LIQUIDFREAK: me pada docela dost dobryho equipu, zatim porad sbiram vsechny rare itemy, hraju tusim asi se 100 raritou, tj. takovej normalni setup kdy obetujes jeden suffix na kazdym kusu. Co jede nevim, hadam archmage spark jako uplne vsichni jedou ted. Ale nezakladal bych to, se brzo GGG vrati z dovoleny a tohle je jasnej nerf... :-)
Ten jeho zpusob je naopak lacinej - vsechno pres towery. A jako to, ze nejdriv objedes vsechny towery v okoli, a teprve potom jdes mapy v jejich okruhu, to je proste uplne basic stuff, to neni zadnej extremni juice, to by mel delat kazdej. A je to i intuitivni, to delam od zacatku. Co nedelam, bo jsem na to nemel dost tabletu, je supportit to tim jednim smerem, jako napr. on ze dava jen tablety kde natoci kvalitu/kvantitu. Nebo naopak kdyz mas citadelu, tak na towery kolem chces dat vetsi sanci na waystone drop, protoze pak muzes mit 3 fragmenty misto jednoho (a jeden stoji 230ex).
Dneska bohuzel musim do prace ale vecer chci zkusit nejaky hunt na citadely, jsem videl par uplne bizarnich zpusobu jak je hledat (podle polohy mrtvol v toweru treba, jako LOL, lidi jsou fakt ochotny verit vsemu), a par naopak slusnejch tipu - jakoze nektere layout mapy jsou vyhradne v okoli citadel. Takze se da s jistotou urcite kde bude, kdyz takovou mapu vidim na pokraji fog of war, vecer si to projedu. Jsem teda takhle uz jednu nasel vcera, ale jako proste kreten, celej den jedu tezky mapy bez smrti, a pak najdu citadelu a umru na prvni obrazovce na nejakou afterdeath dotku.