• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MEPHISTO: Hele ja to takhle jedu od zacatku,bez guid a nejakych navodu, dle svyho a poznavam a spekuluju co se mi libi a co vyhovuje :) Takze presne vsechno todle spatne mam a nejak to de :D samozrejme vsechno, ale funguje to :D
    Nicmene za sebe bych to asi seradil 2,3,1. Jsi hlavne porad pomerne na zacatku tak se nic neboj, neco napada. Nebo guild truhla, pripadne se muzu podivat jeslti neco nenajdu primo pro tebe.
    Navic je tady porad jeste trade https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard
    myslim ze se vyplati si vec radeji koupit nez kraftit, jak se zdalo ze currency bude dost,prijde mi ze to padalo je prvni den po patchi :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    MEPHISTO: já bych řekl že největší problém je všechno:-)
    ale jsem teprv v A3. Myslím, že kde to nejde, je třeba polevlit/equipnout/upravit pasivky a zkusit to znovu. poe2 není na probíhání jako jednička.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Obecně řečeno, myslíte, že je větší problém:
    1. špatný passive build,
    2. low lvl gear,
    3. špatné skill synergie?

imho ACT 1 boss mi dost dal najevo, že equip je top problém. Bez něj nemám nic, resisty, dmg..nic..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Zatim nic neposilej prosim te. koupil sem tri kusy ze svyho, a ness a kalty poslali, ale nic nedorazilo. GGG to ma bugle, resi to. Tak kdyztak pak. Diky
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: no prave ze nektery jo, nektery ne, proto se ptam
    LIQUIDFREAK: Diky
    Btw psal jsi do guildy, ze se da nejak donatnout, aby se koupili dalsi taby do gstashe. Jak se to posila? Klidne par zlatek ozelim.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: funguje
    SHADOW__: ty slevy nejsou tak silene aby te to muselo moc mrzet ;) Ale psal jsem to
    KOKES
    KOKES --- ---
    GURBON: já ho koupil, tak asi ano. jiný stash taby se převedly
    KOKES
    KOKES --- ---
    SHADOW__: nápodobně:-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    docela bych ocenil taky neco na runy
    GURBON
    GURBON --- ---
    nevite nekdo, jestli gem stash tab funguje i v poe2?
    KALTY
    KALTY --- ---
    SHADOW__: tak ono se to dalo čekat trochu no :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    LIQUIDFREAK: No jistě, pár hodin potom, co jsem utratil všechny svoje coiny za základní taby. Skvělý. :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Ja na to sral a pral vsechny curency do gearu, pac sem se dlouhodobe cejtil hrozne skleneny. Vendori davaj prd, dropy sou exkluzivne pro jiny klasy takze tak.

Kazdopadne s monkem jsem skoncil jak to tak vypada :D
    Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/dRE33KOsJ
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: craftim jen modry ( jsem ted v A3) a vetsinu zbrani jsem mel od vendora pac mi klasicky pada presne to, co vubec nepotrebuju
    KOKES
    KOKES --- ---
    craftili jste v 1-3 aktu? stáhli drop regalu, takže craftím jen modrý a to je slabý.
    na začátku hry jsem chytil pár +1 lvl věcí a od té doby nic kloudnýho. wandku a štít mám furt z prvního aktu:-(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: je to hrozne otravna part, hlavne ty vagony, kde na tebe skacou ani nevis odkud :D A ten boss, to je bez komentare :D
    KALTY: J diky, neboj to nabehne. Ja zatim koupil dva premium ze svyho este. Za tech 35, tedy presne cos poslal se to vyplati. 4 jsou levnejsi nez normalni quat za 145 :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    lvl bude rozdíl určitě. budeš mít víc pasiv ve stromu. já taky dělal freadnought asi 3x než jse se dostal k bossovi.
    KOKES: 31. Mozna v tom je rozdil. Nebo jsem lama, no :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    no 34:-) a ty?
    KOKES: jakej mas lvl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam