• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    ekvip treba prsteny neudela o rad lepsi ale da jine rozlozeni statu, typ zustava stejny
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Reforging bech, nefunguje jen na mapy ale i na ekvip
    GURBON
    GURBON --- ---
    funguje tu neco jako v 1 kde prodas 3 mapy nejakyho tieru a dostanes jednu vyssi?
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je presne misto pres ktery minioni neprojdou pac chodi za ruku ve dvojicich a nevedi kdo ma jit prvni

GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Teda zas tak marnej mi ten trade neprijde, za tech 28ex mam caply ele resy, es mi stouplo z 1k na 4k, ale jo byl to vopruz na 2 hod cca. Paradoxne je lepsi psat na starsi nabidky. Live search je o tom ze to bud nekdo hned vyfoukne, nebo prodavajici nafoukne cenu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele, nevzpomenete si nekdo, nebyly i v poe1 nejaky ficury ze se stahovalo cpu load na 90% ci jak to bylo, aby to neprasilo? Nepamatuje asi nikdo coz?
    Navic aktualne to cpu nevytizi ani na vic jak 25% takze to asi ztraci smysl. A kdo ma podobny problemy jako ja, zkuste server milan, frankfurtska je pry nejaka divna.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jinak u mě úměra: čím vyšší lvl, tím horší dropy. v A1 padaly +1 a +2 na skill, na lvl54 pajad jen bílý a sem tam modrý s hovno staty.
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: já na ně prdím, jdu dolů a oni přijdou. Ale teda v A5. nejsem v mapách. Asi se mám na co těšit:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Jj, ohledne dropu wp byla v patch notes, kdy nejaky zasadni + na drop nefungoval. A jak to mam resit? resisty ok, 2,1k hp, jsi v mikrolagu a na chvili se nehnes = dead :D (byl to dual projectiles)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Pouzij ignore drahousku :D
    NESS
    NESS --- ---
    MPEGYNA: ono ten trial je na tom samem miste, v normal A2, prechodem na crule se to nemeni, to jak silny monstra tam budes mit urcuje mince kterou to oteviras, je tam area level, tzn monstr level a k tomu pocet pater, pokud jsou tam 3 patra dostanes dalsi ascendenci, pokud tam je 1 nebo 2, nedostanes nic, pokud teda uz mas splneni ten prvni pruchod na normal A2
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    BTW nestalo se vam nahodou to, ze v cruel Act 2 nelze dokoncit quest na dalsi Sekema trialy resp. portne vas to automaticky na normal a i kdyz to jde dat s higher lvl monstrama, tak to nedava ascend body? jsem pred koncem cruel Act 3 a nevim, jestli vubec muzu dodelat 4 Ascendat body, kdybych jel jen Chaos trialy, ktery jsou o dost tezsi.
    NESS
    NESS --- ---
    Ty minioni to je jak prochazka se psem si rikam ze pujdem dolu a oni zatim vyprovkuji bitku smerem nahoru, tazkze se jde nahoru
    NESS
    NESS --- ---
    Mam rad ty okamziky prozreni, A3 blackjaw me 6x po sobe cvaknu, pokazde haluz z dalky takovej ten troj bum, tak sem se na to vykaslal sel mu na telo a jen se kolem nej tocil abych mu stal porad za zadama a s prstem v nose :-) asi budu muset svoji glass kanon strategii predelat, na mobky dobry ale velke bum od bossu ee
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LIQUIDFREAK:
    It do be like that sometimes...
    Pokud mas nastaveny atlas na waypointy, raritu a mas nejakej rozumnej rarity gear, tak to casem napada. Ja se musim podivat na strym hcSSFkaru, jak sustaini waypointy oni, protoze tam misto na raritu imho moc neni :)))

Pokus se vyresit to issue ze ti da IKcko nejaka koule co prileti z offscreen rarka. To se mi popravde v poe fakt nedeje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele, stojí ti to za to hraní? Doslova celou dobu tady jen nadáváš.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: smutne je, ze to chci hrat ale nemuzu pac krome praseni NElootu prasi cela hra. A curaci to uvedou 6.12. aby v pulce mesice zahlasili sereme na vas sou vanoce..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: neznam, a jake poe je se dalo chapat v prubehu poe1. Ted je to jen divna slatanina, co ani korektne nefunguje pulce konzolistu a pcckaru :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hele vis jak se to zpiva v te pisnicce o POE

Frustration is real, controler is on fire,
    but there is something in this pain i desire! :-)

Frostylaroo - Path of Exile Songs (First week)
    https://www.youtube.com/watch?v=t7KxXihhtPg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja sem ted zacal osmicky mapy, samozrejme sem mel jednu = zadny drop i pres 295% na jejcih drop. Ted mi dal ness jednu a zas mne v easy mape zabila offscreen rarka, kdy najednou priletel fire orb a cau. Resisty cajk, ale mapa zase zadna. Takze asi tolik k poe2 "no drop edition". Esi mi prodas nakou osmicku a runu na trial budu rad.
    Navic mam od patche kdy pridavali drop lagy, proste cpu to nevytizi na vic jak 10% ale posekava mi to. Dycky to na chvili prestane jak zmenim z NIS na FSR, aby se to za minutu dve vratilo zpatky.
    Neco jako tady https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3597548
    cerstvy system nepomaha, unlock fps taky ne pac to posekava jeste vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam