• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to video je jeste lichotivy, mapovani je s tim desne, ale desne pomaly, bo skeletoni maji tendenci se venovat vsemu kolem, a jelikoz nejdou nijak pritahovat, tak je to spi ze ty bezis za nima nez naopak. Resp. v POE2 je nove to tlacitko na ovladani summonu, ale zatim se mi touhle cestou jit nechce. Jinak ovsem v mapach jsem sel rovnou do T10, bez resistu bo nemam currency na equip zadnej, v pohode jede rychlosti 2 levely za mapu. Tipuju by asi dal i 15ku klidne uz ted.

Korejec vypada jede dost glass canon, ja vzal i vsechny ES nody po ceste a mam 2200hp/2700es na lvl 70 (v mapach dvojnasobek bo nasbiras ty kulicky). Plus mi prijde se vyplati investovat do minion HP. Zkusim nejdriv posbirat vsechny crit nody, a pak uvidime kolik bodu zbude, protoze instinktivne tam citim, ze by se tomu darilo i jako DOT buildu, s nejakou velice malou investici... :-)
    DAVIDOWITCH: jj pockej si az to bude poladeny a zadarmo. Ale par desitek hodin to zabavi. Nelituju :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já můžu být koukám rád že sem nakonec neměl čas a ušetřil 30 dolarů.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak ja sem skoncil. Mrdam cely sekemas.. Ness new leader, čau
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem protahoval btw kamose pro prvni 3 ascendy najednou, a vsimnul jsem si, ze s capnutym honor resistem ty ohnivy pasti berou za nula :-) resp. az kdyz jsem for sience vzal schvalne ze pasti davaji 50% navic, tak me to zaclo zrat. To musim zkusit pak jestli funguje i ve vyssich zonach.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle bych tady odlozil, to je vzdycky oser najit co jsem preskocil :)

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1hgmht1/quest_rewards_you_may_not_want_to_skip/
    NESS
    NESS --- ---
    Witch a Sekham na 22lvl, jako nechci to rikat ale to je kurnik nefer, to patro sem prosel a ztratil cestou 201 honoru a udelal tam level (zacal sem na 21) a az na zaverecnyho bosse, kterej se chvilku vztekal to byla uplna prochazka, vody sem si do cile prinesl 1796, jako jasny mel sem relikty ktery sem sprvnim chartem nemel ale i tak total svaca kdyz si vzpomenu jak sem se tu navztekal s Warem
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sacrifice :-) tak az tam budu hned to beru, dik za potvrzeni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak jo, detonate dead je pekne op hned jak ho muzes vzit na 58 - resp na 58 je ten spirit gem, ze zivy kostlivci se pocitaji stejne jako mrtvy, co to potrebuje
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ja jedu solo, me asi neni pomoci :-) tezim jen z plne truhly a z toho ze si to pamatuju, ale jinak nic, jako nejedu uplne linearne a dost by mi pomohlo pokud by se mapy tak rychle neresetovali obcas to nestinu se vratit :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je nekde uz nejakej navod jak super rychle expit alty? :) Jsme uprimne neprisli zatim na nic lepsiho, nez se ovesit nejakejma low level uniqama, s jednim high levelem obskakat dulezity bosse prvnich 3 aktu, plus projit tri patra sancta (ten co prochazi muze vyskocit pred kazdym bossem, takze tam alt je jen na chvilku na bosse). To jako dost pomuze, ale stejne pak musis jit a expit sam, takze hlavni vyhoda je, ze si muzes sam urcovat v jake zone.
    NESS
    NESS --- ---
    To cestovani mezi check pointama, uplne super, kampan tim slusne urychlujou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER:
    NESS: jo na to jsem koukal puvodne, ale nejsem si moc jistej s tim dvojim setupem na aoe/single, ani s tou helmou. Ale neco podobnyho, jsem zvedavej az prijdu z obeda jak to bude vypadat na low levelu, mi chybi posledni level do 58, kde to jde teoreticky swapnout, a uz me ty srs/magove nebavej tak doufam to bude fungovat hned... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DOOMGUY: to je jen proto, ze v EA nejsou akty 4-6, tak misto ni je cruel verze 1-3. Ale nechodis to furt dokola, projdes to podruhy a az pak jsi v endgame.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    tohle hraje Ventrua. Na strymu s tim sel l80 ultimatum a mazalo to bose za 1-3s

Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/he3rn01q
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zni jako plan, mas i planery ? sem koukal ze nabidka je siroka
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    heh, Fub hraje 400IIR solo :))) A to co beznej smrtelnik dropne za tejden on ma v jedny mape :))
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    DOOMGUY: Projdeš znovu a1-3 a pak mapy :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    cau ja jsem to nejak dohral ten treti akt a hodilo me to na zacatek a jestli jsem to pochopil dobre tak zvedlo obtiznost. thats it? omluvte mou neznalost ja jsem nehral jednicku a chapu ze to je early access a neni to hotovy. ale tam neni jako nejaky endgame obsah? to vzdycky te hodi jen na zacatek a navysi obtiznost?

vyhybam se internetu a ruznym buildum a guidum nechci si to spoilovat a bavi me to vic si na to prichazet sam. na druhou stranu pokud je tohle celej loop, tak bych uz asi necitil potrebu jet dal. ma teda smysl pokracovat, bude tam vic aktivit?

jinak je to paradni hra, dlouho jsem tak na nečem nezapejkal (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam