• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jj, ja to vedel ale po pravde uplne na to zapomnel. A zmeny, jj projel sem to, vypada to cajk. ja debzot hlavne mel ty dva na lopate pred bosem, ale nechal sem si dat hit :D
    Mne hlavne irituje toho - It is now more difficult to chain-freeze enemies by reducing the amount of Freeze Buildup applied after a Freeze has been applied.
    Pac mi to rozjede totalne co jedu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kdyz ted vlezes do yellow/red map, tak prijdes o dalsich 10 procent res. Nikde se to nepise ale.

Sekhemas ti nerfujou, je tam spousta veci co ted bude davat vyznamne mensi damage... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja ti nepovim pac sem vubec netusil ze tam jeste nejaka penalty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak diky tem trem, co donatnuli 5+35+5 bodu na stashe. Zel to stale nenabehlo, tak snad do dalsiho sale nabehne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Porad zapominas, ze srovnavas sebe s lamou co neresi nic a jede si to na picu podle sebe.. To snad nelze srovnavat kdyz mas o X vic bodu v atlas stromu kdyz ja jich tam mam 8? Zrovna ted sem dal tri petky, secky 200+, z toho dve bosovy, a hadej co? 2 mapy..
    Ono je to ve vysledku jedno, ja uz tu dlouho prudit nebudu. Mapy sou vetsina curakovina na entou, kdyz k tomu pridam towery, je to cely meh.. Sekhemas jako bonus a muzu na to mrdat, beta testera sem si udelal, chvili sem si to uzil a to mi staci :) Za mne je to az zalostny nedodelek..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: bozi, jsem jen 3 body od toho nodu, co bude mit +1 charm po patchi... konecne plna sada charmu! :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak granáty jsou attack ve stromu? protože pokud jo tak potřebuju zlato lol
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela dobry zmeny zase

jak chapete - Maps no longer have additional elemental resistance penalties inherently applied at Tier 6 and Tier 11 or higher Maps. It is now consistent across all of the Endgame.
    jakoze dostanu zpatky svych 20 procent resistu, nebo se naopak odectou hned v T1?

Announcements - Path of Exile 2: Upcoming Changes and Improvements - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3642235
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako zatim mi z bosse nikdy nepadlo min jak 2-3 mapy, vetsinou top tier. Akorat jsem musel respecnout atlas pryc z explicit modifieru, protoze kdyz umres, nedostanes nic... :-) Spis je to o tom, ze tech boss map neni neomezene, takze musis furt rozsirovat. Nastesti na cestu atlasem jinam jdou pouzit libovolny mapy...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jako kazdej den tam vidim drobnosti v razeni apod, ale tusim kdysi padlo v nejakym streamu, ze na trade webu dela jeden clovek, tak doufam je to ten samej a jede dvacitky... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: no fuj. tak snad to brzo doplní.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: neumi nic "total". Ocividne ted web pisou celej znova, netusim proc, na zacatku to treba resisty ani nehazelo dohromady na zacatku v naseptavaci, nebo pro "max life" to staticky ukazovalo az jako predposledni na druhy strance, peklo. Jsem na to mel od prvniho dne udelanej default search kde mam weightsum pro resisty, coz je technicky totez co "total" a az o vikendu jsem zjistil, ze ani to neni stejne, protoze se nepocitaji implicity... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hms trade neumí "total elemental resist"?
    NESS
    NESS --- ---
    Nejaky tip jakou base pouzit na pokus o vyrobu "The Surrender Stone Tower Shield" ? Mam orb of chance a zkousim ruzne normalni base shieldu a porad mi to rika ze to nejde. Naposled sem zkusil Advanced Stone Tower Shield
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: vyhledej si parametry, které chceš, a pak se ti zobrazí nahoře tlačítko activate live search, funguje to ale pouze dokud nezavřeš okno prohlížeče
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Samozrejme na ty fps dropy nepomaha ani to že hraju frost sorcku, která je tak trošku postavená na fancy particles kouzlech :D
    NESS
    NESS --- ---
    Nejde nejak na https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard nastavit hlidaciho psa, jako pokud je neco, napr unikatka, pod tuhle cenu hod mi echo ?
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: jj, potrebujes 24 skill pointu ktere pak muzes "rozdvojit", ale porad je to 24 skillpontu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: kdyz si hodis ten ddruhy weapon settings, a prehodis tak tech 24 by se ti melo aktivovat. A jak prehodis zpet vrati se to kde si byl
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Ale samostatne teda pridelovat nejdou, jen si urcim jednu cestu pro kazdou zbran ale vzdycky potrebuju klasickej skill point? chapu to spravne?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: jo tak, to souskilly z tech bosiku co ti davaj +2 je jich celkem 24 a muzes je rozdelit na main weapon a druhy weapon change.. treba stit zbran kdyz si v riti a potrebujes def, ma to extra moznost rozdelit dle weaponu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam