• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja to delam ted tak ze 15ky hazim do temp tabu, kdyz je plnej tak to zpracuju alch/aug/regal, a pak najdu ty si raritou (regex "f it"). Ty si hodim zvlast do tabu a beham s nima breache. Vsechny ostatni oslamuju exaltama do plnych prefixu, jestli nedostanu raritu tak. Pokud ne, vsechno ostatni corruptim, a chodim to kdyz neni breach. 16ky co tim vzniknou chodim jen na vsech +2 nodech.
    Nove jsem teda zacal corruptit i ty rarity mapy obcas, ma to nevyhodu ze o tu raritu muzu prijit, ale bez toho jsem nemel zadny 16ky s raritou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tak jsem nacoruptil svejch 10 15tek a mam 2 14ky a 1 16ku
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: To je nice, ted najit znova citadelu a nenechat se opet oneshotnout druhym uderem bosse :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: jo, garantovanej je jeden, ale s hodne sanci dostanes tri. Coz je dost dulezity, kdyz ten drazsi stoji 300ex... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ahaa, ja mel za to ze nekde sem zaslech ze 16/17. Dik za upresneni
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Jako ze waystone drop chance pridava vic fragmentu??
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    V shopu T17 neni ani jako moznost. Uz jsem bezel nekolik lvl 82 map a nic zajimaveho nepadlo :(

Ted jsem zkousel cvicne par Trial of Chaos a z 5 runu mam neco pres 5 Divine Orbu ... ale mel jsem luck na jeden drahej Soul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: afaik 17ky nejsou. Vidim na prodej je nekolik tisic nekoruptlych 16ek, takze kdyby to slo, tutove by nekdo takovou udelal uz.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle se tocej mapy na waystone drop chance, kdyz chcete mit sustain :)
    realne to teda je samozrejme vic po otevreni, protoze beru vsechny explicit nasobice co jdou, takovyhle pak pouzivam na citadely, protoze to garantuje 3 fragmenty misto jednoho, fragment se pocita jako mapa

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: 15ka zona 79, takze musis jit T16 (tu udelas bud corruptem T15 nebo jako drop z bosse kdyz mas nejaky nody atlasu), k tomu corruption a irridiated na mape. Je to bezne dostupne celkem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja jen ze tech 15tek uz jsem bezel mozna 20 a jeste jsem vyssi nez 15 nevidel
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: z juiced 15tek? Nebo koupit? :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: heh a ty mam vzit kde? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: 16 a 17 mapy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PETERSIS: j vyddrz
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: na zaklade ceho se udela zona 82? kdyz beham 15ky, mam 79-80 pokazdy
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Prosím dal by mi někdo invite do nyx guildy pokud nejakou mame? Můj char je Petersis (lvl 70), nickname spura0666.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: Empy ted jel 20x Sekhem jako test, a tusim asi 40 divine z toho v klidu vyvaril, i bez toho, aby nejak agresivne prodaval completition na konci (coz se plati tak 40ex za cloveka). Asi 30 minut na run.

Co mi prislo vtipny, ze ne vsechny relicy jde menit 3:1, protoze ty velky placaty se nevejdou do toho okenka. Jako wtf, kdo to programuje tak, ze to realne hlida sirku v pixlech? :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem si naklikal filtr tady (https://poe2filter.com/). Sbírám toho poměrně málo, ale třeba i top modrý pro mage (kterýho hraju), abych zkusil craft (loto mě baví :)
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Na 4. ascend jsem dal Sekhemu, protoze mi prislo jako strasny bullshit delat Chaos minimalne trikrat nebo kupovat klicky. Sice jsem u toho nadaval, ale nakonec to byla celkem zabava. Staci mit caplou honor resist na 75% a alespon 10k max honor a jde to. Idealne farmit svecenou vodu a vykoupit pak merchanta na co nejvic bonusu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ale ja vim, jen si zminoval ze ti to neco schovalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam