• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JANDOS: imho to docela vazne brat jde, i v early acess je to plnohodndotnejsi hra nez Diablo IV se vsema patchema a datadiskem. Na dalsi obsah se vylozene tesim.

EVILMIND: s tim umiranim to je fakt. Beham, beham, nemam nejmensi problem nikde a najednou odnekud prileti instakill. Zatim jseme nevykoumal, odkud to jde, ani co proti tomu delat. Tak jedna ze tri map me takhle sunda bez ohledu na obtiznost.

Kolik je tak optimum life/shield pro melee postavu? (monk, 75% evasion).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: ja teda mam furt pocit, ze kazdou mapu muzu umrit, ale chodim jen 15ky exaltovany na 6mod a vaalnuty. A urcite to nejde jet na autopilota, musim davat pozor. Plus jsem musel v atlase vypnout zatim ty explicit modifiry, protoze pak par modu bylo vyslovene smrticich (coz treba v POE1 je zakladni prepoklad farmy cehokoliv), takhle nemusim skipovat nic.
    Drop mi prijde v pohode, jen bych rad videl ty vysoky tier rare veci fakt jako nejak zajimave natoceny.

Nejvetsi problem zatim furt vidim v tom, jak dlouho trva se dostat k nejakemu "premium" obsahu, pokud ty klice nekupujete - porad jsem sam nasel jen 2 citadely, a v jedne jsem navic umrel. Meli udelat klice netradovatelny, aby to byl problem i pro youtubery, a vic se o tom mluvilo...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ten endgame preci nejde brat vazne. Je to early acess kde chybi polovina zbrani, class a kampane. Za rok tyhle problemy nebudem resit
    GURBON
    GURBON --- ---
    Taky mi prijde ze od cca 10 se to dost zlepsi. Kolikrat jdu z mapy v pulce s invem plnym raru.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: hele ja jdu v mapach po curency, a s mf 25 mi pada zpravidla jeden ex, jeden reg, a cca pul alchemky. To je imo cajk.. Curency = lepsi gear.. a pokud ty mapy nechodis aspon zluty, a jsi na 4kach, tedy ze nemas zadny body v atlasu, neda se soudit. Pockej na 10+++ a body v atlasu a uvidis sam.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: díky

Každopádně nadšení z endgame vystřídalo spíš drobné zklamání. Zkusil jsem si pro srandu high tier mapu, abych si zpříjemnil grind low lvl map na quest, ale nevidím tam rozdíl. Stejně jednoduchá obtížnost (end boss se mi nedostane ani přes shield), stejný (rovná se skoro žádný) drop. :( Hned s dohráním kampaně jsem tradoval vybavení a od té doby nemám pocit, že by hra přinášela jakoukoli výzvu. Láme se to pak ještě někde?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 75 idealne vsude, kdyz si v mape no. Kazdopadne byt alespon blizko tem petasedmdesati.

Jinak reforge bench = 3 stejny veci = jedna zkombinovana. Tedy napr 3x5mapa=1 6kova
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KVIIIK: v rekombinátoru můžeš proměnit 3 stejnýho tieru za 1 o tier vyšší.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: no ale tam jsem aspon vedel na co chcipu, tady prijdu, proleti nejaky tornada, 8K ES + 1K life behem vteriny pryc
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GURBON: podobně to bylo i ve třetím: všechny patra bez ztráty kytičky a pak one shot na konci.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: lehky, lehky, lehky a pak zdechnu na nevimco v posledni mistnosti :( zabava...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ELIJEN: capnutý resist znamená 75%? A bavíme se o základním capu z vybavení, který je vidět na character screenu, nebo o resistu, který zbude po odečtení postihu za tier mapy? Nakupuju teď gear, tak mě docela zajímá, na jaká čísla cílit. (Základní resisty z vybavení mám kolem 90%, chaos 70%: kolik mi z toho zbude v mapě tier 15?)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... aneb neresil jste nekdo namaz na minion witch co ma smysl a nestoji to nesmysl?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tvl ty ceny olejicku na amulety? Jsem si rikal ze bych si namaz a jeden olejicek co bych potreboval je za vic nez celej muj gear? wtf?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIJEN: zatim nemam caplej jen chaos resist, proto jsem se ptal, ale to je otazka jednoho divinu co mi musi padnout. 8K ES by mi stacit mohlo :)

EVILMIND: mam lebky a houf minionu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: pokud mas single target na bosse tak je to super easy. Staci si brat veci co ti nerozjebaji defensivu.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KVIIIK: Progress a klic ti tam zustal. Akorat musis zpatky pres mapu a ne portal.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: tak bylo potřeba 10x po sobě zabít toho questovýho dementa, aby z něj vypadla coina, i když jsem už jinou coinu měl v invu.
    CO je ale absolutní průser: po 30 minutách v trialu jsem se před koncem portnul do města vysypat invntář abych zjistil, že se nejde naportovat zpátky. A můžu jít tři hodiny farmit znovu další klíč.... Ta hra mě někdy neskutečně frustruje :(
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KVIIIK: Kup od nekoho waystone. Muzes behat jaky lvl chces. Akorat se nevyplati umirat. Prijdes o bonusy na mape a odecitaj se expy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: je to porad sekhemas, zona 22 kde vlozis klic a jedes.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Další dva dotazy:
    1) jak unlocknout Trial of Sekhemas pro 3. ascendancy? Padl mi lvl 68 coin, ale nevidím lokaci na mapě (ani na Desert mapě z karavany). Místo toho mě to pořád odkazuje questem na Traitors Passage, kde ale můžu běhat klidně hodinu dokola a nic novýho už nenajdu, z bosse další mince nedropuje. :(

2) nedá se nějak přeskočit nekonečný a neuvěřitelně nudný grind low lvl map? mám lvl 73 postavu s DPS přes 50k a musím běhat tier III mapy, přitom tuším, že zábava začne až tak za 20 hodin od lvl X a výš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam