• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: todle mi nepomaha.. mam to rozesrany az hruza, sice mi to jede a nelaguje ale musel sem nastavit foreground cap na hz monitoru a vypnout lock na vsync. Ale tearuje mi to, takze je to takovy meh. Aspon to nelaguje ale a muzu ritualy, breache a tak
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: máš zapnutý tohle?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zajimavy... proc jen nemozu mit nakyho takovyho kamosa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    drama :)

POE 2 - Widespread Cheating? Crashes Used To Dupe Items, Rig Vaal Orbs & More. Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=Hl0rXpy37yo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ne, to proste pada, a to nejen z bossu. Dokonce ani v atlase uz neberu mody na mapy, protoze to neni treba. Mam pocit, ze to proste utahne ta kvalita/quantita z tabletu/map samotnych.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Kde těch t15ctek posbíráš hromadu? Kupuješ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na vlastni nebezpeci, nezkousel jsem, ale nasel jsem to jako verohodne vypadajici help na zamrzani
    sam to zatim resim vypnutim multithreadu, coz totalne degraduje muj novej pocitac, ale nezamrza to...

GitHub - Kapps/PoEUncrasher: A very simple tool to fix PoE 2 causing AMD X3D chips to freeze Windows completely during loading screens.
    https://github.com/Kapps/PoEUncrasher
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja to delam ted tak ze 15ky hazim do temp tabu, kdyz je plnej tak to zpracuju alch/aug/regal, a pak najdu ty si raritou (regex "f it"). Ty si hodim zvlast do tabu a beham s nima breache. Vsechny ostatni oslamuju exaltama do plnych prefixu, jestli nedostanu raritu tak. Pokud ne, vsechno ostatni corruptim, a chodim to kdyz neni breach. 16ky co tim vzniknou chodim jen na vsech +2 nodech.
    Nove jsem teda zacal corruptit i ty rarity mapy obcas, ma to nevyhodu ze o tu raritu muzu prijit, ale bez toho jsem nemel zadny 16ky s raritou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tak jsem nacoruptil svejch 10 15tek a mam 2 14ky a 1 16ku
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: To je nice, ted najit znova citadelu a nenechat se opet oneshotnout druhym uderem bosse :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: jo, garantovanej je jeden, ale s hodne sanci dostanes tri. Coz je dost dulezity, kdyz ten drazsi stoji 300ex... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ahaa, ja mel za to ze nekde sem zaslech ze 16/17. Dik za upresneni
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Jako ze waystone drop chance pridava vic fragmentu??
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    V shopu T17 neni ani jako moznost. Uz jsem bezel nekolik lvl 82 map a nic zajimaveho nepadlo :(

Ted jsem zkousel cvicne par Trial of Chaos a z 5 runu mam neco pres 5 Divine Orbu ... ale mel jsem luck na jeden drahej Soul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: afaik 17ky nejsou. Vidim na prodej je nekolik tisic nekoruptlych 16ek, takze kdyby to slo, tutove by nekdo takovou udelal uz.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle se tocej mapy na waystone drop chance, kdyz chcete mit sustain :)
    realne to teda je samozrejme vic po otevreni, protoze beru vsechny explicit nasobice co jdou, takovyhle pak pouzivam na citadely, protoze to garantuje 3 fragmenty misto jednoho, fragment se pocita jako mapa

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: 15ka zona 79, takze musis jit T16 (tu udelas bud corruptem T15 nebo jako drop z bosse kdyz mas nejaky nody atlasu), k tomu corruption a irridiated na mape. Je to bezne dostupne celkem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja jen ze tech 15tek uz jsem bezel mozna 20 a jeste jsem vyssi nez 15 nevidel
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: z juiced 15tek? Nebo koupit? :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: heh a ty mam vzit kde? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam