• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ten 1. cos posilal mi dnes uz hodinu hlasi na vsechno error
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: hod sem pak pls nejakej nazor co je lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi trade tool, zkusim jak dojdu z prace

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1hg7icm/awakened_poe_trade_for_poe_2_called_exile/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: ja teda ten ruthless pocit mel jen v aktech. V mapách mi to přijde v pohodě. Co bych asi víc uvítal jsou ty dostupnější endgame mechaniky, protože všechno je tam na děsně dlouho - kdybych třeba chtěl chodit breach, tak mam na levelu 88 zatim asi na půlku klíče. Což jsou jen 2 body do toho atlasu mechaniky. V ostatních mechanikách jsem na tom ještě o moc hůř. Tj. reálně nemůžu nikam chodit bez toho, abych předtím zaplatil 100ex za pokus, který dost pravděpodobně na poprvé ani nebude úspěšný.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tenhle komentar docela shrnuje moje pocity..

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1hfrhd8/comment/m2dm1g1/?

taky mi prijde, ze to s tim "ruthless" prepalili.. na jednu stranu bozi gameska, na druhou me docela casto pekne nasere :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: WASD je boží naprosto. Dostaval jsem se do toho asi pulku kampane jen, a od ty doby uz na to ani nemusim myslet, fakt se na to da zvyknout.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ja prave Mercky obdivuju pac to je gameplay jak sfina. Vubec se mi to nelibi, ale merc zbrane mi padaj furt dokola.

Btw netusite kdy pude ven posledni patch? Ten novy, to by melo byt soon ni?
    Jinak sem se trosku vyzuril, konecne vyspal (parim od startu dnes a denne) tak je to dneska nejaky lepsi zda se :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jaky je teda verdikt Merc a WASD ? Zatim sem nic jinyho nez Wara nehral, ale jak ho vytahnu na 80lvl rikal jsem si ze rozjedu neco dalsiho a asi to bude Merc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Ale hraju to naprosto blind a casu je malo, takze jsem se zatim prokousal do 3.ho aktu :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Já jsem udělal svůj starter jako takový pokus s raging spiritama a ohnivyma kouzlama, ale sice to jde, ale neni to zadna slava. Rotace je must :D A blood mage nebyl dobra volba, je videt jak to funguje strasne spatne :D ten prvni ascend je za trest, lip bych na tom byl bez nej.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    KOKES: bacha, freeze freezuje! fun detected! jsem ve stejnem vlaku, taky jsem rozjel fire miniony o vikendu, to je pohodicka, nemusim kvuli kazdymu bilymu mobu rotovat kouzla nebo takticky premejslet, to je fakt unavny, zvlast kdyz chce clovek u hrani relaxovat
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    No, ja se priznam,ze jsem hodne rozpacitej z gem designu v PoE2.
    Elemental caster gemy tvori cca 5% celkovych skillu ve hre a z tyhle maly skupinky je realne pouzitelnej pouze archmage spark. Absolutne nechapu, kdo tohle vymyslel.
    I PohX ted hraje spark, protoze fire spelly jsou proste shit. Spelly nemaj absolutne zadnou synergii, nemaj zadny comba, a naprosty minimum dobrych supportu.

O tom, jak balanced jsou minioni ani netreba psat. Mohli to zachranit tim, skill tree by byl navrzenej tak, abys mohl treba staffky nebo bow hrat za jakoukoliv classu, ale to je ve dvojce snad jeste horsi nez v 1,

Je to hodne smutny.,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam spis obavy aby ted nedavali raketu dmg ranged moby prave... :-)

Sanctuary navic nikdy nebylo fair, to proste nejde, vzdycky tam budou buildy co jsou na tom lip. V jednicce ho taky nikdo s melee nebeha. A presne proto tu jsou ty dalsi moznosti ascendu, akorat teda Ultimatum neni asi dobry pro nikoho aktualne... :-) Jsem zvedavej, co bude to treti, videl jsem nejaky spekulace ze to bude ta arena z necro ligy, ta by splnovala presne to byt fer pro vsechny.
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: furt nerfujou frost za pochodu. Odložil jsem ho k ledu zatím. naopak summoner se s lvlama rozjíždí.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pobavilo "Players were finding Trial of the Sekhemas particularly frustrating in close range", jako to reseni "Honour Damage now scales down based on distance to enemies, when in close range you’ll take 35% less Honour Damage, tapering off as you are further away from Monsters." neni z principu spatny, kazda pomoc je dobra, problem je, ze se k te potvore nejdriv nejak musis dostat aby si ji prastil po palici, navic to vubec neresi situaci kdy se ty stelci krejou na vzajem a udrzujou si logicky odstup.

Tak jak je ten trial nadesignovany tak se jim to nikdy nemuze povest vyvazit aby to bylo stejne fer pro summon/ranged i melee, jedine reseni vidim nenutit to mele charaktery befelem hrat a dat jim alternativni cinost, kde zuroci dovednosti jako je treba recouped se kterym honour system vubec nepocita
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Spis bych cekal ze jen 10, ale necham se prekvapit, sem si koupil za 10ex krasny prsten co mi dava 9% all res, 19% fire, 21% cold, 28 light, tak si ho schovam pro alta no :-)

Aha no treti patro me stejne vytrestalo, tak je to jedno, bohuzel postradam moznost "zaplnit to plynem" tak mi tam stale davaji na prdel, jako kdyby aspon leapou sli preskocit ty naslapny pasti, bohuzel nejdou, ve vzduchu se prednima zastavis a na past spadnes, plameny taky nepreskocis, vlastne leapa je tam spis na skodu nez na uzitek :-/ Presne vidim ty brouky co hazej firebally jak se uz nafukuje ze to hodi ja knemu leapu letim a presne jak to vypusti tak do toho skocim :-) Vsichni jsou tam hrozny zlaticka, to si jeste k tomu nechavam jako prekvapko toho posledniho bosse :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: z te formulace prave neni vubec jasne, jestli ti ted vezmou 30 procent rovnou jak vlezes do map, nebo ti vezmou jen 10 a uz to tak zustane.

NESS: ta zmena jeste neni live ne? Takze jsi jen normalne OP :-) Ja to teda pujdu zkusit hned jak bude patch, ty pasti v tretim patre byly docela crazy, tak jsem zvedavej co proboha muze bejt ve ctyrce. Ale cokoliv je lepsi nez jit 3x desitkovy ultimatum.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol, tak sem to zapnul na 4k telce místo full HD monitoru, a minimálně pocitove to má lepší framerate :D

A vypadá to, že budu addicted...
    NESS
    NESS --- ---
    Ted sem prosel sekham druhy patro s komplet plnym honorem a na zaver ty dva oneshotnul, sem si rikal ze sem dobrej a ono nerf jo :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jj, ja to vedel ale po pravde uplne na to zapomnel. A zmeny, jj projel sem to, vypada to cajk. ja debzot hlavne mel ty dva na lopate pred bosem, ale nechal sem si dat hit :D
    Mne hlavne irituje toho - It is now more difficult to chain-freeze enemies by reducing the amount of Freeze Buildup applied after a Freeze has been applied.
    Pac mi to rozjede totalne co jedu :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: wtf, takze jako sem ty resisty boostoval uplne zbytecne ? sem si na T6 udelal prelokaci rovnou na T11 :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kdyz ted vlezes do yellow/red map, tak prijdes o dalsich 10 procent res. Nikde se to nepise ale.

Sekhemas ti nerfujou, je tam spousta veci co ted bude davat vyznamne mensi damage... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam