EVILMIND: Zase co si jako CI zahrajes... bud miniony a nebo spark. a musis mit amulet, EB a MOM. Nic jinyho tam neni a nebude. Je to neskutecna nuda.
Jsem z toho tak znechucenej, ze zkousim vymyslet sorcku na monk staffce. - jdu vyzkouset jestli Tempest Bell skutecne funguje se spellama (tooltip rika ze ne, ale SebK maze bosse s Winter Orbem, takze jsem zmaten :)
ten unbalance je podle me uplne vsude - attack vs caster, evasion vs armor (kdyz eva funguje na vsechny hity, tak k cemu armor...?), nektery uniques nesmysl... Cpt.Lance s giga gearem spark ma mensi dmg a clear nez Mathiluv monk na 3L nebo LA deadeye za zlomek ceny, nektery classy skilly maji celou hru total easy mode a nektery bez jednoho konkretniho unique nemaji sanci se dostat do red map.
NESS:
Ver mi, ze ztratit expy a mapu nejde vubec srovnat s tim, kdyz na HC ripnes char s gearem a musis jet kampan znova. A to uz vubec ne ve dvojce, kde ta kampan i s lvl. gearem trva fakt dlouho. Ja si tady nedokazu predstavit hrat HC :))
Podle me ten system ve dvojce ma zamezit tomu, aby lidi hrali zoom zoom YOLO glass canon chujoviny a holt musis dopredu opatrne.