• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Ta Witch prochazka ruzovou zahradou :-) Muj plan byl jet na SRS takze sem vzal tyhle tri planery

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/04688768-4537-4838-954f-63ba43ada596/builds/af2181cb-9ed0-4c97-be52-eed3dc74ab11

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/04688768-4537-4838-954f-63ba43ada596/builds/8d1bf059-020f-4bc9-a0a0-227525f3513d
    AUTO CURSE + Aura Stacking SRS Infernalist (With Teleport!) - PoE 2 Witch Build Guide
    https://mobalytics.gg/poe-2/builds/srs-infernalist-mattjestic

a chtel jet podle toho akorat ze sem hned vzal flamewall a jel to stylem sniperama zaplynuj wallem odbouchni a hned jak slo vzit raging spirity tak do toho stylu uplne zapadly, fire resist potvory casem vyresila kletba flammability nasledne soupnuta do blasphemy ze se z toho stala aura, jinak se tam hral Contagion, Enfeeble a Vulnerability, jako potvory skeletony ze zbrane + jednoho arcanistu, na vic vetsinou nezbyl spirit. Misto infernalistky sem teda sel na Blood, takze prvni ascendency bylo jasne, druhe sem vzal (pri tom objemu prokleti co sazim) Open Sores a bud sem to nepochopil nebo to funguje jinak, cekal jsem ze treba na bosse nastackuju vsechny prokleti ale ono ne to "infinite duration" je nejak podminene, nebo nevim.
    Ten strom je dost glass, takze casem sem po vzoru Evilminda zacal zrat ES nody a pak uz to bylo cajk.
    Jediny co tomu jde vytknout je ze si obcas pripadam jako ucitelka ve skolni druzine, co vzala tridu na prochazku ale jinak dobry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: vulnerabilitu a soul offering, ale oboji pouzivam malo, nebylo treba. Vetsinou me to napak zabije bo mam tendenci pak na stejny sekvence jako na Witchhuntera... :-) Zkousel jsem movement spell pridat, ale rychle se ukazalo, ze to je kontraproduktivni, protoze se nechces pohybovat rychlejc nez skeletoni.
    Jo a jeste Grim Feast, pak mas dvojnasobek jak HP, tak ES.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jedes teda na Skeletal Brute - Meat Shield - Elemental Army - Minion Mastery - Physical Mastery ? Co mas za skilly mimo Detonate Dead a Sacrifice ?
    KOKES
    KOKES --- ---
    MARSHUS: The Molten Vault - Kill Mektul, The Forgemaster and talk to Oswald to unlock the Reforging Bench. https://maxroll.gg/poe2/getting-started/permanent-stats-from-campaign
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: je normalne ve mestech v aktech, nekdy docela od zacatku
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak jak tu funguje untainted? celkem mě ten systém mate. mám tu jednu hnedka na začátku.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: a kdy ji dostaneš? reforging bench.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: oni neprijdou, oni radsi despawnou, a ty tam pak stojis 8s jen s perem v ruce a cekas... :-) Po mohutnem experimentovani s ruznejma zpusobama jejich navigace jsem nakonec taky skoncil u toho, ze ja se snazim naznacit smer, ale kdyz jdou jinam, holt jdu taky, resp. hodim tim smerem detonated dead aby jim ten jejich cil umrel.

Kazdopadne dneska jsem mohutne do nich investoval, 50k hp, 75 phys mitigace, 83 ele resisty. Takze kdyz je ted neco zabije, jsem o to vic nasranej... :-) Ale uz se to stava malo, a se 75+ pravdepodobnosti preziti to pri 4 skeletonech muzu celkem v pohode spamovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: ah dik, equip jsem vedel, ale mapy ne
    NESS
    NESS --- ---
    ekvip treba prsteny neudela o rad lepsi ale da jine rozlozeni statu, typ zustava stejny
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Reforging bech, nefunguje jen na mapy ale i na ekvip
    GURBON
    GURBON --- ---
    funguje tu neco jako v 1 kde prodas 3 mapy nejakyho tieru a dostanes jednu vyssi?
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je presne misto pres ktery minioni neprojdou pac chodi za ruku ve dvojicich a nevedi kdo ma jit prvni

GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Teda zas tak marnej mi ten trade neprijde, za tech 28ex mam caply ele resy, es mi stouplo z 1k na 4k, ale jo byl to vopruz na 2 hod cca. Paradoxne je lepsi psat na starsi nabidky. Live search je o tom ze to bud nekdo hned vyfoukne, nebo prodavajici nafoukne cenu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele, nevzpomenete si nekdo, nebyly i v poe1 nejaky ficury ze se stahovalo cpu load na 90% ci jak to bylo, aby to neprasilo? Nepamatuje asi nikdo coz?
    Navic aktualne to cpu nevytizi ani na vic jak 25% takze to asi ztraci smysl. A kdo ma podobny problemy jako ja, zkuste server milan, frankfurtska je pry nejaka divna.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jinak u mě úměra: čím vyšší lvl, tím horší dropy. v A1 padaly +1 a +2 na skill, na lvl54 pajad jen bílý a sem tam modrý s hovno staty.
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: já na ně prdím, jdu dolů a oni přijdou. Ale teda v A5. nejsem v mapách. Asi se mám na co těšit:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Jj, ohledne dropu wp byla v patch notes, kdy nejaky zasadni + na drop nefungoval. A jak to mam resit? resisty ok, 2,1k hp, jsi v mikrolagu a na chvili se nehnes = dead :D (byl to dual projectiles)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Pouzij ignore drahousku :D
    NESS
    NESS --- ---
    MPEGYNA: ono ten trial je na tom samem miste, v normal A2, prechodem na crule se to nemeni, to jak silny monstra tam budes mit urcuje mince kterou to oteviras, je tam area level, tzn monstr level a k tomu pocet pater, pokud jsou tam 3 patra dostanes dalsi ascendenci, pokud tam je 1 nebo 2, nedostanes nic, pokud teda uz mas splneni ten prvni pruchod na normal A2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam