• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Locknuty na 144fps, vic neda monitor :-) 5700X3D+7900XTX
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    QWERQ: 150fps stable az na vyjimky. 7800x3d+6800xt. Nicmene mrkni na googlu, jak to maj lidi nastaveny. Tam je zakopany pes, myslim ze ti pomuze dx11 nebo vulkan.
    QWERQ
    QWERQ --- ---
    GURBON: Jo já tím že "jsem se nedostal ještě do map" jsem myslel že ještě nejsem na konci kampaně, ale taky si myslím že je někde neco špatně :/
    těch 20-40fps je právě když je kolem bordel.

Dík za info.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    CHA1NDLER: Nejaky maly potvory jako ty cervy nazacatku jde proskocit. Vetsinu normalnich mobu te porad muze bodyblocknout, to je intended gameplay
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    dotaz: jak presne funguje ten novej dodge, protoze ja nevidim zadnej rozdil. Kdyz me obklici mobky, tak rotuju na miste.. ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    QWERQ: hraju UWQHD 100fps stabilně všechno na full (7800X3D / 64GB / RTX4080)
    GURBON
    GURBON --- ---
    QWERQ: joa hraju ve 2560x1440 - ve fullhd to byly naprosto stejny cisla
    GURBON
    GURBON --- ---
    QWERQ: To je asi nekde neco spatne, ja hraju na nepodporovanym cpu i5 6600 RX5600xt - kdyz vlezu do mapy mam 60, pak to samo jde dolu kdyz je kolem bordel, ale co jsem to ted v rychlosti zkusil, pada to tak ke 40ti nejhur. Ve meste to jde 30-25. Bohuzel zatim radeoni apka PoE2 ignoruje, takze nevim prumer. Jsem teda zatim v A2.
    QWERQ
    QWERQ --- ---
    Mám dotaz, na kolik fps vám poe2 jede?

Mě na 3060ti, ve fhd, s vypnutejma zvukovejma efektama a vším na minimum, mi to jede často kolem 20-40fps... a to jsem se ještě nedostal do map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kolem 67-70 jich par mam, a ja jsem 80. Jako uvidime, kazdej pruchod clovek ziska minimalne ty relicy co napadaj, takze by mel kazdej dalsi bejt lepsi, staci mi jednou stesti na boony a mam to... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: v poe 1 to funguje cajk,takze bude i tady, vyhledove :D
    JANDOS: Mno prave, hrani bude ok, ale ten zbytek. Toho se desim :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Co se týče ovladače. Hraje se na něm fakt pěkně. Ale proč sakra nemůžu plynule přepnout mezi ovladačem a KaM, jako v každý jiný hře? Snad na tomhle do releasu máknou. Zabíjet na controlleru a hrabat se v baťohu, truhle na MaK. Nejlepší z obou světů.
    NESS
    NESS --- ---
    HONCKA: Hele ja nepockal a koupil to rovnou, jako rozhodne chces gem a currenci taby, to je neskutecne pomoc

Ja vzal

Gem stash tab - 40G
    Currenci stash tab - 75 G
    Stash Tab bundel (6x normal) - 150
    Upgrade premium - 15G

Celkem 280G, tzn 20 zustalo
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LIQUIDFREAK: Zkousel jsem to a hraje se to velmi dobre, ale inventar a skill management je hell. Nejde totiz automaticky prepinat na mys a zpatky jako v jinych hrach, prej na tom chtej do releasu delat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak jen tak pro zajimavost, cruel,act2,lost city = zatim 30 gem shardu. pada to tu jak sileny ty diry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: sem chtel prave v poe2 vyzkouset xbox controler co sem si koupil. Ale docela se bojim jak pak nejde ani tradnout a tak podobne :D
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak si ho porid, jinak myslim ze ten ovladac zahodis :-)))

Asi to jde hrat bez leapy, jako leapa mi dava tak 1/5 dmg co davam se Sunderem a Hammer of the Gods, coz jsou moje dps skilly, ale je tak dobra ze ji pouzivam tak 90% casu (staci mi to hrat jen na mysi i bez klavesnice), skocim do packu s Leapou zastanuju okoli, vypalim Boneshatter a tim cely pack vymazu a skacu do dalsiho packu, pokud je tam nejaka elita tak po ni chvilku skacu, pripadne vypalim Hammer pokud ho nemam zrovna na CD, ten smazne vsechno :-) Sunder pouzivam na bosse, dam pod ne nejake Vucanic Fissure a pak uz je jen smazim Sunderem, pripadne obcas skocim leapou ten tu Fissuru taky aktivuje

Na sobe mam Herald of Ash, teoreticky bych mel mit i Overhelming presence ale trha mi to oci tak to nedavam

Inspiruju se tim co dela Conner Converse https://www.youtube.com/watch?v=zXQZei-Yt3Q jako jedu si to podle sveho, pac on taky moc nevysvetluje tak to spis beru jako smer nez cil :-)

Jeho planery

Hammer of the Gods Ignite Titan - Leveling - PoE 2 Warrior Build Guide
    https://mobalytics.gg/poe-2/builds/hammer-ignite-titan?weaponSet=set1

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/0506a1a8-634e-4e98-b412-65d90fb51ea2/builds/af169a5e-bbe7-47a0-8265-a4b9a61e8dbe
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To uz je na hranici masochismu, na kolikatym levlu to delas a kolitaka level klice mas ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ale já nemám kurzor 😂
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Nepotesim te, Leapu budes pouzivat po cele levleni i endgame, pac je to jediny a nejlepsi zkusob jak se pohybovat po mape, pokud nechces chodit, nebo chargovat a charge mi prisel jeste vic na pytel nez leapa. Ale i v leape jsou postupne zmeny, po release si skakal na nejblizsi potvoru coz bylo total na prd, ted uz skacas na kurzor, coz je lepsi, ale ma to hrozne moc omezeni, D4 leapa to neni ani z daleka, neskocis vlastne nikam kam by jsi nedosel, ale jak rikam, lidi na to nadavaji takze se to postupne lepsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam