• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: No, tak tady není.. a protože jsem naplnil inventář těsně před koncem, tak jsem to musel běžet celé znova. Naštěstí jsem měl 6. smysl, tak sjem si nacpal inv rare věcma a nechal ležet modrý.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    bylo na to varovani...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Tak to je úplně rozbité myšlení.. protože věc co funguje vždycky najednou funguje beze slova vysvětlení jinak. .to je na facku.. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevim jestli to ve dvojce je taky ale jednicka na to mela msgbox ktery jsi musel odkliknout ze to "akceptujes" :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    to jen proto zes nezazil seknutej run labu v jednicce z kteryho se neslo teleportovat... ten port je tam na to abys mohl odejit kdyz si v hovnech ne aby sis udelal poradek v invu ;)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Hm. ok.. jako přijde mi to jako hodně flawed koncept. Portal Tě to nechá otevřít, projdeš jím do města, ale zpátky už nevede.. :-D To není feature.. to je bug. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: vim zes to moc nekalil ale v jednocce to tak bylo taky :D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    LIQUIDFREAK: Když už si sdílíme ty epic faily, tak mám taky jeden k lepšímu. V Ascendency trialu se nezkoušejte portnout do města a prodat věci, už se nedostanete zpátky do instance. Musíte zpět přes waypoint a ten vám načte instanci novou, takže trial hezky znova...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    teda Viper je peknej opruz. asi to chce vic chaos resu :D
    NESS
    NESS --- ---
    Perusit to jde po kazde mistnosti, kdyz se portnes ven tak sice port zpet nevede, ale pres WP se dostanes do lokace a navazes kde jsi prestal.

Jako Sekhema je slusna vyzva, doufam ze v plne hre fakt bude na vyber co chces plnit, pac chaos je pro me s melee mnohem prijatelnejsi volba,

pasti sem se uz +- naucil, bossove se ale musi rychle a z co nejvetsi dalky, teda videl sem zatim prvni dva k tretimu sem se jeste ani nedostal :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Jak rikam, nehral sem to, takze jsem to netusil. Chtel jsem jen zkusit druhy pokus, takze nazdar bazar :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: no nejspíš pokračuješ v tom runu, cos minule nedokončil. resp. tak to bylo v poe1. po každém dodělaném patře se dalo sanctum přerušit a pokračovat příště, jestli si dobře vzpomínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To asi neklapne :D Na zacatku dalsiho pokusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele ja to teda nikdy nehral ale chtel sem zkusit treti staci ascendacky a ony aflictiony zustavaj? Neni to nejaka debilita? :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: oni to poladěj. pamatuju když vydali jedničku, zaboha jsem nemoh dát summonery v prison. prostě jsem se k nim vůbec nedostal. teď si jich ani nevšimnu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: az mas vysoky lvl tak na prodej, jinak na zasirani gem tabu :D

KAzdopadne musim rict, ze tak polovina map mne sere tak ze by mi praskl curak. Kopecky, dulky, balkonky, jezirka, picoviny, kdy mobky te davaj odkudkoli ale ty na ne nemuzes pac ti v ceste stoji kousek travy nebo koren a dycky zaverem odmena bezet nekolik minut pro rarku abys to dokoncil.
    Acty sem si uzil ale dal je to jen unfinished business, cast map je total grc. Aneb opet pouceni, ktereho se mi dostalo uz davno, nikdy nelez do EA.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jsou vubec aktualne na neco ty weapon skill pointy?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik mam, uklidnil jsi mne EVILMIND: Vyzkousim vdaka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to desne jednoduchy. Otevri pasivky pres P. Pokud v pravem hornim rohu nemas 24 weapon skill pointu, tak jsi neco vynechal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to tam napsany, na fullscreen nejde overlay, stejna jako vsude, muzes mit ale windowed fullscreen.

Jako Awaken Trade to zdaleka neni, ale aspon na zakladni orientaci to ujde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam