• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PANVA
    PANVA --- ---
    KOKES: Lesser jde aplikovat na zakladni skill gem, Greater na takovy co uz ma v sobe lesser, a perfect na takovy co uz ma v sobe Greater.
    KOKES
    KOKES --- ---
    failed to apply item: item has the wrong number of sockets for this jeweller's orb.
    bug? malej lvl? můžu jen hádat. na webu píšou, že snad bug.
    NESS
    NESS --- ---
    Pripadne se muzes nechat pronest (nedoporucuju), momentalni cena je 20ex za 3ku a 70ex, potazmo 1 dv za 4rku
    NESS
    NESS --- ---
    MPEGYNA: Jed dal kampan a casem padne, pokud ne v kampani tak v mapach urcite, drop je nahodny, garantovana je jen u Blabla, ale zalezi na jakem jsi levlu tzn pred 60tkou je to dost jedno bude jen s 2 patrama
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NESS: praveze jsem udelal sekemu v normal act 2 na prvni ascendy, chaos v normal act 3 na druhy ascendy a v cruelu act 2 mi padla jako "quest" item z mobu mince s 2, ale z bosse nepada nic a vzdy kdyz tam jdu, tak je oznaceny, ze to mam udelat, ze je quest neni kompletni. a uz mi tam nepada zadna mince - btw kde mam nejake dalsi sehnat, kdyz uz zadne nemam. v cruelu act 3 mi padla "quest" mince se 7. ten jsem ale jeste nedelal.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    KOKES: Dík. v normálu jsem na něj neměl dps a v cruelu jsem tu zonu vůbec nenašel. jdu na to.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    NESS: Je tam talent co dava +1 a gearem by to taky melo jit zvysit. Funguje to pak i jako aura.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Evidetne sem nepochopil jak funguji prokleti, curse muzes na jednu potvoru dat je jednu a pokud je v aure, tak Open Sores nefunguje, potvora prokleta z aury je prokleta jen pokud je v dosahu aury, naopak pokud na ni uz najeke prokleti mas, tak tou aurou ho znej sklepnes, stejne tak nejde dat do aury dve prokleti, zafunguje jen jedno, takze ascendency Open Sores je pro me nepouzitelne, nebo sem ho spis nepochopil. Nejaky zpusobem se mi povedlo na potvoru dostat dve prokleti ale to jen enfeeble a v okamziku kdy to jde z minionu, divny
    NESS
    NESS --- ---
    CHA1NDLER: Tak na to ti nedokazu odpovedet, postradam vseobecne POE zkusenosti, pac sem zelenac :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    NESS:
    Ja vubec nechapu, proc lidi porad hrajou ty miniony na wichce, kdyz nejlepsi je pro to na prvni pohled Monk, asi mi neco zasadniho unika :))
    NESS
    NESS --- ---
    Ta Witch prochazka ruzovou zahradou :-) Muj plan byl jet na SRS takze sem vzal tyhle tri planery

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/04688768-4537-4838-954f-63ba43ada596/builds/af2181cb-9ed0-4c97-be52-eed3dc74ab11

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/04688768-4537-4838-954f-63ba43ada596/builds/8d1bf059-020f-4bc9-a0a0-227525f3513d
    AUTO CURSE + Aura Stacking SRS Infernalist (With Teleport!) - PoE 2 Witch Build Guide
    https://mobalytics.gg/poe-2/builds/srs-infernalist-mattjestic

a chtel jet podle toho akorat ze sem hned vzal flamewall a jel to stylem sniperama zaplynuj wallem odbouchni a hned jak slo vzit raging spirity tak do toho stylu uplne zapadly, fire resist potvory casem vyresila kletba flammability nasledne soupnuta do blasphemy ze se z toho stala aura, jinak se tam hral Contagion, Enfeeble a Vulnerability, jako potvory skeletony ze zbrane + jednoho arcanistu, na vic vetsinou nezbyl spirit. Misto infernalistky sem teda sel na Blood, takze prvni ascendency bylo jasne, druhe sem vzal (pri tom objemu prokleti co sazim) Open Sores a bud sem to nepochopil nebo to funguje jinak, cekal jsem ze treba na bosse nastackuju vsechny prokleti ale ono ne to "infinite duration" je nejak podminene, nebo nevim.
    Ten strom je dost glass, takze casem sem po vzoru Evilminda zacal zrat ES nody a pak uz to bylo cajk.
    Jediny co tomu jde vytknout je ze si obcas pripadam jako ucitelka ve skolni druzine, co vzala tridu na prochazku ale jinak dobry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: vulnerabilitu a soul offering, ale oboji pouzivam malo, nebylo treba. Vetsinou me to napak zabije bo mam tendenci pak na stejny sekvence jako na Witchhuntera... :-) Zkousel jsem movement spell pridat, ale rychle se ukazalo, ze to je kontraproduktivni, protoze se nechces pohybovat rychlejc nez skeletoni.
    Jo a jeste Grim Feast, pak mas dvojnasobek jak HP, tak ES.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jedes teda na Skeletal Brute - Meat Shield - Elemental Army - Minion Mastery - Physical Mastery ? Co mas za skilly mimo Detonate Dead a Sacrifice ?
    KOKES
    KOKES --- ---
    MARSHUS: The Molten Vault - Kill Mektul, The Forgemaster and talk to Oswald to unlock the Reforging Bench. https://maxroll.gg/poe2/getting-started/permanent-stats-from-campaign
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: je normalne ve mestech v aktech, nekdy docela od zacatku
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak jak tu funguje untainted? celkem mě ten systém mate. mám tu jednu hnedka na začátku.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: a kdy ji dostaneš? reforging bench.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: oni neprijdou, oni radsi despawnou, a ty tam pak stojis 8s jen s perem v ruce a cekas... :-) Po mohutnem experimentovani s ruznejma zpusobama jejich navigace jsem nakonec taky skoncil u toho, ze ja se snazim naznacit smer, ale kdyz jdou jinam, holt jdu taky, resp. hodim tim smerem detonated dead aby jim ten jejich cil umrel.

Kazdopadne dneska jsem mohutne do nich investoval, 50k hp, 75 phys mitigace, 83 ele resisty. Takze kdyz je ted neco zabije, jsem o to vic nasranej... :-) Ale uz se to stava malo, a se 75+ pravdepodobnosti preziti to pri 4 skeletonech muzu celkem v pohode spamovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: ah dik, equip jsem vedel, ale mapy ne
    NESS
    NESS --- ---
    ekvip treba prsteny neudela o rad lepsi ale da jine rozlozeni statu, typ zustava stejny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam