• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: expedice je presne o tom samym co vsechny ostatni mechaniky - orezana na kost... :-) Na prvni pohled vypadalo lakave to zjednoduseni currency, a ze ted crafti vsichni NPC, ale realne se masivne zmensil pocet kroku, co ti necha udelat nez si musis item vzit. Navic normalne se pouziva hlavne kvuli tomu, ze dava nativne dobry rolly, plus je tam casto zvedani tieru.
    Tady jsem na cca 50 craftech videl JEDNOU zvednuti tieru o jedna. Plus to ani ve snu nedava lepsi tiery na reroll.

Vlastne si rikam, kdyz do POE1 s velkou slavou pred par ligama pridali loot 2.0, coz mel bejt mechanismus padani dobre natocenych itemu prevzaty z POE2 , a opravdu to funguje ve hre - co se s tim napadem jako kurva stalo tady? Tady zadna mechanika nenabizi nic dobre rollnuteho, a i ty tierem oznacene veci na zemi, co maji mit moznost lepsich rollu, jsou totalni shit.

Kazdopadne expedici zatim hraju tak, ze proste tocim dokud tam neni neco, co uz ma dobry staty. Plus mam uz dost logbooku co chci otestovat, hlavne jak tam spawnes bosse, jestli random na level zony, protoze to ze vsech mechanik vypada jak nejsnadnejsi zpusob progresu, teda jestli fakt takhle spawnuje.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Jo, ziz o tom ma video (takze cekam ze ceny tech orbu patricne klesnou:))
    Ja ritual nenavidim v poe1 a nenavidim ho i v poe2, takze se holt snazim neco udelat pres tu expedici. Zatim jsem v procesu testovani kolik artefaktu pada v T1 a T14+, jestli to jde treba spamovat tak, ze koupim inventar T1cek a jen dojdu k expedici.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak ono tam ale je cilene crafteni. Akorat jsou ty omeny hrozne drahy, protoze jsou hrozne rare. Viz treba na youtube Connor, dava jak crafti nejaky mirror tier veci, ale stoji ho to stovky divine. To mi treba prijde jako spatnej design, vzdycky existovalo crafteni, co je dostupne jen pro 0.1 procent hracu, ale soucasne i ostatni mohli delat aspon neco. Ted to pro casualy zmizelo a zustalo jen to pro elitu. Pritom by stacilo udelat je vic common. Jako, nemam body v omen nodech v tom ritual stromu, protoze zatim jsem nedostal klic na bosse, ale vzhledem k cenam necekam, ze by to spawnovalo nejak super i s investici do nich.

Ze vsech zpusobu jak vydelavat me nejvic zaujalo cilene dropovani sestilink jewelleru - akorat nejsem schopnej na mape jednoznacne identifikovat spravnej biom, bo to vzdycky jako tu travu ma tak divne stranou, plus je to nejaky dungeon layout apod. Myslim by GGG nezabilo, kdyby u map nodu byl jasne napsanej biom. Ale jsem si jistej, ze to funguje, protoze to vysvetluje zahadu z minuleho tydne, kdy jsem dropnu sest petilinku ve trech mapach, s timze nikdo jinej v gilde jeste nemel zadnej. A protoze v tom node jsem mel body vzdycky, tak ted zpetne to hodnotim tak, ze jsem proste prosel pres tri mapy v trave, jen jsem to nevedel.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    btw ja uz se nekolik dni snazim najit nejakej upgrade, ale mam pocit, ze kdyz to nedropnu, tak asi nic nebud :)) +20% dmg za 2-3Div je naprostej nesmysl a tu value to proste nema s tim jak dropujou divines/drahy itemy.
    Nevim no, ta absence nejakyho smysluplnyho crafteni je cim dal vetsi fail.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    wut? soulcore na att dmg je 1div
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zkusil Ultimatum po dlouhe dobe, a jako, kdyz mate single target tak je to desne trivialni. Asi 20 minut na desetipatrovej, tj. je to zrejme i rychlejsi nez Sanctuary. Sice potrebujete tri ty itemy, ale jsou tradable, a stoji 40ex dohromady, tj. jako idealni mi prijde si proste koupit predem vsechny tri, ten co na konci padne pak prodat, a jit ascend na 1 run. Nebo pripadne kdyz na konci skoncite s hromadou shit modu, tak proste date dalsi run a nebudete riskovat klice. Trialmaster je kazdopadne dost easy, a to jsem ho sel na nejvyssi level 80, bo jsem chtel videt jestli se tam da i expit (asi 6 procent expu na lvl 89 za run).

Profit - nechapu kdo si myslel, ze corruptly itemy random generovany, co ani nemaji 6 modu, muzou mit hodnotu, kdyz tady corrup funguje uplne jinak. To je fakt totalni fail, na ty veci ani nema cenu se divat. Dalo by se to ale asi behat na prodej tech klicu, garantovanych 10-25ex na jeden prubeh, plus 3 soulcore tj. 10ex dalsich pravdepodobne (jsou tam jen dva drazi, mana za 30 a rarita za 250ex).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me nejdou bouchnout kdyz na nej jako nevidis. Obcas to dela kdyz jsem treba v Ritualu, je to vetsinou predzvest brzke smrti... :-)

Uz mam jen 1700hp, jsem to specnul do vic stitu (11k ES pri plnem buffu). Dam jeste jeden level a pak pujdu asi tyrat Sanctuary, bo k tomuhle malo HP by se uplne idealne hodil ten ascend co funguje jako Progenesis.
    NESS
    NESS --- ---
    jako jasny 1ex, ale i tak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Uplna haluz, jaka je sance dropnout klicovou unikatku do buildu behem kampane

NESS
    NESS --- ---
    Tak uz 3K es, pres co jsi nabral hp ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Libove, na 60 lvl 2438es, 1203hp, ale spis trvale kolem 2K, rikal jsem si ze prubirsky kamen bude vozova zabava na konci A5 a kupodivu rychlejsi nez obvykle, hlavne se u toho bouchani nezapomenout, mam tendence je odsmazit rychle, ale to se poda. Jediny problem, ze mi obcas nechteji bouchnout a nevim proc, jako by tam byl nejaky CD nebo co a trosku prekerka bylo sehnat skill gem na 7lvl, nakonec sem si ho v A2 vyfarmil, nikdo s gilde nemel a ja taky ne :-/ a 1ex se mi za to nechtelo davat, ikdzy by to bylo rychlejsi. Zatim u bossu mam prostoje, ale na druhou stranu s takovou defenzi to je dost jedno proste pockam na respawn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: :-O :-D
    KOKES
    KOKES --- ---
    jj, všechno se musí zkoumat:-) není to linux, aby ti rovnou napsal co je špatně.
    PANVA
    PANVA --- ---
    > Adds a Support Gem Socket to a Skill Gem with 2/3/4 Support Gem Sockets
    KOKES
    KOKES --- ---
    PANVA: aha, díky
    PANVA
    PANVA --- ---
    KOKES: Lesser jde aplikovat na zakladni skill gem, Greater na takovy co uz ma v sobe lesser, a perfect na takovy co uz ma v sobe Greater.
    KOKES
    KOKES --- ---
    failed to apply item: item has the wrong number of sockets for this jeweller's orb.
    bug? malej lvl? můžu jen hádat. na webu píšou, že snad bug.
    NESS
    NESS --- ---
    Pripadne se muzes nechat pronest (nedoporucuju), momentalni cena je 20ex za 3ku a 70ex, potazmo 1 dv za 4rku
    NESS
    NESS --- ---
    MPEGYNA: Jed dal kampan a casem padne, pokud ne v kampani tak v mapach urcite, drop je nahodny, garantovana je jen u Blabla, ale zalezi na jakem jsi levlu tzn pred 60tkou je to dost jedno bude jen s 2 patrama
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NESS: praveze jsem udelal sekemu v normal act 2 na prvni ascendy, chaos v normal act 3 na druhy ascendy a v cruelu act 2 mi padla jako "quest" item z mobu mince s 2, ale z bosse nepada nic a vzdy kdyz tam jdu, tak je oznaceny, ze to mam udelat, ze je quest neni kompletni. a uz mi tam nepada zadna mince - btw kde mam nejake dalsi sehnat, kdyz uz zadne nemam. v cruelu act 3 mi padla "quest" mince se 7. ten jsem ale jeste nedelal.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    KOKES: Dík. v normálu jsem na něj neměl dps a v cruelu jsem tu zonu vůbec nenašel. jdu na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam