• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: já na ně prdím, jdu dolů a oni přijdou. Ale teda v A5. nejsem v mapách. Asi se mám na co těšit:-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ty minioni to je jak prochazka se psem si rikam ze pujdem dolu a oni zatim vyprovkuji bitku smerem nahoru, tazkze se jde nahoru
    NESS
    NESS --- ---
    Mam rad ty okamziky prozreni, A3 blackjaw me 6x po sobe cvaknu, pokazde haluz z dalky takovej ten troj bum, tak sem se na to vykaslal sel mu na telo a jen se kolem nej tocil abych mu stal porad za zadama a s prstem v nose :-) asi budu muset svoji glass kanon strategii predelat, na mobky dobry ale velke bum od bossu ee
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LIQUIDFREAK:
    It do be like that sometimes...
    Pokud mas nastaveny atlas na waypointy, raritu a mas nejakej rozumnej rarity gear, tak to casem napada. Ja se musim podivat na strym hcSSFkaru, jak sustaini waypointy oni, protoze tam misto na raritu imho moc neni :)))

Pokus se vyresit to issue ze ti da IKcko nejaka koule co prileti z offscreen rarka. To se mi popravde v poe fakt nedeje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele, stojí ti to za to hraní? Doslova celou dobu tady jen nadáváš.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: smutne je, ze to chci hrat ale nemuzu pac krome praseni NElootu prasi cela hra. A curaci to uvedou 6.12. aby v pulce mesice zahlasili sereme na vas sou vanoce..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: neznam, a jake poe je se dalo chapat v prubehu poe1. Ted je to jen divna slatanina, co ani korektne nefunguje pulce konzolistu a pcckaru :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hele vis jak se to zpiva v te pisnicce o POE

Frustration is real, controler is on fire,
    but there is something in this pain i desire! :-)

Frostylaroo - Path of Exile Songs (First week)
    https://www.youtube.com/watch?v=t7KxXihhtPg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja sem ted zacal osmicky mapy, samozrejme sem mel jednu = zadny drop i pres 295% na jejcih drop. Ted mi dal ness jednu a zas mne v easy mape zabila offscreen rarka, kdy najednou priletel fire orb a cau. Resisty cajk, ale mapa zase zadna. Takze asi tolik k poe2 "no drop edition". Esi mi prodas nakou osmicku a runu na trial budu rad.
    Navic mam od patche kdy pridavali drop lagy, proste cpu to nevytizi na vic jak 10% ale posekava mi to. Dycky to na chvili prestane jak zmenim z NIS na FSR, aby se to za minutu dve vratilo zpatky.
    Neco jako tady https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3597548
    cerstvy system nepomaha, unlock fps taky ne pac to posekava jeste vic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja jich mam treba plnej tab, celkem padaj nesmyslne na to, ze tam realne nechci chodit, protoze na rozdil od jednicky tam neni profit. Totez Ultimatum, nevidel jsem tam jedinou dobrou corrupt vec za vsechny ty runy.

CHA1NDLER: a tobe se v expedici neco povedlo? Me prijde, ze to rizli uplne na dno, jednak mas mnohem mene pokusu na vec nez ti da Take, a druhak to ani ve snu nedava nejaky top rolly jako byvalo bezne.

Osobne mi zatim nejvic gamba mechanika prijde Ritual, protoze ty craftici omeny jsou proste desitky divine. Ne ze bych nejakej videl :) ale treba ten corrupt omen jsem mel uz parkrat, nejsem si moc jistej co dela, ale ze 40ex asi neco jo.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LIQUIDFREAK: me teda padaj, ale hlavne v mapach no.

Jinak asi jedinej zpusob, jak craftit gear je expedice. Artefakty jdou farmit v low lv. mapach, ale vendori maji item levely podle vasi postavy.
    Dalsi zpusob je exalt gamba - koupit treba modrej/rare item s 3ma dobrejma modama na dobry base a slamovat. Pokud vas upgrade stoji 10d + je velmi solidni sance, ze trefite nejakej podobnej item, nez nafarmite 800 exaltu :)

Build co vyzaduje unikatky bych v PoE2 nehral (pokud vam nedropne)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: ty coiny jaksi nepadaj. Za 5+ dni played jsem mel 3.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Sanctum bylo je a bude o relikach. Cela pointa coinu co ti napadaj je, abys psotupne nafarmil reliky, ktery ti ten trial udelaj naprosto trivialni.
    Pak to behas efektivne s 40 000 honorem a spoustou ruznejch mitigacek a je to brnkacka. Oproti Ultimatu nesmyslnej rozdil.

Predstava, ze vezmes coin a jen tak si udelas asc je samozrejme uplne mimo. Tam je nutny stravit par hodin v te mechanice.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ani mi nemluv, mel jsem predposledni patro v ty trojce, vysli mi ty klikaci co ti prodluzujou cas. Ale jaksi sem se cinklej, a prihulenej zabral do rarky a nesel pro dalsi :D Takze nasranej na sebe ale muze za to hra :D Honoru bylo dost, byl sem cajk :D :D :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: cywe :) ja te klidne sekemas 1-3 protahnu, jsem tahal i lvl 20
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: hlavni problem mi zatim prijde to, ze skeletoni maji spolecny revive cooldown. Coz nevim jestli je bug, bo je to divny. Takze pokud zacnou umirat, vzajemne si ho resetujou az umrou vsichni. A pak jsi na 8s v pytli, bo jinou dmg nemas. Zatim uplne nevim co s tim, koukal jsem nekdo tam hraje clerica, ale to mi prijde picovina bo ten ma jeste 6x mensi HP a tudiz sice udrzi skeletony o chvili dyl nazivu, ale sam ten cooldown resetuje nepretrzite. Asi to bude spis o tom stylu, nespamovat to zbesile kdyz vidim jsem na cooldownu, aby prezil aspon jeden vzdycky? Protoze zatim mam pocit umiraji vyhradne na muj consume, a ne na to, ze by je neco zabilo, tj. nema smysl investovat do jejich defensivy. Ale mam jen gem 16 zatim, 29k HP.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Diky, ulozeno :-) az udelas update tak se prosim podel o poznatky :-) jako az do 58 pojedu miniony, sem pomerne glass, ale vychazi to, pak bude dost mohutny respec na ES, jako nejake casti muzu pouzit ale ne moc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me tam neni co nerfovat celkem, working as intended :-) zatim s tim hodne experimentuju chci jen nabrat ted co nejvic levelu a zkusit ruzny moznosti
    Prijde mi to rucni smerovani skeletonu asi bude cesta, ale zatim na to marne hledam nejakej intuitivni zpusob jak to delat.

GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: na poprve me nebavilo ani jedno, takze mi jde jen o ty ascend pointy, ok, chapu, tak zatim smula
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Ultimata budes mit hadam jen na 7 kol a ty jsou ti dost na nic, leda ze by si to chtel zkusit, ale z pohledu ascendenci te to nema kam posunout.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: ok, djin mam vsechny pod 60 takze zatim prd
    ty ultimata mam 60+ ale ty zatim teda nevyuziju?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam