• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LIQUIDFREAK: Zkousel jsem to a hraje se to velmi dobre, ale inventar a skill management je hell. Nejde totiz automaticky prepinat na mys a zpatky jako v jinych hrach, prej na tom chtej do releasu delat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak jen tak pro zajimavost, cruel,act2,lost city = zatim 30 gem shardu. pada to tu jak sileny ty diry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: sem chtel prave v poe2 vyzkouset xbox controler co sem si koupil. Ale docela se bojim jak pak nejde ani tradnout a tak podobne :D
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak si ho porid, jinak myslim ze ten ovladac zahodis :-)))

Asi to jde hrat bez leapy, jako leapa mi dava tak 1/5 dmg co davam se Sunderem a Hammer of the Gods, coz jsou moje dps skilly, ale je tak dobra ze ji pouzivam tak 90% casu (staci mi to hrat jen na mysi i bez klavesnice), skocim do packu s Leapou zastanuju okoli, vypalim Boneshatter a tim cely pack vymazu a skacu do dalsiho packu, pokud je tam nejaka elita tak po ni chvilku skacu, pripadne vypalim Hammer pokud ho nemam zrovna na CD, ten smazne vsechno :-) Sunder pouzivam na bosse, dam pod ne nejake Vucanic Fissure a pak uz je jen smazim Sunderem, pripadne obcas skocim leapou ten tu Fissuru taky aktivuje

Na sobe mam Herald of Ash, teoreticky bych mel mit i Overhelming presence ale trha mi to oci tak to nedavam

Inspiruju se tim co dela Conner Converse https://www.youtube.com/watch?v=zXQZei-Yt3Q jako jedu si to podle sveho, pac on taky moc nevysvetluje tak to spis beru jako smer nez cil :-)

Jeho planery

Hammer of the Gods Ignite Titan - Leveling - PoE 2 Warrior Build Guide
    https://mobalytics.gg/poe-2/builds/hammer-ignite-titan?weaponSet=set1

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/0506a1a8-634e-4e98-b412-65d90fb51ea2/builds/af169a5e-bbe7-47a0-8265-a4b9a61e8dbe
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To uz je na hranici masochismu, na kolikatym levlu to delas a kolitaka level klice mas ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ale já nemám kurzor 😂
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Nepotesim te, Leapu budes pouzivat po cele levleni i endgame, pac je to jediny a nejlepsi zkusob jak se pohybovat po mape, pokud nechces chodit, nebo chargovat a charge mi prisel jeste vic na pytel nez leapa. Ale i v leape jsou postupne zmeny, po release si skakal na nejblizsi potvoru coz bylo total na prd, ted uz skacas na kurzor, coz je lepsi, ale ma to hrozne moc omezeni, D4 leapa to neni ani z daleka, neskocis vlastne nikam kam by jsi nedosel, ale jak rikam, lidi na to nadavaji takze se to postupne lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako ten tier 3 Sanctuary je totalni ulet. Normalne se vyhejbam jen tem mistnostem s pastma jak to jde, ale tady uz stoji za hovno vsechny - staci nahodnej rare mob co ma nejaky odrazeni utoku, a honor leti dolu jako blazen, a to jsem uz mel asi 40 procent honor resistu...
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    SKUNK23:
    hele v pohode, neni kam spechat.
    Ja si ted to druhy kolecko vylozene uzivam. Ke kazdymu bossfightu pristupuju tak, ze me hlavne zajima co to dela, misto abych se snazil to rychle smazat.
    Je super, ze na tradu je fakt spousta levnejch ale dobrejch itemu.

Frustruje me, ze ale nejsem schopnej se nagearovat SSF, to je moje posledni velka bolest jak v 1 tak ve 2. Kdyz vidim co treba Raiz nosi na sobe na SSFHC, tak vnitrne brecim :))
    KOKES
    KOKES --- ---
    vypadá to, že v dnešním patchi fixli moje problémy s crashem klienta. já je žeru, jsou naprosto super!
    KOKES
    KOKES --- ---
    MEPHISTO: Blizzard by měl koupit toho vývojáře, nebo aspoň pronajmout na vedlejšák:-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak můj největší problém je, že na to vůbec nemám čas. Tak mi to tady moc nespoilujte chlapi 😀 vy už behate dokolečka a já zabil devoura a už jsem se k tomu nedostal hrát dal....
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak jako jsem trochu v rozpacích.
    Hraju Wara a na psku tedy Leap slam úplně na chuja. Buď si dáš automatiku a skočí jen o kousek (v trialsech na houby) nebo si tam dáš to zaškrtávátko a můžeš si pravým kloboučkem určovat kam, ale seká se to kousek od postavy často a nedá se na to spolehnout.

Dále nejde trade na psku - nejde najet na accept trade

No a po fail Trialsech se nedá z té hlášky o konci dostat a musím shodit hru.

Má war nějaký build, kde se ten slam nemusí používat? Zatím ho vidím skoro všude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem konecne dodelal equip ze mam caply resisty, vcetne rezervy za dalsi ztratu v red mapach, plus slusnej chaos resist - a na discordu rikaj, ze stat cislo 1 je kvalita, bez ni nema cenu hrat... tak to mam presne nula! :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    K0COUR:
    Ja jsem dneska konecne dokoncil A3 a musim rict, ze hlavni problem POE2 je mezi klavesnici a zidli.
    Ofc dorazil jsem k Viper a jako kazdej tady asi "wtf to je op, uninstall".
    Pak jsem se na to vyspal, a udelal krok zpatky.

Zanalyzoval jsem si svuj build (spark) a porovnal se strymerama co hrajou to samy. No a vysledek byl - a) gear issue b) skill issue

Takze jsem to postupne zacal resit:

A) za 2 ex jsem si koupil novou wandku a fokus. zvedlo mi to tooltip DPS z 290 na 530. Dale jsem si koupil nove boty, a vymenil par veci z bedny, trochu predelal strom, takze jsem najednou mel misto 750hp 1100hp. Prihodil jsem trochu resistu. Tim jsem se dostal +- na cisla, se kterejma to delal Ben, a hned pri prvnim testu jsem videl, ze dmg tam je, takze dalsi krok

B) Rozebral jsem si ty jeji jednotlive faze, otestoval kde se da stat, a kde to nejde, naucil se postupne uhejbat malym i velkym koleckum a nakonec jsem zvladnul i timing mexicke vlny. Taky jsem zjistil, ze s 1300EHP (1100+200) uz mi mexicka vlna neda IKcko ani kdyz me trefi.

Vicemene asi na patej nebo sestej pokus jsem ji uz celkem bez problemu sundal a mohl jit dat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: chvili vydrz, pac myslim koncem mesice byvaji v sale stash veci.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    K0COUR: dneska jsem ji sundal.. celkem tak 30 pokusu.. odmena - 1 regal shard :S such loot
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Lama dotaz, který stash taby koupit za tu prémiovku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam