• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me tam neni co nerfovat celkem, working as intended :-) zatim s tim hodne experimentuju chci jen nabrat ted co nejvic levelu a zkusit ruzny moznosti
    Prijde mi to rucni smerovani skeletonu asi bude cesta, ale zatim na to marne hledam nejakej intuitivni zpusob jak to delat.

GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: na poprve me nebavilo ani jedno, takze mi jde jen o ty ascend pointy, ok, chapu, tak zatim smula
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Ultimata budes mit hadam jen na 7 kol a ty jsou ti dost na nic, leda ze by si to chtel zkusit, ale z pohledu ascendenci te to nema kam posunout.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: ok, djin mam vsechny pod 60 takze zatim prd
    ty ultimata mam 60+ ale ty zatim teda nevyuziju?
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Djinn mince ma area level, pokud je 60+ jsou tam tri patra a to znamena ze je mozne tam ziskat 3 ascendenci, pokud projdes vsechny 3 patra nakonci dostanes body, vyplati se nejdriv udelat minci co ma jen 2 patra (1 patro uz mas) protoze ti otevre misto na relikty a pri pruchodu nejake naberes, nejlepsi je brat honour resisty, pokud to dobre poskaldas dost to pomuze, relikty zakladas spolecne s minci
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: mě to jede na 15 fps v tu chvíli, takže to je spíš o metronomu. klik roll klik roll :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: vim, ale dodge pred necim co sotva blikne a uz to strili? jsem na to uz asi moc starej :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: nechapu, muzes to trochu rozvest? Jsou mi k necemu ty bazmeky co uz jsem nasel? Kudy se tam leze? Alespon ta 3ti je pro me celkem zasadni...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: jedeme nějak podobně. teď jsem Viper teda dal napodruhé, dodge roll ftw.

trade je teda víceméně ssf pokud nemáš diviny
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Djinn musi na 3 patra , ultimatum je horsi tam musis zabehnout 3x 10 a pak dat bosse
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: pls, udelej mi pak snimek stromu klidne z dalky at se tam toho dostane co nejvic. Doufam ze se dostanu do map driv nez to nerfnou :-)

Ovladaci tlacitko sem zkousel kdyz se mi ta banda sekne ve dverich bohuzel bez ucinku. Trosku me stve jak cesta do mesta sklepne buffy, kdyz naberu krev a jsem na 2x HP a pak hned prd.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Konecne dohranej pribeh a teda roztahany gigamapy zvlast v a3/6 me docela stvaly, hra mi pise 2d5h18m .
    Venom legion nebo jak se ta sracka jmenuje mi prijde uplne mimo a ani napodruhy jsem sam nebyl schopen to dat. Lavovej boss co posila ty vlny mi teda taky prisel dost pitomej, ale da se to na par pokusu dat. Jinak zbytek bossu docela fajn.
    V kapse 28ex coz pocitam, ze mi nevyjde ani na brneni :D Do map pujdu skoro bez resistu :/

Jak je to s 3ti a pripadne 4tou ascendancy? Mam nasbirany nejaky ty Djinn i Ultimata, ale u vsech to pise, ze mi to neda bodiky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to video je jeste lichotivy, mapovani je s tim desne, ale desne pomaly, bo skeletoni maji tendenci se venovat vsemu kolem, a jelikoz nejdou nijak pritahovat, tak je to spi ze ty bezis za nima nez naopak. Resp. v POE2 je nove to tlacitko na ovladani summonu, ale zatim se mi touhle cestou jit nechce. Jinak ovsem v mapach jsem sel rovnou do T10, bez resistu bo nemam currency na equip zadnej, v pohode jede rychlosti 2 levely za mapu. Tipuju by asi dal i 15ku klidne uz ted.

Korejec vypada jede dost glass canon, ja vzal i vsechny ES nody po ceste a mam 2200hp/2700es na lvl 70 (v mapach dvojnasobek bo nasbiras ty kulicky). Plus mi prijde se vyplati investovat do minion HP. Zkusim nejdriv posbirat vsechny crit nody, a pak uvidime kolik bodu zbude, protoze instinktivne tam citim, ze by se tomu darilo i jako DOT buildu, s nejakou velice malou investici... :-)
    DAVIDOWITCH: jj pockej si az to bude poladeny a zadarmo. Ale par desitek hodin to zabavi. Nelituju :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já můžu být koukám rád že sem nakonec neměl čas a ušetřil 30 dolarů.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak ja sem skoncil. Mrdam cely sekemas.. Ness new leader, čau
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem protahoval btw kamose pro prvni 3 ascendy najednou, a vsimnul jsem si, ze s capnutym honor resistem ty ohnivy pasti berou za nula :-) resp. az kdyz jsem for sience vzal schvalne ze pasti davaji 50% navic, tak me to zaclo zrat. To musim zkusit pak jestli funguje i ve vyssich zonach.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle bych tady odlozil, to je vzdycky oser najit co jsem preskocil :)

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1hgmht1/quest_rewards_you_may_not_want_to_skip/
    NESS
    NESS --- ---
    Witch a Sekham na 22lvl, jako nechci to rikat ale to je kurnik nefer, to patro sem prosel a ztratil cestou 201 honoru a udelal tam level (zacal sem na 21) a az na zaverecnyho bosse, kterej se chvilku vztekal to byla uplna prochazka, vody sem si do cile prinesl 1796, jako jasny mel sem relikty ktery sem sprvnim chartem nemel ale i tak total svaca kdyz si vzpomenu jak sem se tu navztekal s Warem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam