• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ted uz na to ale do novyho roku nesahnou takze vsechny OP herald / three dragons buildy si muzeme nerusene par tydnu uzit nez prijde nornalizace ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ach ta inflace. No bodejť, v dzusovanejch red mapach toho pada exponencionalne vic nez ve zlutejch, zoom zoom uz se rozjel a co nevidet to bude jedina vec jak prezit v trade ligach. SSF na druhou stranu je opet jen restrikce, kez by se inspirovali trade/self-found (ale ne nutne jenom solo) frakcema z Last Epoch...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja jsem vsadil na awaken, i kdyz aktualne tam toho je dost rozbiteho, ale jsem na nej zvyklej proste.

Jinak level 90 a dal jsem T16 na +2 mape, takze mi zbejva uz jen ten hlavni boss no... Vtipny je jak porad menim build tak mam min a min HP, tez uz hraju jen s 1900! :-)
    Dalsi char bude rozhodne neco s ES, at si taky uziju ten veget v severni casti stromu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Tak combat sorcka je fun. Ty staffkovy skilly jsou zabavny a vetsina je normalne hratelnejch.
    Jasne, neni to tak OP jako monk, ale 120% increased damage taken docela maze :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: co ty trade tooly? sidekick vs awakened?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me to prijde super, proste je to jako co jsi driv mel na lahvich, ale muzes si to prubezne snadno menit.

MARSHUS: nejvic OP je corrupt. Uz trikrat jsem s nim smazal chaos damage z neceho, takze jsem instante sel na mizinu ve snaze to zachranit... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trade je desne op, když funguje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    lvl 5 1x rukavice co nosim doted, ale jedinej duvod je, ze mi nepadly doted lepsi
    lvl 57 1x hul co neni nic moc, ve stejny mape 1x total shit pro lvl 1
    nejvetsi radost mi udelal uniq co nejaky dobrak nechal v guild stashi :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    To by mi nemuselo fungovat spatne.
    Jak ste na tom s dropem legend vubec? ja tak 15 so far, secko low lvl shity.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Navic mne dost sere ze ty rarky, co sou na mape jak se ti rozsviti, zmizi kdyz zabijes nahodou tu prvni
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nevite co zhruba znamena Presence? vzdalenost odeme na boost dmg.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja doted uplne nepochopil jak to funguje, jen vim, ze kdyz jdu na bossa s urcitou dmg, pomuze kdyz si vezmu neco proti tomu, ale jak se to nabiji, proc to ma charge apod mi naprosto unika
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jinak co rikate na ideu s CHARMAMA? Mne serou, navic stejnak vetsinou nosim antistun
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: to se neboj, to tak bude, snad ani v 1 nic takovyho nebylo
    KOKES
    KOKES --- ---
    když chci použít třeba chaos gem a supporty dá se nějak dostat na okno přehledu gemů?
    když ho otevřu s nejakým gemem, musím mít správnej gem-lvl, jinak nic neuvidím.
    Přehlídl jsem něco? to okno se jmenuje gemcutting. nebo stačí jakýkoliv okno s přehledem gemů a jejich lvl.
    bojím se, že jediný info je na netu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tak sto lidi sto chuti. Je fajn ze asi nemusis resit kde jdes v podstate, ale to je spis otrava. Clovek se citi lost imo :D
    Nesmis se nechat trefit, jakoze vlitnes do veze, 30 mobek ti instantne posle treba dual projektil, tj pecka :D Viz ty sklepy, nvm jak se ta liga jmenovala. To sem fakt nedaval, jak si otevrel dvere a x mobek ti hned poslalo smrt.. :D A jo no, ten burning mne taky sere a spec charm na to moc nepomaha :D
    AVATAR: Ja vim, ale proste obcas to nasere. To poe delalo dycky a delat bude :D Uz napr. jen tim ze bere xp za smrti :D
    LIQUIDFREAK: je to early access ve verzi 0.1

Chill :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zase bacha, ta idea atlasu mi prijde dobra. Vlastne si dokazu i predstavit, ze i tady muze byt problem v mem uvazovani, ze chci vzdycke zbesile neco filtrovat/hledat apod, ale je klidne mozny, ze to budu potrebovat jen ted na zacatku, kdy treba delam +2 boss mapy abych postoupil v odemykani bodu. Ale az to budu mit, neni zase tak nepredstavitelne, ze to nekdo navrhnul s tim, ze ti je vlastne jedno kam jedes a co jsi vynechal, kdyz chces farmit neco konkretniho muzes to vzdycky udelat ted a tady, toweru je vsude dost. A towery jsou v pohode, nesmis se nechat trefit! :-)

Burning me nesere ze neni videt, on je. Ale proste s 2khp a zadnym regenem musim furt mackat lahev i kdyz jen bezim prazdnou mapou, to mi prijde prepaleny.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: uz jen ta idea toweru, kdy na tebe mobky jedou z balkonku a ty na ne nemuzes :D vlitnes do veze a umres. Fakt parada :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jako, tydle fire shock aj. veci na zemi sou fakt dost blbe videt. Ale co si budem, v tech mapach je az zalostne videt, jak je to splacany na rychlo a bez rozmyslu, jen aby meli za co zit. Imo tomu meli dat jeste par mesicu, jenze hype je hype. A prachy sou prachy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam