• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: lvl 20 gemy padaji vyhradne z 82 zon, tj. jestli je nechodis, nepadne. Dneska jsem z bosse dostal prvni, 220ex easy...

Uz jsem breach 6/8 a je to fun, i kdyz jsem pomalej tak to je zjevne cesta jak vydelat na nejaky upgrady vyhlidnuty, za odpoledne +9 div. Skoda ze vetsina layoutu je pro breach debilni, takze obcas proste smula. I tak to vidim tak cca 15 map klic, co se da prodavat po 90ex - jestli to chodit nevim, zatim mi ten uniqe drop z nej pokazdy i muj novy uber strict filter rovnou schoval... :-)

Den mi kali jen dalsi dve smrti v citadelach. Ja jsem na to uplne tupej proste, moje nejcastejsi smrt je zasek ve dverich, a vsechny tyhle mapy zrovna maji moc dveri, k bossovi jsem nedosel ani jednou. Navic jak se citadela zablokuje, tak pak je treba to cele objet, bych vyrazil jinam ale vidim za ni neco, co je asi variace na Vaults of Atziri, tak to musim otestovat nutne.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Mno ja dnes dohral T15 6/6 a teda zvazuju, jestli vubec hrat dal. Zitra na to dlabu urcite... Lvl 88,25 zhruba podle tohoto: https://maxroll.gg/poe2/planner/2a24t0br
    Mel jsem ambice neco delat jinak, ale jako v poe1 jsem spis casem prisel na to, proc to ma onen typek tak jak to ma.
    Za celou dobu drop 3div a 1 ten druhej jew orb. Jinak veci za par ex. Mapy az takovej problem nebyl. Da se v klidu udrzet pool, aby clovek mohl behat jen to, co ma.
    Muj gear by sel ocenit tak do 5ti div a i s tim se da pohodlne hrat.
    Co me sere:
    Prvni a zdaleka nejsmutnejsi vec je, ze ta hra je v pribehu uplne jina, nez je cely endgame. I kdyz uz jsem ji roky nehral, povazuju 1 za jednu z nejlepsich her ever. Tady hraju celou kampan neco jinyho a pak se to zvrhne v totez, co byla 1.
    Nenavidim Djinn i Ultimata, ale to uz asi vite :)
    Pri lvl na kterym jsem nechapu proc uz nemam velky jew orby. To jak mizerne to pada a kolik to stoji na trade je uplne nahlavu - jen pro vyvolene.
    Totez s LVL20 gemama. Za celou dobu mi padl 1x LVL19.
    I kdyz nadavam jako spacek, musim uznat ze na mym stroji z praveku to lita pomerne slusne a nemam pocit, ze bych chcipal kvuli HW problemum.
    Tech 30USD za open betu nelituju ani malicko.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tretinu map by meli smazat a uz je nikdy nevytahovat, treba willow s bosem, coz je prevleceny ztmaveny shit, jehoz nazev si nepamatuju... Ty mapy vesmes delal uplne vyjebanej kripl fakt.. Treba mire, cupitas tam po tech drevech a pak ti da ik skupina nekde nahore..
    Tendle autoagro shit mne nebavil uz v poe1 a jelikoz je poe1.2 stejny shit tak se asi zmen nedockame.
    Nemluve o offscreen IKckach, a nemoznosti se podivat na co si umrel, protoze je rok 2024 a do zelandu jeste nedoputoval termin combatlog.
    15kovy mapy 5/6, tri mapy v riti protoze chci juiced.. Jebat na to.......

Co mne ale obecne dohriva nejvic je to, ze si curaci se 14dennim zpozdenim uvedou hru 6.12. a pak si zahrajou na vanoce. FK OFF..........
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Ja uz to skoro dal hned napoprve, od te doby cca 6 pokusu a nic .) Ale jako jo, do sanctuary se mi fakt brutalne nechce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    btw. dají se někde už najít všechny možné mody?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pojedu Ultimátum na to, už jsem to skoro dal.
    GURBON
    GURBON --- ---

4ty ascend jsem delal v?

10 hlasy od 10 respondentů

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak treba v tech dvou mapach, pouzivam totok https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3605018
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: nemuze padnout nula, 1 je garantovanej. Bych si asi zkontroloval filtr, jestli jsi nahodou nejdrazsi vec odtud nenechal na zemi (fragment to ma v nazvu).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: 1 div mi tam padla, ete dve mapy chybi u ni. 2x augury, s bosem, iritiated, corupt, delirium, takze se toho bojim. Jinak klicu nula
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele tady setup na Sanctuary runnery, to je mechanika co tu ma plno fanousku :-) a ocividne je to slusnej profit

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1hoxxhr/sanctumrunner_290_ms_250_iir_feels_like_poe1/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jak jako "nic z toho"? Z citadely mas garantovany 1-3 klice. Tj. 2-7 div dropy, podle toho jakou citadelu jsi nasel.

A bud rad ze ti nic nepada - jak se zda, tak cilem te aktualni vlny hacknutych uctu jsou prave lidi, co jim to pada, a maji neco draheho verejne na prodej. Takze my jsme tady vsichni safe... :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik! Blby je ze sem nasel citosku jednu a nic z toho.. A tak nejak obecne ty dropy stoji za vyliz prdel. Jeden dva exy, regal a pul alchemky na mapu mne nezachrani zel.
    Hlavne sou uplne v prdeli ceny, 90% hracu nema tolik curency aby si to mohli dovolit. A je to imo od doby brouka, keryho pak fixli ale ceny se dolu prirozene nevratiuly
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me pada docela dost dobryho equipu, zatim porad sbiram vsechny rare itemy, hraju tusim asi se 100 raritou, tj. takovej normalni setup kdy obetujes jeden suffix na kazdym kusu. Co jede nevim, hadam archmage spark jako uplne vsichni jedou ted. Ale nezakladal bych to, se brzo GGG vrati z dovoleny a tohle je jasnej nerf... :-)

Ten jeho zpusob je naopak lacinej - vsechno pres towery. A jako to, ze nejdriv objedes vsechny towery v okoli, a teprve potom jdes mapy v jejich okruhu, to je proste uplne basic stuff, to neni zadnej extremni juice, to by mel delat kazdej. A je to i intuitivni, to delam od zacatku. Co nedelam, bo jsem na to nemel dost tabletu, je supportit to tim jednim smerem, jako napr. on ze dava jen tablety kde natoci kvalitu/kvantitu. Nebo naopak kdyz mas citadelu, tak na towery kolem chces dat vetsi sanci na waystone drop, protoze pak muzes mit 3 fragmenty misto jednoho (a jeden stoji 230ex).

Dneska bohuzel musim do prace ale vecer chci zkusit nejaky hunt na citadely, jsem videl par uplne bizarnich zpusobu jak je hledat (podle polohy mrtvol v toweru treba, jako LOL, lidi jsou fakt ochotny verit vsemu), a par naopak slusnejch tipu - jakoze nektere layout mapy jsou vyhradne v okoli citadel. Takze se da s jistotou urcite kde bude, kdyz takovou mapu vidim na pokraji fog of war, vecer si to projedu. Jsem teda takhle uz jednu nasel vcera, ale jako proste kreten, celej den jedu tezky mapy bez smrti, a pak najdu citadelu a umru na prvni obrazovce na nejakou afterdeath dotku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zase to ale takhle 98% hracu nikdy nepojede, tak juiced a easy farm... pro nej teda. 98% lidi nedostahne ani na ten gear ani na to mnozstvi cur, aby si to tak easy farmilo.
    Btw nevis co to jede, vcetne specu pls?
    Mi rarita zvysuje akorat drop curency, nepadlo nic kloudneho ale sem v 15kach.. tys to netestoval? Co tvuj pov?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mezitim ovsem Sushi hraje bez rarity, jen na tom co si udela jako setup v atlase...takze jako zjevne to neni tak mandatory, jak kazdej tvrdi... :)

THE JUCIEST MAP I'VE EVER DONE IN PATH OF EXILE 2
    https://www.youtube.com/watch?v=zRjE5KvAWQk
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dalsi 2 ultimata... to bych brecel, to fakt jde dat?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Doporučíte semi / strict filtr plz?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hlavni pruser je, ze tuna sracek stoji nehorazny balik mno
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: je to broken a je to znat, ale i se 170 co obcas zkousim mam velky kulovy hovno a bezne litam s presne 50 a prijde mi to lepsi jen o pid teda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam