koupit za tu prémiovku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS:
    - cokoliv ma dva vysoky staty uzitecny, hazim automaticky do tabu za 1ex, fungovalo hlavne na zacatku
    - pokud to ma vic vysokych statu tak hazim do 3/6ex, kdyz dostanu spam tak pricecheck
    - jewelly ted maji jen attack mody, takze jakmile je to synergie, tak hazim 3ex a jinak jako predchozi bod
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: nemuzou ti uhejbat, nepotrebujes prave pak accuracy ani resit. A nevadi ti elusive monstra, jako ze rare s elusive a regenem treba byval pain, jsem musel i jednu mapu vzdat kvuli tomu.

To nejde vyfotit cele, ale nalevo mimo obraz beru ted resisty, to casem asi padne.
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, to bylo první co jsem udělal:-) teď jedu v potupným okně 1920x1080 a tfuj, zatím drží:-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: wtf?
    NESS
    NESS --- ---
    Pls neudelal by mi nekdo aspon hruby vycuc toho co ma cenu obchodovat, tzn co ma hodnotu vetsi nebo rovno jednomu exaltu ? Nejde mi o konkretni predmety spis ramcovy pohled , jednotlive si to muzu najit na netu ale nemam ani zakladni predstavu, nikdy sem neobchodoval :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Mno tak hodne stesti, on je to celkem problem odladit vsem na 100%. predpokladam ze update driveru atd. mas uz za sebou ne?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: aaaand.. nerfed :P
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: to jsem zkoušel taky:-)
    vypadá to spíš na konfigurační problém, něco co asi patchnou. stěžují si lidi co mají hodně rozdílný stroje. 90% padá u vendora, nebo inventář.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: To je hodně daleký výlet, jak často Ti monstra uhýbají? To asi bude endgame focus, co?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: vypni si dynamic resolution, podle mne by to mohl bejt ten problem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: Jsem ted v cekarne u doktora, ale jinak neberu v tehke casti stromu nic krom lightning veci. Misto critu jedu na daleký výlet pro resolute technique, kde stackuju int abych mohl mit conductivitu. Plan je ted k9mplet vymenit equip za dex/str a vzit iron reflexes, a bufovat armor, kdyz uz jsem dojel do te casti stromu. Bo me zneklidnuje absence defensivnich vrstev, nemam v t7 mapach ani resisty, bo zatim spoleham na electrifikaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam