• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    tohle hraje Ventrua. Na strymu s tim sel l80 ultimatum a mazalo to bose za 1-3s

Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/he3rn01q
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zni jako plan, mas i planery ? sem koukal ze nabidka je siroka
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    heh, Fub hraje 400IIR solo :))) A to co beznej smrtelnik dropne za tejden on ma v jedny mape :))
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    DOOMGUY: Projdeš znovu a1-3 a pak mapy :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    cau ja jsem to nejak dohral ten treti akt a hodilo me to na zacatek a jestli jsem to pochopil dobre tak zvedlo obtiznost. thats it? omluvte mou neznalost ja jsem nehral jednicku a chapu ze to je early access a neni to hotovy. ale tam neni jako nejaky endgame obsah? to vzdycky te hodi jen na zacatek a navysi obtiznost?

vyhybam se internetu a ruznym buildum a guidum nechci si to spoilovat a bavi me to vic si na to prichazet sam. na druhou stranu pokud je tohle celej loop, tak bych uz asi necitil potrebu jet dal. ma teda smysl pokracovat, bude tam vic aktivit?

jinak je to paradni hra, dlouho jsem tak na nečem nezapejkal (:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: expim se SRS, ale na 52 swapnu na detonate dead, s jasnym cilem dalsiho jednotlacitkoveho buildu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hod co si vybral :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zkusil breach bosse a rozhodl se, ze potrebuju novej build, takze zpet k prvotni prerelease myslence, startuju summonera... :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    jinak koukal jsem na DS lily, kde vysvetluje, jak acrobatics funguje i na slamy a jako uz existenci armoru nechapu vubec
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    PANVA:
    Tohle je hlavne problem metaslavingu AND blbejch skillu. Kdyz chces jet neco s unikatkou, ktera diky strymerovi stoji 600ex nebo div - a bez toho nemas scaling dmg - tak to si proste nezahrajes.
    Kdyz hrajes "spravnej" build, tak se do T15 nagearujes do 10ex za item.

Treba to co hraje Quin je fakt dobry a nepotrebujes na to skoro nic.
    Qstafky nebo Bows maji nesmyslnej dmg na trash gearu.

Problem je, ze vetsina hry jsou witch/sorc a tam ten damaz/defense za levno fakt neni no :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ted uz na to ale do novyho roku nesahnou takze vsechny OP herald / three dragons buildy si muzeme nerusene par tydnu uzit nez prijde nornalizace ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ach ta inflace. No bodejť, v dzusovanejch red mapach toho pada exponencionalne vic nez ve zlutejch, zoom zoom uz se rozjel a co nevidet to bude jedina vec jak prezit v trade ligach. SSF na druhou stranu je opet jen restrikce, kez by se inspirovali trade/self-found (ale ne nutne jenom solo) frakcema z Last Epoch...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja jsem vsadil na awaken, i kdyz aktualne tam toho je dost rozbiteho, ale jsem na nej zvyklej proste.

Jinak level 90 a dal jsem T16 na +2 mape, takze mi zbejva uz jen ten hlavni boss no... Vtipny je jak porad menim build tak mam min a min HP, tez uz hraju jen s 1900! :-)
    Dalsi char bude rozhodne neco s ES, at si taky uziju ten veget v severni casti stromu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Tak combat sorcka je fun. Ty staffkovy skilly jsou zabavny a vetsina je normalne hratelnejch.
    Jasne, neni to tak OP jako monk, ale 120% increased damage taken docela maze :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: co ty trade tooly? sidekick vs awakened?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me to prijde super, proste je to jako co jsi driv mel na lahvich, ale muzes si to prubezne snadno menit.

MARSHUS: nejvic OP je corrupt. Uz trikrat jsem s nim smazal chaos damage z neceho, takze jsem instante sel na mizinu ve snaze to zachranit... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trade je desne op, když funguje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    lvl 5 1x rukavice co nosim doted, ale jedinej duvod je, ze mi nepadly doted lepsi
    lvl 57 1x hul co neni nic moc, ve stejny mape 1x total shit pro lvl 1
    nejvetsi radost mi udelal uniq co nejaky dobrak nechal v guild stashi :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    To by mi nemuselo fungovat spatne.
    Jak ste na tom s dropem legend vubec? ja tak 15 so far, secko low lvl shity.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Navic mne dost sere ze ty rarky, co sou na mape jak se ti rozsviti, zmizi kdyz zabijes nahodou tu prvni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam