• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HONCKA: ano. občas se mi hra zasekne při loadingu do města nebo do mapy a nejde nic než reset PC.

většinou už hru pak ani nezapínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo ja byl zhnilej si ho udelat ete. :D Jinak ty resisty, ze vcerejsich patch notes a toho statementu sem moudrej teda nebyl :D
    HONCKA: Nemas AMD x3d cpu? Pac to dela hodne lidem
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Kouše se někomu to na loading screenu? Mě se to stává celkem často + ještě víc nasere, že je to komplet stuck na hardreset
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: tak zda se resisty fakt jsou ted o 20 v nas prospech, tj. ta formulace znamenala, ze penalty za yellow/red mapy zmizela. Ted abych shanel neco s vic rarity/chaos :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: Mire nesnáším úplně nejvíc. Ale výhoda je, že si můžu vybrat nechodit tam, atlas je nekonečnej do všech stran. Osobně si dělám seznam map, co mi vyhovujou, a případně mají i dobrého bosse, a chodím jen tam. To se vlastně nijak neliší od jiných aRPG, taky jsem nechodil mapy, co jsem neměl rád, trochu mi teda uniká, proč je to tady pro lidi problém, tuplem když ti padá vlastně bianco lístek do mapy, a sám si vybíráš jaký layout půjdeš?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: trosku pozde.....
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Tak brouka pry fixli :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tzn bude deploy 0.1.0e
    NESS
    NESS --- ---
    PoE 2 servers are restarting in: 00:47:36.
    They should be back up in approximately 15 minutes.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mne by zajimalo co rikas ty na mapy? augury, backwash, mire, seepage. Absolutne nechapu kery chuj to vyplodil..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: netes protoze mapy sou nejvetsi fail tydle hry. Kopecky, vecny nesmysly na zemi v ceste atp., pres kery ty nemuzes chodit/mastit ale mobky muzou.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ach jo, sem znechucen. Proč proboha je Sanctum místo labu. Tuhle stupidní mechaniku sem plně ignoroval v jedničce a teď mě nutěj běžet to kvůli ascendancy??? Jako proč doprdele. Je to mrd*a na entou nenávidim to, timhle mě fakt nasraly. No nic dojedu akty a peču na to.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    dá se někde na poe trade nastavit kolik stojí divine? Teď mi to řadí itemy až k 5 ex a pak hned divine.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: napodruhy to tu je hned u nosu. PROC KURVA? :( Do tech map se vyslovene netesim, kdyz tu ctu, co tu ctu...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když jste pred last bossem 2. aktu, dingnete level, nechodte do mesta si potunit vybavu...protože pak se vám stane, že tunite moc dlouho, zmizi vám portal a mužete celej level cistit znova..

Vyzkouseno za vás
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... paradoxne si nepamatuju, ze bych tohle kdy resil v 1. Ale muze bejt, ze jsem to za ty roky jen zazdil.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak teda za sebe musim bohuzel rict, ze i kdyz me ta dvojka bavi, mam nejak cim dal tim vic chut si po letech zase zahrat jednicku. Je tu tech nedomyslenosti a nedodelanosti takova hromada az nad tim zustava rozum stat. Ano je to jen EA/OB ale i tak.
    Zas jsem se ted po xty nasral jen v blby kampani, kde vymlatim komplet celou lokaci a to co tu ma bejt tu proste neni a vim, ze kdyz to reloadnu 2-3x tak to tu bude.
    NESS
    NESS --- ---
    Na interni currency exchange 1:42
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no a divine na trade za 30ex.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: je suis SSF trade zdá se lol
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se trade presunul na divine orby a u exaltu naskocila dalsi nula, teda u toho co sleduju,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam